Klippinggatan 11

Vidingsjö, Linköpings kommun Se på karta

4 075 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
453 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1967
Energiklass
C
Driftkostnad
31 020 kr/år
Antal besök
4 646
Dagar på Hemnet
12

Äntligen till salu längst in på Klippinggatans mysiga återvändsgata. Här finns ett väldisponerat enplanshus med tydlig 60-talskaraktär och fantastisk, parkliknande tomt och trädgård. Här bor man i klassiskt funktionellt hem med flexibla ytor av fler eller färre sovrum med fina sociala rum såväl ute som inne med härliga ljusflöden.

En uppvuxen entrésida ramas in av grönska av träd, buskar och blommande rabatter. En stensatt gång leder fram till takad förstukvist och det finns också parkering på uppfart för flera bilar samt garage.
Huvudentrén leder in till en trivsam hall där man har direkt access till duschrum med WC, dusch och kommod. Intill detta finns även ytterligare separat WC samt ett av husets sovrum invid hallen.

Inre hallen har förvaring i klädkammare och löper sedan i vinkel mot övriga rum i huset vilket ger en gemytlig planlösning. Rakt fram finns ett generöst vardagsrum som tillsammans med matsalsdel ger ett riktigt härligt allrum med elegant matplats. Här är också ytan fördelad i vinkel vilket ger både härligt ljus och även utgång till uteplats och altan som gör sällskapsytan till en sammanhängande enhet.
Från vardagsrummet når man ett av husets sovrum vilket även kan nyttjas som hemmakontor, bibliotek eller införlivas med allrummet.

Ytterligare sovrum, “master bedroom”, finns i andra delen av huset med garderobsvägg och gott om plats för dubbelsäng. Här finns också ett duschrum som även rymmer tvättstuga.
Köket är riktigt trevligt och ansluter även via groventré och kapprum till entrésidan vid garaget. Köket är ljust och ombonat med gott om plats av arbetsyta och även en härlig matplats.

Altanen är delvis under tak och löper längs huset, det finns även uteplats. Trädgården har omsorgsfullt skapats med fantastisk grönska och växtlighet med små gångar, damm och rabatter med vackra blomster. Det finns fruktträd, pergola samt klättrande rosor och björnbär. En riktigt mysig grön oas där man njuter av växtlighet året om med variation av färgväxlingar efter säsong.

Området är ständigt attraktivt med närhet till både skolor och barnomsorg samt grönområden med fotbollsplaner och skogspartier. Det är fina stråk vid Tinnerbäcken som leder in till stadskärnan eller vidare mot Vidingsjö motionscenter där de oändliga skogarna erbjuder underbara löpslingor. Serviceutbud finns också nära med flera lokala matbutiker samt ett gediget handelsområde vid Ekholmen.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Martin Drotz

Svensk Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Martin Drotz, Svensk Fastighetsförmedling Linköping
+46761481848
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Husmäklare

Guldhemmet 2020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.