Hildgatan 26

Vikingstad, Linköpings kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF ZickZack
Om föreningen
Energiklass
B
Avgift
6 061 kr/mån
Driftkostnad
20 676 kr/år
Pris/m²
26 043 kr/m²

Fantastiskt fint hem i ny bostadsrätt med härligt läge och med smakfulla tillval. Snyggt, stilrent och smart planerat- detta hem rymmer det mesta. Med parkering intill samt promenadavstånd till barnomsorg, pendel och skolor ges möjlighet till ett nära vardagsliv. Alldeles utanför huset så finner ni en mindre park som lämpar sig utmärkt för för barnens lek och spel.

Vi möts av entrésidan som är stensatt och har plats för utemöbler. Vidare når vi hallen med kapphängare samt garderob och direkt access till en separat tvättstuga. I fil med denna finns även ett fräscht badrum med dusch och helkaklade ytor. Till vänster från hallen ges plats för en ljus och rymlig matplats vid fönster. Kökets arbetsyta löper sedan som en funktionsdel mot sällskapsrum och vardagsrum vilket ger en härlig kontakt mellan rummen. Smakfulla materialval med ett kvalitativt Vedumkök där skåpinredning går i vit kulör och vitvaror i tidlöst rostfritt. Allrummet är ljust och öppet med utgång till uteplats och trädgård. Det ryms både soffgrupp och matbord vilket totalt ger entréplanet en tilltalande yta med gott om extra plats i utemiljön. En trappa upp finns fyra möjliga sovrum, idag med funktion av tre samt ett allrum. I detta plan finns även klädkammare och ytterligare badrum med badkar. Helheten av hemmet utgörs av vitmålade väggar med härliga trägolv och mjuka toner. Praktisk extra yta till förvaring finns också på den rymliga, golvade vinden, där stora delar av familjens förvaringsbehov tillgodoses. Trädgårdsdelen ger solig yta med grästäppa, odlingsmöjligheter, uteplats samt isolerat förråd.

Värt att notera är dem låga driftskostnaderna som man åtnjuter genom det energisnåla huset. Solpanelerna på taket ger en årlig återbäring av solelsproduktionen, år 2022 gav en avkastning på ca.5000kr vilket innebär att huset i princip är självförsörjande på el. Samtidigt som föreningen har tecknat ett förmånligt elavtal.
Husen är även Svanenmärkta och således mycket energieffektiva med ett bra energivärde (B) vilket innebär att man hos vissa banker kan nyttja "grönt bolån" för att få en ränterabatt på sitt bolån.

Området är perfekt för barnfamiljen. Här finns ett rikt föreningsliv, nära skola och barnomsorg samt fina pendlingsmöjligheter. Närmiljön ger fina utflyktsmål, man har ett eget bad, Valkebobadet, och det är ca 7 minuter med pendeln till Linköpings city.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Bonnie Wall, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Johan Jansson

Svensk Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Johan Jansson, Svensk Fastighetsförmedling Linköping
+46708399903