Ängarna 304B

Åre, Åre kommun Se på karta

9 750 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
141 m²
Biarea
34,4 m²
Tomtarea
350 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Driftkostnad
35 500 kr/år

Strax väster om Åre by i sydvästligt läge uppförs nu denna bostad med materialval av högsta standard.

Den arkitektritade bostaden på tre våningar är något utöver det vanliga. Här har byggherren haft som mål att skapa det optimala hemmet för den aktiva familjen och det är verkligen ett boende som har det mesta. Bergvärme, golvvärme, garage i huset, balkong i söderläge, kök, trappa och innedörrar tillverkat av lokalt snickeri och mycket mer. Huset är byggt av lokala hantverkare rakt igenom.

Tre våningar erbjuds där den nedre våningen är optimerad för det praktiska i livet med bland annat förvaringsutrymmen, garage, tvättstuga och teknikrum. Entréplanet är skapat för det sociala livet med ett kök och vardagsrum i öppen planlösning men här får även ett större badrum och ett arbetsrum plats. Köket har bänkskiva av sten, köksö, vitvaror av hög standard och gott om förvaring. Här nås även den generösa balkongen i rakt söderläge som har plats för både matplats och loungehörna. Tre sovrum, ett badrum och ett allrum erbjuds på det övre planet som är skapat för att vara familjens egna plats.

Hela bostaden erbjuder materialval av högsta standard men framförallt är detta ett boende som är välkomnande, smakfullt, välplanerat och med en helt fantastisk utsikt över Åreskutan. På insidan är det sobert lyxigt men på samma gång praktiskt och genomtänkt. Det genomtänkta vindsutrymmet, som nås från allrummet, har en bred mittgång och förvaringshyllor där säsongsförvaring kan ske.

Utemiljön som omgärdar huset är väldesignad och gifter sig på ett smakfullt sätt med den stilrena byggnaden. Mindre gräsytor samsas med stenläggningar vilket ger en både en vacker och lättskött tomt som redan nu är förberedd för ett Attefallshus. Huset har genomgående mycket hög standard på material samt en mycket genomtänkt arkitektur som tillvaratar både utsikt och den praktikalitet som en aktiv familj kräver.

Bilder och filmer från bostaden kan vara från både bostad 304B och den spegelvända bostad 304A som är såld.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Åre

Kontakta mäklaren

Jonas Fagergren

Svensk Fastighetsförmedling Åre
Mäklare Jonas Fagergren, Svensk Fastighetsförmedling Åre
+46702933521