Kommande

Lövhagsvägen 7

HÄGERNEHOLM, Täby kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
142 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Avgift
4 938 kr/mån
Driftkostnad
12 036 kr/år
Kommande

Välkommen till detta välplanerade bostadsrättsradhus i två plan, optimalt för dig som söker radhuskänsla men samtidigt vill åtnjuta alla fördelar med att bo i en bostadsrättsförening.
Entréplan erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv och förvaringsmöjligheter i garderober. Öppen planlösning i vardagsrum och kök med utgång till trälagd uteplats och kvällssol. Vardagsrummet har generöst med ljusinsläpp från stora fönsterpartier och fantastiska inredningsmöjligheter. Välutrustat och smakfullt kök med köksö. Ett bra sovrum. Genomgående golvvärme i samtliga rum på entréplan.

Övre plan erbjuder fler rogivande sovrum och ett inbjudande allrum som vid framtida behov kan göras om till ytterligare ett sovrum.
Påkostade och välutrustade badrum på varje våningsplan. Badrummen är från hustillverkarens tilläggspaket ”Grå Diamant” och ger ett mer exklusivt intryck.

Här bor du granne med grönskande omgivningar och badplats i ditt helt nya och lättskötta hem. Hägerneholm är ett lugnt och barnvänligt område där handel och bostäder vävas samman i naturskön idyll. Likväl bjuder området på närhet till all nödvändig service samt goda kommunikationer till storstadens puls. Radhuset präglas av hållbara materialval där klimatsmarta och miljövänliga lösningar står i fokus. Området eftersträvar att uppnå miljöcertifiering enligt Miljöbyggnad Silver.

Investera i ett område som Täby har stora planer för!

Kontakta ansvarig mäklare, Filip Gröholt 072-252 11 99.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Täby

Kontakta mäklaren

Filip Gröholt

Mäklarringen Täby
Mäklare Filip Gröholt, Mäklarringen Täby
072-252 11 99

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.