Norses gränd 8

Ulriksdal, Solna kommun Se på karta

8 295 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
123 m²
Tomtarea
104 m²
Byggår
2010
Driftkostnad
37 936 kr/år

Välkommen till ett bekymmersfritt boende i detta moderna och välplanerade radhus, centralt beläget i populära Ulriksdal.

I familjevänliga kvarter finner ni detta moderna och väldisponerade hus, med stilfull interiör och härliga ytor.
På entréplan finns ett stilsäkert kök med fina arbetsytor, ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till solig altan med härlig sol från morgon till middagstid, med tillhörande förråd, ett elegant badrum samt en inbjudande hall samt fin förvaring invid trappan upp till övre plan.

Övre plan har fyra bra sovrum, badrum samt utmärkt garderobsförvaring samt klädkammare.

Smidiga vardagar med egen gratis parkering precis utanför huset.

Ett hus som utmärker sig från mängden. Med eleganta ytskikt, sobra färgval och modern standard så skapas en väldigt attraktiv helhet som tilltalar de allra flesta familjer.
Ett välbyggt och modernt hus med extremt låga driftkostnader tack vara energisnål fjärrvärme och välisolerade väggar och fönster.

Området har på kort tid etablerat sig som ett av Solnas mest expansiva och populära bostadsområden. På Norses gränd har finner ni goda kommunikationer i form av bussar och pendeltåget vid Ulriksdal station som ligger på gångavstånd. Från Ulriksdal station tar ni er in till Stockholm City på ca 10 minuter och även direkt till Arlanda och Uppsala. Här kan ni enkelt och smidigt ta er ut på E4:an som tar er in till Stockholm City på under 10 minuter. På fritiden är alternativen många. Naturupplevelser med vackra Ulriksdals Slott, badplats, golfbana och skogsområden inom promenadavstånd för dagar med vackert väder.
Matvarubutik finns inom nära promenadavstånd och utbudet av shopping är superbt med nordens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia inom promenadavstånd. Här finner ni allt ni kan tänka er och mer därtill.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg

Kontakta mäklaren

Alexander Langer

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
Mäklare Alexander Langer, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
0707-82 82 12