Mäklare Rebecca Lindgren

Rebecca Lindgren

Om mig

Hej! Jag heter Rebecca Lindgren och jobbar på HusmanHagberg i Vallentuna & Täby. Jag har en bred kunskap om den lokala marknaden och med mina starka kommunikationsfärdigheter, kan jag garantera en smidig och framgångsrik försäljningsprocess för din bostad. Min tävlingsinriktade sida kommer definitivt till nytta när det gäller att nå dina mål och arbeta hårt för att förverkliga dem. Välkommen att kontakta mig för en gratis värdering och för en trygg försäljningsupplevelse. Hoppas vi hörs snart!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fritzbergsvägen 5, Vallentuna Kragsta/Bällstaberg, Vallentuna kommun

Fritzbergsvägen 5

Lägenhet
Vallentuna Kragsta/Bällstaberg, Vallentuna kommun
HusmanHagberg Vallentuna
1 595 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
3 698 kr/mån
44 306 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och genomgående välskötta 1:a om ca 36 kvm på Fritzbergsvägen 5. En fräsch och välskött lägenhet som är disponerad med ett ljust kök med öppen planlösning mot vardagsrum, badrum med tvättmaskin och en stor balkong med ett härligt ljusinsläpp. Balkongen är perfekt för att ha en loungegrupp eller en matplats som även erbjuder en trevlig utsikt. Brf Fågelbärslunden är en välskött förening med en lugn och trevlig innergård. Du kan läsa mer på föreningens informativa hemsida: fagelbarslunden.se. Närhet till livsmedelsaffär, skolor, kommunikationer och även till Vallentuna Centrum som har allt du kan tänkas behöva. Kontakta gärna mäklaren för mer information eller för att boka visning - Rebecca Lindgren 070-264 13 05.

  • Balkong
  • Hiss
Blotgränd 9B, Täby kyrkby, Täby kommun
  • Sön 30 jun

Blotgränd 9B

Lägenhet
Täby kyrkby, Täby kommun
HusmanHagberg Täby
2 765 000 kr
64,5 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 999 kr/mån
42 868 kr/m²

Varmt välkommen till denna välskötta 2,5:a på Blotgränd 9B! Läget är optimalt med allting du behöver inom kort gångavstånd. Med några få steg tar du dig till tågstation, busstation och livsmedelsaffär. Lägenheten är disponerad med ett stort och ljust vardagsrum med högt i tak och ett naturligt ljusinsläpp från stora fönster. Stort sovrum med balkong, badrum med tvättmaskin, ljust kök med gott om arbetsyta, loft och en välkomnande hall. Till lägenhet hör även ett förråd och en parkeringsplats. I detta område har du allting du kan tänkas behöva - Täby Kyrkby Centrum med butiker, husläkarmottagning, skolor, förskolor, kommunikationer, lekparker, konstgräsplan, livsmedelsaffär, veterinär, restauranger och konditori. På några minuters avstånd har du golfbana, naturområde, Vikingavallen IP med motionsspår, stall, fotbollsplaner och inomhushall. Jag är själv uppväxt i Täby Kyrkby och om du letar efter ett boende i ett naturnära område som har närhet till allt har du kommit helt rätt, blir inte bättre än här! Kontakta gärna mäklare för mer information och för att boka visning. Rebecca Lindgren - 070- 264 13 05

  • Plus
  • Balkong
Björkhagsvägen 71B, Ormsta, Vallentuna kommun

Björkhagsvägen 71B

Lägenhet
Ormsta, Vallentuna kommun
HusmanHagberg Vallentuna
1 650 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/2
3 794 kr/mån
45 833 kr/m²

Varmt välkommen till en välskött 2:a om 36 kvm på Björkhagsvägen 71B! Bostaden disponeras genom ett rymligt kök med öppen planlösning till vardagsrummet, sovrum, rymlig entréhall med klädkammare och badrum med tvättmaskin/torktumlare. Till lägenheten hör även ett förråd och en parkeringsplats. Med endast en kort promenad tar du dig till tågstation, busstation och livsmedelsaffär i Vallentuna Centrum. På några minuters avstånd når du Vallentunasjön för en trevlig promenad längs vattnet. Du tar dig även snabbt till Täby Centrum med sitt stora utbud av butiker. Kontakta gärna mäklare för mer information och för att boka visning. Rebecca Lindgren - 070- 264 13 05.

  • Uteplats
Norrgården 41, Centrum/Norrgården, Vallentuna kommun

Norrgården 41

Lägenhet
Centrum/Norrgården, Vallentuna kommun
HusmanHagberg Vallentuna
1 895 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 760 kr/mån
23 836 kr/m²

Varmt välkommen in till denna trevliga och välplanerade 3: a med gavelläge på Norrgården 41. En ljus och charmig lägenhet som är disponerad med ett kök, två stora sovrum, mindre wc, ett större badrum och vardagsrum med mycket ljusinsläpp från fönster åt båda håll samt från den stora inglasade balkongen. Balkongen är perfekt för att ha en loungegrupp eller en matplats där du kan sitta och njuta långa sommarkvällar men även när det börjar bli lite kyligare ute tack vare inglasningen. En stabil förening. Du kan läsa mer om föreningen och området på deras informativa hemsida: https://www.norrgarden.se/ Närhet till Vallentuna Centrum som har allt du kan tänkas behöva. Kommunikationer, restauranger, livsmedelsaffärer, klädbutiker, blomsterbutik och bland bästa bagerierna i norrort - Vallentuna Stenugnsbageri. På kort avstånd finner du Vallentunasjön med sina vackra promenadstråck och det populära utomhusbadet, Kvarnbadet. Kontakta gärna mäklaren vid intresse eller mer information - Rebecca Lindgren 070-264 13 05

  • Balkong

Visar alla 4