Nyproduktion

Åkerövägen 36

Fjärås, Kungsbacka kommun Se på karta

5 780 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
136 m²
Tomtarea
386 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022-2023
Nyproduktion

OBS Endast ett hus kvar.
Varmt välkommen till detta rymliga gavelhus om 136 kvm som Derome bygger i familjevänliga Vallbyn. Gavelläget ger dig möjlighet att lätt nyttja trädgården på både fram-och baksidan.

På entréplan finner vi stora gemensamma ytor samt kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönster som ger härligt ljusinsläpp. Matplatsen är öppen och ljus med goda möjligheter för familjen att samlas kring middagsbordet. Från matplatsen når du terrassen som ligger i söderläge in mot den grönskande innergården. Förutom badrum och tvättstuga med egen ingång från carporten finner vi även ett sovrum med garderober här på entréplan.
En trappa upp ligger den mer privata delen med sovrum, badrum och allrum. Det finns tre sovrum totalt på övervåning varav ett större sovrum med klädkammare. De två mindre sovrummen ligger vägg i vägg och är utrustade med garderober.
Övre plan har en tillvalsplanlösning där man delar av allrummet och får ytterligare ett sovrum.

Huset ligger runt en gemensam grön innergård med plats för lek och avkoppling. I grannskapet är det alltid någon hemma, här i Körsbärslunden finns plats för hela livet.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Kontakt

Mats Wahlbäck

Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Mäklare Mats Wahlbäck, Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
0708822222