Eksätravägen 162

Bredäng - Mälarhöjden, Stockholms kommun Se på karta

6 475 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
121 m²
Biarea
74 m²
Tomtarea
383 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1966
Energiklass
C
Driftkostnad
46 440 kr/år

Topprenoverat kedjehus om totalt 195 kvm! Välkommen till ett inflyttningsklart hem präglat av finish och finess med påkostade stilrena materialval. Ett smart planerat hus i tre plan med öppen planlösning på entréplanet, 3 sovrum med badrum på övre plan och källare med gillestuga, tvättstuga och walk-in-closet. Det här är huset med alla bekvämligheter både inne som ute - Ställ upp altandörren och bjud hem vänner och familj. Här finns gott om plats på den 65 kvm stora altanen i söderläge med installerat utekök, spabad (ej på bild) och flera sittavdelningar.

Fastigheten är friköpt och de större renoveringarna på huset är genomförda. Invändigt renoverades entréplanet och övre plan 2018-2019 med nya ytskikt, nytt kök och två nya badrum. 2020 renoverades källaren med nya ytskikt, ny tvättstuga och walk-in-closet.

Området Mälaräng är ett framtidsområde på gränsen mellan Bredäng, Mälarhöjden och Västertorp med planer på 1100 nya bostader, skolor och handelsområde. Det unika med området är dess geografiska läge nära stad, grönområden och kommunikation. Buss finns till Älvsjö, Mälarhöjden och Skärholmen. En kvarts promenad till tunnelbana Bredäng och Västertorp. Med bil nås E4:an snabbt och både Kungens Kurva köpkvarter och centrala delar av Stockholm. Området har flera parker, ängar, grönområden och lekplatser. Nära förskolor och skolor.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Unika Hem Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Jonas Hansson

Unika Hem Fastighetsmäkleri
Mäklare Jonas Hansson, Unika Hem Fastighetsmäkleri
+46701871133