Kvittenvägen 12

Vistaberg, Huddinge kommun Se på karta

5 650 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Grensaxen 12
Om föreningen
Avgift
4 599 kr/mån
Driftkostnad
24 252 kr/år
Pris/m²
53 810 kr/m²
Antal besök
1 965

Parhus i hjärtat av Vistaberg med detaljer utöver det vanliga såsom privat takterrass, integrerat ljudsystem, fasad i sibirisk lärk och sobra, exklusiva invändiga material.

När du kliver in i den ljusa och rymliga hallen genom den privata ingången på husets långsida, möts du av samma välkomnande naturnära stil som bostadens exteriör. Entréplan inrymmer stora sociala ytor såsom kök, matplats och vardagsrum. Vardagsrummet är utrustat med ett integrerat ljudsystem från Sonos som fyller hemmet med förstklassigt ljud. Från vardagsrummet ansluter uteplatsen. I anslutning till entréhallen ligger duschrum med tvättstuga och förråd, inbyggt under trappan. Övre plan inrymmer ett allrum och även master bedroom samt ytterligare två sovrum så hela familjen får plats på samma våningsplan. Här finns även husets mer privata badrum. På övre plan hittar ni även ett trevligt allrum med stort fönsterparti som suddar ut känslan mellan inne och ute. Vidare har övre plan franska balkonger som förgyller känslan i denna premiumbostad. Från övre plan leder trappan upp till den mäktiga takterrassen om ca 29 kvm med sol från morgon till kväll och härlig vy över området.

Centralt läge på en återvändsgata i ett lugnt och barnvänligt område. Bostaden genomsyras av naturligt ljusinsläpp i hela huset vilket ger en känsla av rymd och ro. Takterrassen har flertalet användningsområden under året och ger alltid avskildhet samt en bra plats att njuta av solnedgången, en oas bland takåsarna.

Till bostaden hör även en parkeringsplats samt ett privat förråd.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Magnus Karlsson

Bjurfors Huddinge/Älvsjö
Mäklare Magnus Karlsson, Bjurfors Huddinge/Älvsjö
0732-575679

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.