Sjöfruvägen 55A

Tomtebo, Umeå kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Tomtarea
162 m²
Byggår
2003
Driftkostnad
31 120 kr/år

Varmt välkomna till ett trivsamt och påkostat radhus på populära Tomtebo!
I radhuset som byggdes 2003 bor du med låga driftkostnader. Bostaden är i mycket välbevarat skick med ljusa och fräscha ytskikt, genomgående askparkettgolv och vattenburen golvvärme på hela entréplan. Här finns dubbla uteplatser på markplan samt balkong där ni kan njuta av dygnets alla timmar. Entrésidan är stenlagd med tre upphöjda rabatter samt två mindre där det är lätt att ordna med sandlåda eller vattenfontän. Två marköglor finns för att låsa fast cyklar, moped eller annat.
Bostaden erbjuder stora fönsterpartier med mycket ljusinsläpp och trevliga sällskapsytor. På entréplan finner ni kök, vardagsrum, tvättstuga, badrum och en rymlig hall med lättskött klinker direkt vid entrén. Övre plan disponeras genom fyra sovrum, klädkammare, duschrum samt hall.
Garage med varmbonat förråd finns tillhörande bostaden.

Radhuset är fint beläget på Tomtebo med närheten till Nydalasjöns rekreationsområde med promenadstråk, grillplatser, fiske- och badmöjligheter. Gillar du träning och natur så passar detta som handen i handsken då ni även bor i närheten av Grössjöns naturreservat och det nyöppnade Nordic wellnes.
Här bor du i ett trevligt område med närhet till busskommunikation, café, förskola, skola och Stora Coop Tomtebo.

Välkomna att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Umeå

Kontakta mäklaren

Lova Georgsson

HusmanHagberg Umeå
Mäklare Lova  Georgsson, HusmanHagberg Umeå
0738900909