Nyproduktion

Rävstigen 10

Haverdal, Halmstad Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
411 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Driftkostnad
22 500 kr/år
Nyproduktion

I Haverdal, ca 13 km utanför Halmstad centrum, har en ny oas börjat forma sig. Här kan du välja att bygga ett nytt hem med Framtidsvillan som erbjuder en mångfald av planlösningsalternativ och storlekar från 109 till 142 kvm, i såväl 1 som 2 plan. Totalt skall 31 villor/kedjehus uppföras med välplanerade lösningar i flera olika alternativ som passar såväl den yngre som den äldre barnfamiljen, eller senioren som kan tänka sig ett mindre hus med plats för gäster.
Upplev alla fördelar med nytt och flytta rakt in i ett nyckelfärdigt och nyproducerat hem med fantastiska umgängesytor och tomtstorlekar mellan 400-475 kvm.

- Här presenteras "Villa Flex"140 kvm -
Välkommen till en villa med stor "flexibilitet" som passar alla!
Villa Flex har en lika smart planlösning på plan 1 som vårt minsta alternativ. Här välkomnas du av en inbjudande entré med god plats för avhängning/förvaring. Vi tilltalas av den öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och matplats som ger en samvaroyta på hela 34 kvm och direkt access till den härliga uteplatsen* på framsidan. I andra delen av husen ligger "master bedroom" med egen utgång till trädgård* eller uteplats nr 2 och gästrummet intill ligger avskilt tillsammans med badrum och klädvård.
På plan 2 möts du av ett stort och härligt allrum som ger barnen möjlighet att ha sitt privata samtidigt som föräldrarna kan "leva" på plan 1. Två rymliga sovrum, en klädkammare samt ett rymligt badrum gör att detta huset känns komplett!

Villorna i Haverdal håller en rak och enhetlig designlinje med ett sparsmakat yttre och smarta, slimmade planlösningar på insidan. Detta i kombination med välplanerade trädgårdar och uteplatser ger det mervärde som familjen önskar för sitt nya boende.

Haverdal är ett vackert samhälle med en 4 km lång sandstrand. Här finns ett stort naturreservat med goda vandringsmöjligheter och en magnifik utsikt på norra uddens yttersta spets. Under sommarhalvåret är Haverdal ett populärt turistmål och här finns det mesta för den som söker hav och kust men med närhet till tätort. Det erbjuds bl a aktivt idrottsliv, matbutik och skola upp till åk 5. Hamnen ger möjlighet för båtliv och golfbanan ligger endast en "drive" bort (fågelvägen). Cykelbana finns hela vägen in till Halmstad.

* Alla priser är inklusive moms. Kostnader för lagfart och eventuella pantbrev tillkommer. Sedvanliga byggherrekostnader = Byggel och el-anslutningsavgifter, VA-anslutningsavgifter, fiberanslutning, bygglov och kontrollansvarig tillkommer. Finplanering av trädgård/plattsättning, altandäck samt häck ingår ej.

Varmt välkommen att kontakta Mikael för mer information!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad