Kommande

Operavägen 19B

Trångsund, Huddinge kommun Se på karta

5 750 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Operan 1
Om föreningen
Avgift
6 750 kr/mån
Driftkostnad
31 200 kr/år
Pris/m²
38 333 kr/m²
Kommande

Visningar planeras till augusti. Kontakta mäklaren för visning tidigare! Sällsynt tillfälle att förvärva ett av de exklusiva Br-parhusen mitt i villaidyllen, ett stenkast från populära Edboskolan och Nytorps Mosse med motionsspår, utegym och fina naturstråk kring Drevviken. Husen är ritade av Myresjöhus och uppfördes hösten 2017. Parhusen är byggda i New England-anda med stiltypiska detaljer som fasader av liggande träpanel, spröjsade fönster och generös altan. Här är standarden hög och materialvalen moderna.

Huset har en attraktiv planlösning med genomgående ljusa ytskikt. Entrévåningen välkomnar in i en öppen och rymlig hall, med tvättstuga och ett helkaklat duschrum i anslutning. Längre in i huset möts man av en härlig atmosfär av det ljusa sällskapsrummet öppet mot köket med matplatsdel och köksö. Stora fönsterpartier för ett enastående ljusinsläpp gör detta till bostadens centrala plats med utgång till altanen på husets baksida - En altan på cirka 60 kvm som rymmer båda soffgrupp, grillplats och matbord. Från altanen nås en plan gräsmatta där barnen kan leka fritt.

Via trappan nås sedan det övre planets hall som ger åtkonst till 4 rymliga och ljusa sovrum, en walk-in-closet och ett lyxigt badrum med både dusch och badkar. Intill hallen finns också ett utrymme som kan användas som barnkammare eller hemmakontor. Vid husgaveln finns parkering för 2-3 bilar och här finner man även ett varmförråd på ca 8 kvm, inrett med hyllplan för bra förvaring. El för laddbox finns framdragen.

Huset ligger i det populära och uppvuxna villaområdet Nytorp med mestadels villor och radhus. Ett lugnt och trivsamt område för barnfamiljen med nära till buss som går till Farsta eller upp till Trångsund centrum med pendeltåg. Med tåget tar det ca 18 minuter till Stockholm Central. Idylliskt naturområde med fina naturstråk och badplatser kring Drevviken. Från huset är det bara 1 minuters promenad till Nytorps Mosse, cirka 10 minuter till pendeltåg och cirka 15 minuter till Stortorps Ishall. Perfekt för en aktiv barnfamilj!

Här är det bara att flytta in - Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna

Kontakta mäklaren

Victor Samuelsson

Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
Mäklare Victor Samuelsson, Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
+46706580355

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.