Mäklare Rebecca Lindgren

Rebecca Lindgren

Om mig

Hej! Jag heter Rebecca Lindgren och jobbar på HusmanHagberg i Vallentuna & Täby. Jag har en bred kunskap om den lokala marknaden och med mina starka kommunikationsfärdigheter, kan jag garantera en smidig och framgångsrik försäljningsprocess för din bostad. Min tävlingsinriktade sida kommer definitivt till nytta när det gäller att nå dina mål och arbeta hårt för att förverkliga dem. Välkommen att kontakta mig för en gratis värdering och för en trygg försäljningsupplevelse. Hoppas vi hörs snart!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sörgården 131, Sörgården, Vallentuna kommun
  • Sön 4 jun kl 12:00

Sörgården 131

Lägenhet
Sörgården, Vallentuna kommun
HusmanHagberg Vallentuna

1 595 000 kr

49 m²

1 rum

3 450 kr/mån

32 551 kr/m²

Varmt välkommen till en ljus och stor 1: a om 49 kvm på Sörgården 131. Med sina välplanerade kvm, fina ytskikt och en stor balkong med ett härligt solläge blir detta den perfekta 1:an! I denna bostad får du ett ordentligt kök, stort vardagsrum, rymlig entréhall med förvaring och ett stambytt badrum. Till lägenheten hör även ett källarförråd. På en kort promenad tar du dig till tågstation, busstation och livsmedelsaffär i Vallentuna Centrum. Du tar dig även snabbt till Täby Centrum med sitt stora utbud av butiker. På några minuters avstånd når du Vallentunasjön för en trevlig promenad längs vattnet. En välskött förening med en god ekonomi. Läs gärna mer om denna bostadsrättsförening på deras informativa hemsida: https://www.brfsorgarden.se Kontakta gärna mäklare för mer information och för att boka privatvisning. Rebecca Lindgren - 070- 264 13 05.

  • Plus
  • Balkong
Albert Målares väg 7D, Täby kyrkby, Täby kommun

Albert Målares väg 7D

Radhus
Täby kyrkby, Täby kommun
HusmanHagberg Täby

3 595 000 kr

67 m²

3 rum

86 m² tomt

Varmt välkommen till välplanerade och fräscha Albert Målares Väg 7D om 67 kvm! Radhuset disponeras genom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 2 st sovrum, ett stort inglasat uterum, badrum och ett allrum med kontorsdel. Luftvärmepump och kamin finns i bostaden. Fiber finns indraget. Albert Målares är ett uppskattat och populärt område där du även har tillgång till en föreningslokal, bastu och en gemensam pool. Med närhet till skolor, natur, kommunikationer, livsmedelsaffärer, restauranger, konditori och idrottsanläggning är Albert Målares Väg en optimal adress. Passar utmärkt för dig som vill bo i ett lugnare område med närhet till allt och men kunna ta dig till Stockholm Östra snabbt. Samfälligheten har en bra och informativ hemsida där du kan läsa mer om hur det är att bo här. www.midgardssamfallighetsforening.se. Jag har själv bott på Albert Målares Väg när jag var yngre och trivdes oerhört bra, ett perfekt område för barn att växa upp i med närhet till lekplatser, pool och skola. Säljaren har även ett garage i området som ska säljas. Besiktning sker 31/5 och protokollet laddas upp efteråt. Kontakta gärna mäklare för mer information och för att boka in dig på visning. Rebecca Lindgren - 070-264 13 05.

Takpannevägen 76, Centrum / Åby Park, Vallentuna kommun

Takpannevägen 76

Lägenhet
Centrum / Åby Park, Vallentuna kommun
HusmanHagberg Vallentuna

2 395 000 kr

129 m²

5 rum

8 199 kr/mån

18 566 kr/m²

Varmt välkommen till denna välskötta och fräscha bostad om 129 kvm på Takpannevägen 76. Välplanerade kvm, välskötta ytskikt och ett optimalt läge i området! Med en kort promenad tar du dig till tågstation, busstation och livsmedelsaffärer. Lägenheten är disponerad med ett rymligt vardagsrum med naturligt ljusinsläpp från stora fönster och balkong. 3 st stora sovrum, 2 st badrum, ljust kök med en stor matplats, allrum och gott om plats för förvaring och en rymlig balkong med ett härligt solläge! I området finns bl.a. en stor lekpark, närbelägna fotbollsplaner och tvättstugor. Läs gärna mer om föreningen på deras informativa hemsida: www.aby-park.se. Närhet till Vallentuna Centrum som har allt du kan tänkas behöva. Kommunikationer, restauranger, livsmedelsaffärer, klädbutiker, blomsterbutik och Vallentuna Stenugnsbageri. Kontakta gärna mäklaren för mer information eller för att boka visning - Rebecca Lindgren 070-264 13 05.

  • Balkong
Hagavägen 79, Ormsta, Vallentuna kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon

Hagavägen 79

Radhus
Ormsta, Vallentuna kommun
HusmanHagberg Vallentuna

3 495 000 kr

115 m²

4 rum

225 m² tomt

Varmt välkommen till detta välplanerade och välskötta radhus på Hagavägen 79 i Ormsta. Radhuset disponeras enligt följande, stor hall, gästtoalett, tvättstuga, kök med utgång till inglasat uterum, vardagsrum, 3 stycken sovrum, badrum, stor klädkammare och ett stort uteförråd. Med välplanerade utrymmen, ett bra läge med en plan tomt utan insyn och närhet till allt! I detta område har du allting du kan tänkas behöva - Vallentuna Centrum med butiker, husläkarmottagning, skolor, förskolor, kommunikationer, lekparker, livsmedelsaffär, restauranger och konditori. Även Vallentuna IP har du några minuters avstånd med motionsspår, fotbollsplaner, tennisbanor och ishockeyhall. Med en kort promenad tar du dig till Vallentunasjön, tågstation, busstation, skolor och livsmedelsaffär. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka visning. Rebecca Lindgren - 070- 264 13 05.

  • Plus
Albert Målares väg 14C, Täby kyrkby, Täby kommun
  • Borttagen före visning

Albert Målares väg 14C

Radhus
Täby kyrkby, Täby kommun
HusmanHagberg Täby

3 195 000 kr

67 m²

3 rum

86 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 5