Lagebergsvägen 29

Vendelsö, Haninge kommun Se på karta

5 795 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
706 m²
Byggår
1964

I hjärtat av Vendelsömalms barnvänliga idyll erbjuds nu ett trevligt kedjehus med gavelläge, garage och trädgård i bästa solläge. Huset ligger precis intill en liten lekpark. Här fördelar sig 135 kvm på ljusa öppna sällskapsytor, goda förvaringsytor, badrum på vardera plan samt möjlighet till 4-5 sovrum. Huset är varsamt omhändertaget och trädgården är välskött och fin med stor gräsmatta och uteplats med grill. Ett perfekt hus för en barnfamilj med gott om yta för umgänge men också för eget krypin.

Tillhörande garage med förrådsdel och uppfart med plats för två bilar.

Sommartid ramar grönska och blomster fint in tomten och skapar en ostörd plats att njuta av sommaren på. Plana fina gräsytor rymmer studsmatta, fotboll, lek och passar perfekt för dem med spring i benen. I den lummiga trädgården utanför köket kan sommarfrukosten avnjutas i solen innan den vid lunch vandrar runt till baksidan med uterum och altan med utsikt över trädgården. Njut av underbara eftermiddagar i solen medan barnen leker på tomten eller duka långbord och bjud in vänner och familj på grillkvällar, här värmer solen till sen kväll under sommarmånaderna.

Trevligt familjeboende med ett mysigt läge i lugnt barnvänligt område. Generationsskifte blandar här äldre familjer med nyinflyttade barnfamiljer och skapar en trevlig grannsämja. Närhet till flera fina lekplatser, grönområden och trevliga promenadstråk samt löparspår. Cykelavstånd till sandstrand vid Ramsjön eller klippbad vid Svartsjön. Ljuvliga nationalparken Tyresta By med djur, vackra skogsmiljöer, café och korvgrillning inom bekväm närhet. Närhet till sportanläggning med fotbollsplan och populära pulkabackar under vintertid.

Vältrafikerad busshållplats ca 660 meter bort med direktbussar in till Gullmarsplan och Stockholm C. Barn i alla åldrar runt om i området tillsammans med förskola, skola (f-9) och fotbollsplan, utomhusgym och skatepark i direkt närhet gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i.

Kort promenad till Konsum, pizzeria, Vendelsö kök och bar med sin omtyckta uteservering sommartid samt även bekväm närhet till ICA Maxi och butiker vid Port 73 och Haninge C. Inte långt ifrån nås tre golfbanor och även Haninges vackra skärgård med Gålö, Dalarö och öar såsom Utö och Nåttarö inom bekvämt avstånd.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Magnus Lundqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Magnus Lundqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
0735-33 30 69