Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Husmäklare

Guldhemmet 2020, 2023

Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2023

Mäklare Martin Drotz

Martin Drotz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Flistad Betelkapellet 1, Vreta kloster, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Flistad Betelkapellet 1

Villa
Vreta kloster, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
2 500 000 kr
250 m²
5 rum
2 079 m² tomt

I naturskönt läge med vida vyer över de lantliga utblickarna ges här ett unikt tillfälle att förvärva en fastighet med egen kyrka. Här är nu Betelkapellet till salu med vacker placering mitt i det östgötska slättlandskapet i utkanten av Maspelösa. Omgivningarna ger tillgång till härliga trakter med gårdsbutiker och mysiga utflyktsmål såsom Boställets vedugnsbageri och de ljuvliga miljöerna runt Göta kanal och Motala ström. Läget ger smidig access mot Linköping och det är även kort avstånd till Ljungsbro och Borensberg. Fastigheten utgörs av en tomtyta om 2 079 kvm där det ryms garage och förråd i äldre fristående byggnad. Själva kapellet utgörs av en luftig församlingssal med härlig karaktär och generös takhöjd. Vid entrén finns badrum med dusch och vidare ryms ett allrum samt kök med en vacker kakelugn. Från allrummet når man i övrigt ett förråd och det finns även ett separat arbetsrum. Byggnaden har två entréer och i det övre planet ryms en separat lägenhet. Här finns vardagsrum, sovrum, kök samt badrum med dusch och tvättmaskin. Även här med en fin detalj av kakelugn. Läget intill vägen ger bra möjligheter för den som vill ha egen verksamhet och både tomt och den natursköna omgivningen gör fastigheten tilltalande. Här sätter endast fantasin sina gränser- välkommen till en ”sällan till salu” chans i hjärtat av Östergötlands vackra landskap!

  • Uteplats
Fårbogsvägen 15, Malmslätt, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fårbogsvägen 15

Radhus
Malmslätt, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 250 000 kr
119 m²
4 rum
188 m² tomt

Välkommen till omtyckta Tokarp och detta fina radhus! Huset erbjuder en genomtänkt planlösning där entréplanet har en ljus och rymlig hall med plats till förvaring, ett badrum med dusch och en separat tvättstuga, rymligt kök med plats för matbord och ett härligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsbord. Från vardagsrummet når man även uterummet och trädgården med härligt söderläge. På det övre planet hittar man tre bra sovrum, en rymlig klädkammare och ett badrum. Huset är i renoverat skick med flera stora renoveringar som takbyte och nytt uterum är gjort under senare år. Trädgården är lättskött och ger plats för lek och odling. Perfekt för barnfamiljen! Omgivningarna kring Tokarp och Malmslätt är lantlig charm och öppna landskap. Området är barnvänligt och här hittar ni all önskvärd service med gångavstånd till skolor, mataffär, vårdcentral, bibliotek, pizzerior och en av Linköpings finaste idrottsplatser. Man tar sig snabbt in till Linköping city med både bil, cykel och buss. Universitetet och Mjärdevi nås på några minuter. Närhet till serviceutbud finns vid Tornby och ett populärt lokalt utflyktsmål är Flygvapenmuseet. På sommaren når man badplatsen vid Svartåfors på 15 min med cykeln. Den lantliga miljön gör sig påmind i form av närheten till natur och skog i både kvartersmiljön och närliggande omgivningar och det är också nära till Linköpings GK. Låter det intressant? Lämna gärna en intresseanmälan!

  • Uteplats
Ekholmsvägen 163, Ekholmen, Linköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ekholmsvägen 163

Villa
Ekholmen, Linköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Linköping
3 975 000 kr
144 + 12 m²
6 rum
442 m² tomt

Här finner vi ett välskött kedjehus i mysiga kvarter med familjeidyllens alla attribut av lekplatser, skola och stillsamma gaturum. Området är beläget i Linköpings södra delar med fina kommunikationer med buss, cykel och bilvägar till både SAAB, LiU, city och US. Man har här direkt närhet till skog och mark med Ullstämmaskogen och Vidingsjös motionscenter inom nära räckhåll och det finns gott om fina närliggande rekreationsmöjligheter såsom Landeryds golfklubb och Hjulsbrobadet vid Stångån. På effektiva och flexibla ytor med lättskött trädgårdstäppa finns här ett fräscht och ljust hem med möjligheter till fler eller färre sovrum och bra förvaringsytor. Entrésidan är välkomnande med uppvuxen häck och gräsmatta inför uteplatsen mot huset. En stensatt gång leder mot huset och här finns två accesser till bostaden via groventré mot förråd och tvättstuga samt huvudentré in till hallen. En ljus hall ger sedan plats för ytterkläder i anslutning till entrén och bra förvaring i klädkammare. Här finns även tvättstugan ut mot groventrén samt ett badrum med helkaklade, fräscha ytor och dusch. Vidare ger entréplanet två bra sovrum varav det ena såsom ”master bedroom” och det andra nyttjas såsom förlängning av vardagsrummets sällskapsyta. Allrummet har en härlig öppenhet mot nocken och trappen upp till nästa våning vilket ger rymd och ljus och vardagsrummet har också utgång mot trädgård och uteplats. Köket är modernt och luftigt med arbetsytor i vinkel och en trivsam matplats vid fönster med gott om plats för större bord. En trappa upp finns ytterligare sovrum och allrum, med flexibilitet till fler rum beroende på behov. Ovan trapp finns ett tilltalande allrum med takfönster, och utöver det finns två stora sovrum. Det ena rummet har två fönster som ger möjlighet att dela av rummet till två och det ryms även förvaring. I det övre planet finns också ytterligare badrum med ljus interiör, kommod, badkar och takfönster- Huset har goda utrymmen med förrådsdelar intill den yttre entrén och förutom uteplatsen under tak på framsidan har även den grönskande trädgårdssidan både uterum och plan gräsyta. Här ges soliga lägen i väst intill öppen allmänning som ger extra plats för barnens lek och området har gott om fina miljöer för aktivitet såsom fotbollsplaner och ”skateparken”. I närmiljön finns också Ekholmens centrum med gediget serviceutbud av vårdcentral, tandläkare, affärer och systembolag. Parkering sker i länga intill fastigheterna vilket ger gemytliga kvarter- välkommen att trivas i detta fina familjeläge!

  • Uteplats

Visar alla 3