Bällstavägen 63D

Västra Bällsta, Vallentuna kommun Se på karta

4 790 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
101 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
290 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
46 632 kr/år

OBS! Inställd Visning 9/10 kl.12:00-12:30.

Varmt välkommen till detta välplanerade och välomhändertagna kedjehus på Bällstavägen 63D i charmiga Bällsta. Med en kort promenad tar du dig till Vallentunasjön, tågstation, busstation, skolor och livsmedelsaffär. Dessa kedjehus är inte ofta ute till försäljning, så ta chansen att bo i detta familjevänliga och lugna område. Med välplanerade utrymmen, ett lugnt läge och närhet till allt är detta en av Vallentunas trevligaste bostäder!

Kedjehuset disponeras enligt följande. Välkomnande hall, gästtoalett, badrum, ljust kök med utgång till stor altan, vardagsrum, tvättstuga, 3 stycken sovrum, kontor/hobbyrum samt ett stort garage.

I detta område har du allting du kan tänkas behöva - Vallentuna Centrum med butiker, husläkarmottagning, skolor, förskolor, kommunikationer, lekparker, livsmedelsaffär, restauranger och konditori. På några minuters avstånd finner du Gustav uddes badplats vid Vallentunasjön med fin sandstrand och brygga. Även Vallentuna IP har du några minuters avstånd med motionsspår, fotbollsplaner, tennisbanor och ishockeyhall.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och för att boka visning. Rebecca Lindgren - 070- 264 13 05.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Vallentuna

Kontakta mäklaren

Rebecca Lindgren

HusmanHagberg Vallentuna
Mäklare Rebecca Lindgren, HusmanHagberg Vallentuna
0702-64 1305