Makrillvägen 7

Träslövsläge, Varbergs kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
652 m²
Byggår
1996
Driftkostnad
39 647 kr/år

Nu har vi nöjet att erbjuda detta mycket smakfulla radhus i ett av Varbergs mest efterfrågade områden. Ett genomtänkt och vackert renoverat boende om fem rok i populära "Läjet". Den ljusa och trivsamma bostaden är fördelad över två plan och erbjuder bl.a modernt kök med generösa tillval, härligt ljusinsläpp, vardagsrum med utgång till altan i västerläge, ett allrum, två helkaklade badrum, bra förvaring samt två parkeringsplatser. På övervåningen finns tre riktigt fina sovrum varav det ena med stiligt inredd walk-in-closet. Resultatet av renoveringarna är imponerande och har skapat ett hem i absolut toppklass.

Trädgården är värd ett eget omnämnande då den är som tagen ur en reklamfilm. Här samsas stor altan i västerläge, snyggt stenlagda/grusade gångar, generöst tilltagen gräsmatta och fina planteringar på ett imponerande sätt!

Det är lätt att förstå att det är så många som söker sig till och vill bo i Träslövsläge. Här finns mängder av fördelar så som förskola, nybyggd skola (F-årskurs 9) och ett väl utvecklat föreningsliv med tillhörande idrottsanläggning. Vidare så är den mysiga hamnen en ljuvlig samlingspunkt under sommaren. Här finns restaurang, glasskiosk, minigolf samt försäljning av färsk fisk och skaldjur från de lokala fiskebåtarna. Här är havet en naturlig del av vardagen och på bekvämt avstånd finns flera vackra badstränder.

Besiktningsprotokoll kommer inom kort.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Kontakta mäklaren

Mathias Larsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
Mäklare Mathias Larsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
0701-42 96 91