Lokvägen 19A

Påarp, Helsingborgs kommun Se på karta

3 195 000 kr

3 495 000 kr -9 %
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
612 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1972
Driftkostnad
44 250 kr/år

Vill ni själva ha möjligheten att renovera efter er egen smak och behov? Då ges ett tillfälle att nu kunna förvärva denna trevliga villa i ett och ett halvt plan på en trevlig hörntomt med uterum byggt 1997!

Här bor man på en lugn återvändsgata beläget på ett familjevänligt kvarter i ett hus med fantastiska möjligheter, garage och en trevlig trädgård med uterum.

Man parkerar smidigt på den egna uppfarten eller i garaget som rymmer en bil. Tar man huvudingången så kliver man in i en rymlig hall och direkt till höger har vi gästtoaletten och det renoverade badrummet. Till vänster från hallen har vi först entréplanets två sovrum och sedan det stora vardagsrummet. Här har tidigare varit ett tredje sovrum och det är enkelt att återställa om behovet finns. Vardagsrummet är stort och rymmer både stor soffgrupp och stor matplats. Från vardagsrummet har man sedan utgång till det stora inglasade uterummet som ligger i soligt söderläge. I uterummet sitter en infravärmare vilket gör att man kan sitta här även när det är lite kyligt ute. Intill vardagsrummet ligger sedan köket som är äldre skick men som är utrustat med stor kyl och frys, diskmaskin, vask, ugn med spis och fläkt. Med egen separat ingång har vi tvättstugan där det idag finns garderob samt tvättmaskin och torktumlare. På ovanplanet hittar vi sedan ett stort allrum samt två sovrum.

Huset är i behov av renovering men ägarna har utfört en del renoveringar som fortfarande är bra för huset. December 2015 renoverade man badrummet via Skånska Bad och våtrumsintyg finns. Elementen i huset byttes 2019 och gas pannan byttes 2004. Gas pannan sitter ute i garaget. Uterummet byggdes 1997 och bygglov finns. Fönsterna i huset byttes mellan 1991 och 1993 och är 3-glas. Ett fönster i ett av sovrummen på entréplanet är mycket nyare än så, troligtvis bara något/några år gammalt.

På Lokvägen bor ni bekvämt med närhet till skola, livsmedelsbutik som Ica Nära Handlarn, bibliotek, vårdcentral, Vasatorps Golfklubb. Goda kommunikationer med tåg vilket gör det enkelt att ta sig in till Helsingborg på bara ca 10 minuter. Det finns även cykelväg hela vägen in till stan. I närheten finns också fina grönområden, ute gym samt en ny lekplats bara ungefär 100 meter bort från huset. Här får barnen en lugn och trygg uppväxt.

Missa inte denna chans, här finns möjligheten att skapa ert dröm hem!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Johan Eriksson

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Johan Eriksson, Mäklarhuset Helsingborg
0793473821
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas