Ungdomsvägen 73

Gribbylund / Täby, Täby kommun Se på karta

8 450 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
116 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
366 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
38 676 kr/år
Antal besök
3 001
Dagar på Hemnet
10

* Kedjehus i populärt och barnvänligt område!
* Garage & förråd ca 30 kvm
* Soldränkt och lättskött tomt med två altaner, utespa & växthus
* Genomgående välskött hus med väldisponerade ytor och rum
* Närhet till kommunikationer och förskolor & skolor
* Nära till badplats samt elljusspår

I ett av Gribbylunds attraktivaste områden ges nu chansen att förvärva ett trivsamt kedjehus med ett av de mest fördelaktiga lägena i området; lugn återvändsgata med väl- och lättskött trädgård. Husets fördelaktiga storlek är likt skräddarsytt för barnfamiljen – med flera sociala ytor, ett rymligt kök och fem bra sovrum i varierande storlek. Två badrum, ett på vardera våningsplan. Insynsskyddade häckar, två härliga trädäckade uteplatser varav en med pergola. Trädgården är något utöver det vanliga! Trädgården är skapad av trädgårdsmästare, där allt är väl genomtänkt och enkelt att sköta om. På baksidan finns plommon, körsbär, svarta vinbär, hallon, smultron, krusbär och äppelträd. I växthuset finns en vinranka, Schuyler, som ger rikligt med frukt. I köksträdgården på framsidan hittar ni jordgubbar, kryddor, rabarber och majs. Garage samt förråd ca 30 kvm (enligt säljarens uppgift).

Adressen är belägen i ett tryggt och barnvänligt område med flera lekplatser runt knuten. När det är dags för en tur in till storstan eller Täby C finns bussen på mindre än en minuts avstånd samt gångavstånd till Roslagsbanan. I Gribbylund bor ni i ett naturskönt område med gångavstånd till Rönningesjöns grönskande natur. Här finns ett flertal badplatser däribland barnfamiljernas favorit Ängsholmsbadet. Där finns både badstrand, lekplats, grillplats, mindre utegym och fotbollsplan med mera. Med både Ensta krogs och Skavlötens friluftsområde i direkt närhet finns miltals med motionsspår och närhet till härliga naturupplevelser. Skavlöten erbjuder bland annat ytterligare en badstrand, kiosk, grillplats, bastu samt bra möjligheter för motion och rekreation. Vintertid plogas skridskobanor och skidspår på isen. Två kilometer bort ligger Rönninge by, ett mycket omtyckt område där du finner djur, café och evenemang kring högtider.

För boende som jobbar i stan erbjuds busslinjerna 609 (direktbuss till T-bana/Danderyds sjukhus som går i rusningstrafik) samt linje 610 (som går mellan Vallentuna och Danderyds sjukhus). Dessutom erbjuder busslinjerna 605 samt 615 anslutning till Roslagsbanan samt Danderyds sjukhus. Gångavstånd till Roslagsbanan station Galoppfältet tar er in till Östra station.

Skolutbudet i Täby är ett av Sveriges främsta och i Gribbylund kan du välja mellan, dels friskolor som Lilla Gribbylundsskolan (6-7 år) och Gribbylundsskolan (klass 2-3), dels kommunala som Myrängsskolan (F-5), Löttingelundsskolan (F-5) och Ängsholmsskolan (4- ). Byängsskolan ligger på kort avstånd och dit kan barnen gå utan att korsa någon väg/gata. Flertalet daghem, förskolor och fritidshem finns i området. Flera förskolor finns bara på ett par minuters gångavstånd på andra sidan Libbyängen. Gribby förskola ligger väldigt nära och Ängsholmen ett stenkast därifrån.

För shopping har du nära till det stora utbudet i Täby centrum, Arninge stormarknader samt Gribbylunds egna centrum med mataffär, café, pizzeria, frisör, bibliotek mm.

Täby räknas som en av Sveriges mest välmående kommuner och har ett fantastiskt köpcentrum samt en attraktiv skattenivå.

Missa inte detta tillfälle om ni är ute efter ett attraktivt och smart boende.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.