August och Huldas väg 29

Rödsle, Oskarshamns kommun Se på karta

1 675 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
147 m²
Tomtarea
490 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
49 761 kr/år

Här har vi möjligheten att erbjuda ett praktiskt hem med bra läge nära naturen. Kedjehuset är placerat långt in på en återvändsgata, så vill man bo tryggt och lugnt där barnen kan leka fritt är detta helt rätt då det är begränsat med trafik.
I bostaden stiger man in i ett stort, ljust och perfekt planerat hem med bra planlösning och sociala ytor. Bostaden har en tilltalande planlösning med väl tilltagna umgängesytor och upp till fem sovrum om behovet finns. Det rymliga vardagsrummet i vinkel med matrumsdel blir en härlig plats där många kan umgås samtidigt. I vardagsrummet finns även en mysig eldstad och utgången till det inglasade uterummet. I båda våningarna finns det renoverade badrum med dusch. Gott om förvaringsutrymmen finns i huset med garderober och två klädkammare. Ett tillhörande garage med plats för bil och förvaring finns också. På baksidan välkomnas vi till en parkliknande trädgård med fantastisk grönska som angränsar mot ett skogsparti. Här har flera uteplatser och ett inglasat uterum skapats för att kunna njuta av den rofyllda miljön.
Området har fina omgivningar med natur, lekplats och gångväg till F-9 skola samt barnomsorg. Välkomna att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Oskarshamn

Kontakta mäklaren

Ingela Noresson

Mäklarhuset Oskarshamn
Mäklare Ingela Noresson, Mäklarhuset Oskarshamn
0729924800
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas