Nyproduktion

Livgatan, lgh 3

Vikingstad, Linköpings kommun Se på karta

3 250 000 kr

2 995 000 kr +9 %
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125,5 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF Emblagård i Vikingstad
Om föreningen
Avgift
7 400 kr/mån
Driftkostnad
15 480 kr/år
Pris/m²
25 896 kr/m²
Nyproduktion

I den nya delen av populära Vikingstad finns nu möjlighet att förvärva ett nybyggt bostadsrättsradhus. De första familjerna kommer redan flytta in under 2023. Bostäderna kommer bli hela 125,5 kvm stora och kan disponeras 5 alternativt 6 rum och kök. Här erbjuds högkvalitativa materialval kombinerat med smakfullhet och finess. Minst en parkering finns per hus.

Entréplanet består av stora sociala ytor med utgång till lättskött trädgård. En delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger möjlighet till en gemenskap för hela familjen. Rymlig entréhall med tre garderober. Badrum med dusch och tvättmöjligheter samt praktiskt förråd under trappa. På det övre planet hittar ni tre bra sovrum samt ett allrum. Möjligt att göra om allrummet till ett fjärde sovrum för den större familjen. På övervåningen hittar vi ytterligare ett badrum, här erbjuds badkar.

Lättskött tomt med yta på både fram- och baksida. Praktiskt kallförråd och ett stängt utrymme för cyklar eller dylikt.
Samtliga radhus som nu saluförs är förberedda för laddbox!

Området innehåller förutom den egna tomten och kvartersgata med parkeringsplatser även park, planteringar och ytor för egen odling samt gemensamma byggnader såsom gemensamhetslokal ”Ladan”, cykelverkstad, växthus, lekplats och två miljörum. Med all sannolikhet en idyll för barn att växa upp i.

Er nya adress är belägen i en ny och modern stadsdel. Nära kärnan i Vikingstad, i ett trivsamt och familjärt område. Ny skola, idrottshall, lekplatser mm finns alldeles i närheten. Här blir vardagen enkel med gångavstånd till förskola, skola och omtyckt livsmedelsaffär. Vikingstad ligger strax sydväst om Linköping och har ett speciellt fördelaktigt läge för den pendlande familjen. I området finns aktiviteter som badplats vid Valkebobadet, fotbollsplaner och padelbanor mm. Omgiven av den östgötska naturen bor ni i en barnvänlig miljö med närhet till Linköping centrum. Via pendeln tar ni er till Linköping resecentrum på endast ca 6 minuter. Området präglas av lugna gator med villabebyggelse.

Länk till rundvandring: https://studio3d.app.box.com/notes/882352397886?s=7bn1nfd1fn36u3lzibltt63ncwziw4r3

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Linköping

Kontakt

Srdjan Vejnovic

Fastighetsbyrån Linköping
Mäklare Srdjan Vejnovic, Fastighetsbyrån Linköping
0739 77 88 88