Mäklare Ingela Noresson

Ingela Noresson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Flatmejselvägen 12, Vånevik, Oskarshamns kommun
 • Ons 6 dec kl 16:30

Flatmejselvägen 12

Villa
Vånevik, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 675 000 kr
91 m²
4 rum
1 100 m² tomt

I bedårande Vånevik har vi nu tillfället att presentera ett väl omhändertaget och omsorgsfullt renoverat hem med den perfekta kombinationen av gammalt och nytt! Bostadshuset erbjuder en tilltalande planlösning med sociala ytor i entrévåningen. Här har man låtit renovera kök, våtutrymmen och de andra rummen senaste året. Mittpunkten i våningen är köket där den effektiva täljstenskaminen stoltserar. I övervåningen finns husets två sovrum och det gamla köket med vedspis som har bevarats. Här finns också fyra praktiska vindsgarderober som ger bra plats för förvaring. Ett mindre källarutrymme som ursprungligen var matkällare finns också. På fastigheten finns även en gäststuga och en uthuslänga med verkstad som ger möjligheter till övernattande gäster och förvaringsutrymmen. Bekvämligheter som kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns indraget i huset. Den drömlika kuperade trädgården har tidstypiska grusade gångar och grönytor med fruktträd och andra växtligheter. Den skyddade altanen nås både från trädgården men även från vardagsrummet. Söderläget på baksidan gör att man kan njuta av många soltimmar men även söka skugga på husets framsida. Vånevik är historiskt känt som stenhuggeri av röd granit och idag så kan man vandra Stenhuggarleden för att njuta av historiens vingslag. Vånevik har förutom den vackra naturen även skärgården som ger möjlighet till sköna bad och härliga båtturer. Detta är ett tillfälle för antingen permanent- eller fritidsboende. Välkommen att boka tid för visning!

 • Plus
 • Uteplats
Kristdalavägen 17, Påskallavik, Oskarshamns kommun
 • Tis 5 dec kl 16:30

Kristdalavägen 17

Villa
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 485 000 kr
82 m²
6 rum
1 151 m² tomt

Här finns tillfälle för er som söker en renoverad villa med trivsamt läge nära havet! De senaste åren har omfattande renoveringar utförts vilka är mycket tilltalande. I första hand tänker man sig att detta är en permanentbostad, men den kan lika gärna användas som fritidshusbostad. I entrévåningen har en öppen och social planlösning skapats, men finns det behov av ytterligare ett sovrum kan man enkelt lösa det. Badrummet med dusch är inrett även med tvättmöjligheter. I övervåningen finns två rymliga sovrum och en praktisk walk-in-closet. I huset finns flera eldstäder såsom täljstenskamin, vedspis och två vackra kakelugnar. Den plana trädgården har flera fruktträd och inbjuder till odling och barnlek. Infarten till fastigheten har grusats och plats för flera fordon har skapats. Den stora altanen blir den självklara samlingsplatsen sköna sommardagar. Påskallavik har närhet till hav och båtliv, livsmedelsbutik, restaurang, skola, förskola och bra pendlingsmöjligheter. Söker ni en charmig villa med bra läge? Välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
Furuvägen 20A, Åsa, Oskarshamns kommun

Furuvägen 20A

Lägenhet
Åsa, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
575 000 kr
60,2 m²
2 rum
vån 3/3
3 432 kr/mån
9 551 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en välvårdad bostad som med uppdaterade ytskikt blir en riktig pärla! Lägenheten är en tvårummare på tredje våningen i populära Åsa. Lägenheten har en tilltalande planlösning med väl tilltagna fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusflöde. Från hallen har man tillgång till bostadens övriga utrymmen såsom vardagsrum, sovrum, kök och badrum. Samtliga rum vetter mot väster och från varje rum finns en balkong. Mellan de tre balkongerna finns det öppningar så att man kan gå fritt. Ett hem som man verkligen kan trivas i! Genom fiber har man tillgång till IP-telefoni och bredband 100/10 Mbit samt basutbudet på TV kanaler, vilket ingår i månadsavgiften. I föreningen finns även bastu, cykelförråd, tvättstuga och förråd. Övernattningslägenhet kan hyras av föreningens medlemmar. Området är mycket lugnt och trivsamt med ett behagligt avstånd till centrum, hamnen och vacker skärgårdsmiljö. Lekplats och grillplats finns i området. Livsmedelsaffär finns endast några minuters gångväg från huset. Låter detta intressant? Välkomna att boka tid för visning!

Beatelundsvägen 3, Fårbo, Oskarshamns kommun

Beatelundsvägen 3

Villa
Fårbo, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
685 000 kr
86 m²
4 rum
1 428 m² tomt

Nu finns tillfälle för er som vill skapa ett hem efter eget tycke och smak då huset har renoveringsbehov! Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning i ett plan med hall, kök, vardagsrum, tre sovrum och badrum. I vardagsrummet har man låtit installera en luft/luft värmepump och en täljstenskamin som sprider skön värme. Köket har bra storlek med gott om skåpsförvaring och plats för matbord. Badrummet är även inrett som tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Det finns tre sovrum där samtliga har bra garderobsförvaring. Ett garage med förrådsdel finns byggt i anslutning till huset. Den stora trädgården har stor potential för den trädgårdsintresserade. Det finns också bra ytor för barnlek. Välkomna på visning för att börja planera för ert nästa drömhem!

Hantverksgatan 31A, Centralt, Oskarshamns kommun

Hantverksgatan 31A

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
340 000 kr
37,9 m²
1 rum
vån 4/4
2 055 kr/mån
8 971 kr/m²

Tilltalande enrummare med fri utsikt över villaområde! Gavelfönstret och ett takfönster ger lägenheten ett fint ljusinsläpp. Rymlig hall som leder vidare till bostadens övriga utrymmen. Rummet har bra yta för olika möbleringar och i kokvrån finns möjlighet till matlagning. Stentrasten 2 är en populär förening med fina grönskande omgivningar och med lagom avstånd till centrum. Välkommen till ett perfekt första boende, övernattningslägenhet eller studentboende! Boka din plats för visning!

Kristinebergsvägen 23A, Kristineberg, Oskarshamns kommun

Kristinebergsvägen 23A

Villa
Kristineberg, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 275 000 kr
170 + 80 m²
6 rum
1 337 m² tomt

Nu kan vi presentera en charmig familjevilla med väl tilltagna ytor i populära Kristineberg! Det ursprungliga huset stod klart för inflyttning 1930. Nuvarande ägare tog över huset i slutet av 90-talet och har sedan dess renoverat huset och gjort en rejäl tillbyggnad. Det finns nu plats för en större familj eller för den som önskar stora ytor. I entrévåningen finns härliga umgängesytor med kök, vardagsrum och matrum. Dessa är placerade i anslutning till den härliga altanen och det inglasade uterummet. Totalt finns fyra rymlig sovrum varav ett har generös takhöjd upp till nock. I båda våningarna finns helkaklade badrum med dusch, det ena har även bastu och det andra badkar. Som komplement till den kostnadseffektiva bergvärmen finns tre eldstäder, en vedspis och två braskaminer. I trädgården finns bra gräsytor för lek och trädgårdspyssel. Den täta häcken och flera träd som skapar ett bra insynsskydd. Här finns även ett spa-bad där man kan njuta av sköna bad under stjärnhimlen. Ett enkelgarage med asfalterad uppfart har bra placering vid tomtgränsen. Ett tilltalande hem att trivas i helt enkelt! Välkommen att boka tid för visning!

 • Plus
Hantverksgatan 19A, Centralt, Oskarshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hantverksgatan 19A

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 100 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/4
4 797 kr/mån
14 103 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en rymlig trerummare med behagligt avstånd till centrum! Den genomgående planlösningen ger utsikt åt två håll och ett fint ljusinsläpp. Här kan vi även erbjuda en stor och härlig inglasad balkong, där man får plats med både loungegrupp och matbord. Balkongen nås från vardagsrummet men även från ett av lägenhetens sovrum. Lägenheten har tidigare varit en enrummare och en tvårummare som man har öppnat upp emellan och gjort till en större lägenhet. Därför får man till två stora sovrum, ett badrum, en extra toalett och den dubbla balkongen. Köket är stilfullt inrett med en lantlig stil och vardagsrummet har generösa ytor för olika möbleringsalternativ. Det finns även gott om garderobsförvaring och förråd i vindsvåningen. Detta är alltså något utöver det vanliga! Föreningen har utfört omfattande renoveringar de senaste åren vilket gör att även huset håller en god standard. En övernattningslägenhet har inretts som får bokas av föreningens medlemmar. I avgiften ingår värme, vatten samt tv och bredband. Det innebär att man kan få en bra boendeekonomi. Stadsparken ligger i direkt anslutning till huset, där man kan njuta av fina promenader och den stora temalekplatsen. Missa inte chansen att uppleva denna pärla på plats! Välkommen att boka tid för visning!

Furuvägen 18B, Åsa, Oskarshamns kommun

Furuvägen 18B

Lägenhet
Åsa, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
330 000 kr
29,3 m²
1 rum
vån 3/8
1 638 kr/mån
11 263 kr/m²

Ni finns chansen att förvärva en perfekt lägenhet om det är dags att flytta hemifrån eller som övernattningslägenhet, dessutom med låg månadsavgift! Här möts man av en hall med bra förvaringsmöjligheter, ett badrum med nyare ytskikt och inredning, ett rymligt rum med olika möbleringsmöjligheter och en praktisk kokvrå. Från rummet kommer man även ut till bostadens balkong. Alla ytskikt har uppdaterats med ljusa väggar och mörkare golv vilket ger ett stilrent intryck. Genom fiber har man tillgång till IP-telefoni och bredband 100/10 Mbit samt basutbudet på TV kanaler, vilket ingår i månadsavgiften. I föreningen finns även bastu och övernattningslägenhet som kan hyras av föreningens medlemmar. Tillhörande förråd finns på vinden och föreningens tvättstuga finns i entrévåningen. Området är mycket lugnt och trivsamt med ett behagligt avstånd till centrum, hamnen och den vackra skärgårdsmiljön. Lekplats och grillplats finns i området. Närmsta livsmedelsaffär finns på andra sidan gatan. Ett hem att flytta in i direkt där även möblerna kan ingå. Välkommen att boka tid för visning!

 • Hiss
Norrbackavägen 22, Norrtorn, Oskarshamns kommun

Norrbackavägen 22

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
475 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
4 283 kr/mån
7 422 kr/m²

Nu finns chansen att skapa ett alldeles eget drömboende i denna välplanerade tvårummare med inglasad balkong i lugna och grönskande Norrtorn! Bostaden är fördelad på ett sovrum, klädkammare, kök, vardagsrum med utgång till den rymliga inglasade balkongen som ger ett extra rum en stor del av året och också ett badrum. Detta är en perfekt möjlighet för den som vill ha chansen att skapa ett hem helt efter egen smak gällande ytskikt och inredning. För att skapa en mer öppen planlösning har flera i området tagit bort garderoberna i hallen och kyl/frys i köket. Det skapar ett luftigt intryck till bostaden. Ett stort plus är att lägenheten är belägen längst upp i huset med ett fritt läge och utsikt mot skogsparti. I källarvåningen finns lägenhetsförråd och gemensamt tvättstuga. Fiber via Telia finns och ingår i månadsavgiften. Norrtorn är ett trivsamt område med fina omgivningar, lekplats och flera gemensamma uteplatser samt grillplats. I huset finns även gym och gemensam nyrenoverad tvättstuga. En möjlighet med stor potential utforma en drömbostad. Välkommen att boka tid för visning!

 • Plus
Bokåsavägen 8, Kristineberg, Oskarshamns kommun

Bokåsavägen 8

Villa
Kristineberg, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 250 000 kr
114 + 38 m²
5 rum
1 079 m² tomt

Välkomna till denna gedigna tegelvilla med skyddad hörntomt på återvändsgata! Ett stort plus är att bostaden är i ett plan med välplanerade kvadrat. När man kliver in i bostaden möts man av ljusa och trevliga sällskapsytor som har utgångar till baksidans härliga altan. På altanen sitter man ostört och njuter av trädgården. Arbetsköket har en bra standard med gott om skåpsförvaring och bänkytor. I anslutning till köket finns tvättstugan som har utgång till framsidan av huset. Sovrummen är placerade tillsammans i en del av huset vilket gör det praktiskt för barnfamiljen. Det finns två badrum i bostaden, det ena med dusch och det andra med badkar. För att få en god boendeekonomi har en pelletskamin och en luft/luft värmepump installerats. Bilen parkerar man på uppfarten eller i garaget som även nås inifrån bostaden. I trädgården finns även en friggebod som kan användas som gästrum, lekstuga eller förvaringsutrymme. Fastigheten är placerad i ett barnvänligt och lugnt område med gångavstånd till lekplatser, skolor, utegym, motionsslinga och mindre köpcentrum. Kom och upplev denna bostad på plats! Boka tid er tid för visning!

Dejegatan 30, Svalliden, Oskarshamns kommun

Dejegatan 30

Villa
Svalliden, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 550 000 kr
161 + 59 m²
6 rum
1 131 m² tomt

Här kan vi presentera en rymlig tvåfamiljsvilla med en lummig trädgård i fina Svalliden! Här finns olika boendemöjligheter - antingen hyr man ut båda lägenheterna, bor i den ena själv och hyr ut den andra eller om man är ute efter många rum så gör man om huset för att passa en familj. Huset innehåller nu två trerumslägenheter på ca 80 kvm vardera. Planlösningen för bostäderna är identiska med hall, två sovrum, kök, vardagsrum och badrum. De har en tilltalande standard med nyrenoverade kök i båda lägenheterna. Från entrévåningens vardagsrum finns en utgång till ett inglasat uterum och från övervåningens vardagsrum finns en balkong. Källaren har bra utrymmen för förvaring, pannrum och tvättstuga. Fiber finns indraget och en god boendeekonomi kan hållas tack vare det påkostade uppvärmningssystemet. Den härliga trädgården har generösa gräsytor och många fruktträd. Här finns körsbär, bigarråer, plommon och sex olika sorters äppelträd. Här finns alltså plats för både den odlingsintresserade och för barnlek. Vid husets ena gavel finns en rymlig asfalterad uppfart för flera fordon och även infart till garaget i huskroppen. Ytterligare ett garage finns som är placerat under uterummet som passar bra som förvaring av trädgårdsredskap. Välkommen att uppleva detta hem på plats! Boka tid för visning!

Djupsjövägen 8, Fårbo, Oskarshamns kommun

Djupsjövägen 8

Radhus
Fårbo, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 850 000 kr
159 m²
5 rum
491 m² tomt

Låt oss presentera ett tilltalande hem på Djupsjövägen 8 i Fårbo! Detta fantastiska kedjehus har moderniserats vilket ger ett mycket fräscht intryck. Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum i anslutning till den skyddade altanen är den perfekta platsen för att umgås med familj och vänner. Detta hem har utrymme för hela familjen, med tre sovrum och ett mysigt allrum, utöver kök och vardagsrum. Det finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum om det behövs. Braskaminen i vardagsrummet är en extra värmekälla och förhöjer myskänslan. I båda våningsplanen finns helkaklade badrum med dusch och skön golvvärme. Trädgården är lika trevlig som inomhusmiljön. Välskötta rabatter och en rogivande plats vid växthuset ger en känsla av lantliv. Både från altanen och balkongen har man bra utsikt över trädgården där man kan njuta tills solen går ner. Det finns även ett garage med förrådel vilket är både praktiskt och bekvämt. Välkommen att boka tid för visning och upplev denna pärla på plats!

 • Uteplats
Solstadström Solviken, Solstadström, Västerviks kommun

Solstadström Solviken

Villa
Solstadström, Västerviks kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 350 000 kr
105 m²
4 rum
517 m² tomt

Välkommen till detta fritidshus med permanentstandard på adressen Solstadström Solviken! Detta är en drömplats för er som vill njuta av skärgård och natur. Här kan man skapa minnen för livet! Huset är välplanerat med en öppen planlösning och många fönster, som ger en ljus och inbjudande känsla. Den vackra kakelugnen vid matplatsen, sprider härlig värme och höjer trivselfaktorn. Huset har två sovrum, men om fler behövs så finns det möjlighet att skapa det. Det finns även en toalett i varje våningsplan för er bekvämlighet. Den härliga altanen har plats för långa sommarkvällar med vänner och familj. Från balkongen har man fin utsikt mot Maren - här kan man njuta av en kopp kaffe och koppla av. Trädgården och baksidan vetter mot skogen, så här finns goda möjligheter för bär- och svampplock. Med friluftslivet precis utanför dörren, kommer ni att ha fullt upp att utforska detta vackra landskap. Till huset finns även en tillhörande brygga som delas med grannen. Solstadström är ett vackert beläget samhälle med sin omedelbara närhet till havet. Här kan man ta båten och utforska både Tjust- och Misterhults fantastiska skärgård. Vid Blankaholms gästgiveri finns en välsorterad lanthandel och även en gästhamn med glasscafé. Vid gästhamnen men även vid Blankaholms marina finns möjlighet att hyra båtplats. Tveka inte, utan boka er plats på visningen redan idag!

 • Plus
 • Uteplats
Källströmsgatan 9, Påskallavik, Oskarshamns kommun

Källströmsgatan 9

Villa
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 750 000 kr
120 + 95 m²
5 rum
1 537 m² tomt

Välkomna till denna trevliga villa med stor härlig trädgård i vackra Påskallavik! Här kan vi erbjuda ett hem som passar barnfamiljen eller ett par som vill ha generösa ytor. Planlösningen inbjuder till att umgås där kök, matplats och vardagsrum ligger i naturlig anslutning till varandra. Det skapar en social yta där familj och vänner kan trivas tillsammans. En täljstenskamin som sprider skön värme och förhöjer mysfaktorn finns placerad i vardagsrummet. Det finns fyra sovrum som har bra storlek och praktisk garderobsförvaring. Det finns även två badrum, det ena med dusch och det andra med badkar. I källaren finns praktiska utrymmen såsom ett inrett rum, pannrum, tvättstuga och förrådsutrymmen. Utöver bostaden kan man även njuta av bostadens flera uteplatser. En härlig frukostaltan med markis finns i anslutning till köket. I söderläge med utgång från entrévåningens båda sovrum når man ett inglasat uterum och en altan under tak. Från ett av övervåningens sovrum kommer man ut på en balkong i västerläge. Den grönskande trädgården skapar en harmonisk miljö där det finns ytor för barnens lek. Är man intresserad av odling så finns det oändliga möjligheter. Ett växthus skulle passa riktigt fint i anslutning till pallkragarna. Påskallavik har närhet till hav och båtliv, livsmedelsbutik, restaurang, skola, förskola och bra pendlingsmöjligheter. Söker ni en familjevilla med bra läge? Välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
Garvaregränd 6, null, Högsby kommun

Garvaregränd 6

Villa
Högsby kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
950 000 kr
127 + 108 m²
5 rum
750 m² tomt

Välkommen till Garvaregränd 6 i Högsby - en fantastiskt rymlig villa med ett lugnt och mysigt läge på en återvändsgata. Denna tilltalande villa erbjuder enastående utsikt mot Emån och är perfekt för familjer som söker en lugn plats men ändå nära till service. När man kliver in genom dörren möts man av rymliga och öppna ytor som inbjuder till umgänge och social samvaro. Kök som är har gott om plats om flera vill hjälpa till att laga maten och matrummet rymmer stora sällskap utan problem. Vardagsrummet har plats för stor soffgrupp för en avkopplande stund med familj och vänner framför den mysiga täljstenskaminen sprider en härlig värme. Övervåningen är inredd med två sovrum, ett allrum och ett helkaklat badrum med bubbelbadkar. I källarvåningen finns ytterligare ett sovrum, badrum med dusch och tvättstuga. Perfekt för den som har tonåringar eller besökare som vill ha en egen vrå att krypa in i. Det finns även bra utrymmen för förvaring. Huset värms upp med en driftsäker bergvärme som ger en behaglig temperatur i huset. Självklart finns även fiber indraget för en snabb uppkoppling. Här finns också flera uteplatser, alla med utsikt mot Emån. På verandan kan man njuta av ett skönt bad i spabadet och bara koppla bort vardagen för en stund. I Högsby finns bekvämligheter såsom bl a livsmedelsaffärer, bank, vårdcentral, byggvaruhandel och gym. Även skola upp till årskurs 9 och barnomsorg finns för barnfamiljen. Allt detta nås på gångavstånd. Låter detta intressant? Tveka inte att boka er plats på visning!

 • Uteplats
Kålgårdsgatan 1, Kristdala, Oskarshamns kommun

Kålgårdsgatan 1

Villa
Kristdala, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
485 000 kr
129 m²
6 rum
2 627 m² tomt

Välkommen att skapa ett drömhem på Kålgårdsgatan 1 i Kristdala! Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning med sex rum och kök, perfekt om man vill ha gott om plats. Ljuset flödar in genom många fönster, vilket skapar en ljus och luftig bostad. Även om detta är ett äldre hus, så är det fullt av potential och möjligheter. Huset har en enkel standard med moderniseringsbehov, vilket innebär att en ny ägare kan sätta sin egen prägel och skapa en drömbostad. Huset är utrustat med ett vattenburet värmesystem kopplat till en luft/vatten värmepump som installerades 2018. På fastigheten finns dessutom flera uthusbyggnader som ger extra utrymme för förvaring eller hobbyverksamhet. Sist men inte minst, en stor trädgård med massor av potential för den odlingsintresserade gör att man kan skapa sin egen gröna oas. Tänk att skapa en grillplats för sommarens fester eller anlägg en egen köksträdgård för att ha en ständig tillgång till härliga grönsaker, bär och kryddväxter. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Här kan man skapa sin drömbostad i en idyllisk trädgårdsmiljö! Välkommen att boka tid för visning!

Allégatan 24, Figeholm, Oskarshamns kommun

Allégatan 24

Villa
Figeholm, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 875 000 kr
166 + 91 m²
5 rum
1 169 m² tomt

Välkomna till denna vackra villa från 30-talet belägen i ett tilltalande skärgårdssamhälle! Huset erbjuder väl tilltagna ytor fördelade på fyra våningar. Husets många fönster och en generös takhöjd ger en härlig känsla av rymd. Entrévåningen är inredd med sociala ytor såsom vardagsrum, matsal och kök. Här finns det gott om plats för många att umgås och den centralt placerade eldstaden sprider skön värme. En trappa upp har vi tre rymliga sovrum och husets badrum med dusch. Från övervåningens hall kommer man ut till balkongen i söderläge och även upp till vindsvåningen som är inredd som boende om man önskar. I källarvåningen hittar vi bra förrådsutrymmen, hobbyrum och en stor tvättstuga. Trädgården med hörnläge angränsar mot ett skogsparti som inbjuder till lek och kojbyggen. I trädgården finns flera uteplatser och för den odlingsintresserade kan man också hitta bra plats. Detta är ett hem att njuta av redan när man kliver över tröskeln! Figeholm är ett vackert samhälle vid kusten som erbjuder både hav och natur. Bekvämligheter såsom marina, livsmedelsaffär och restaurang finns också. Figholmskolan är en F-2 skola där det även finns fritids. På Kjellskulle har man anlagt två padelbanor. Välkomna att meddela ert intresse!

 • Plus
Solvändan 3, Kristineberg, Oskarshamns kommun

Solvändan 3

Lägenhet
Kristineberg, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 200 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
3 430 kr/mån
21 818 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en marklägenhet med bra läge i föreningen Seglet - nära naturen, havet och mindre köpcentrum. Området byggdes upp 2019 med fem huskroppar, förråd och parkeringsplatser. Denna hörnlägenhet har neutrala ytskikt med ljust målade väggar och ett enhetligt laminatgolv i ljus ek som har lagts in i alla rum. Här finns också ett rymligt badrum med dusch och tvättmaskin. Sovrummet har bra storlek och är inrett med tre garderober. Man har låtit skapa en modern öppen planlösning med kök och vardagsrum. I köksdelen finns ett fullutrustat kök med alla bekvämligheter man behöver och ett trivsamt fönster ovanför diskbänken. På gavelsidan finns också ett fönster, perfekt att möblera med matbordet intill. Från vardagsrumsdelen kommer man ut till den uppbyggda uteplatsen. Ett par trappsteg ner har man tillgång till grästäppan som har gränsats av med en häck. Alltså har man ett härligt ljusinsläpp till detta generösa rum. I anslutning till entrén finns också plats för en mindre sittgrupp. Här kan vi erbjuda en mindre bostad med huskänsla! Välkommen att boka tid för visning!

 • Uteplats
Kyrkogårdsgatan 14E, Centralt, Oskarshamns kommun

Kyrkogårdsgatan 14E

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
495 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
2 720 kr/mån
12 692 kr/m²

Söker du en enrummare som har det lilla extra, men inte hittat rätt än? Då kan vi nu presentera detta charmiga hem på Kyrkogårdsgatan 14E! Bostaden har väldisponerade kvadrat och tillsammans med den generösa takhöjden gör det att bostaden känns ännu rymligare. I det charmiga köket har originalinredning och det vackra trägolvet bevarats. Att man får plats med en matgrupp i köket blir ett extra plus. Det stora rummet kan har olika möbleringsmöjligheter beroende av behovet. Det får plats med både säng och soffa, eller varför inte köra två i ett och köra på en snygg bäddsoffa? Den inglasade balkongen blir en förlängning av rummet och förlänger säsongen. Badrummet är helkaklat och renoverades 2005 i samband med föreningens stambyte. Föreningen erbjuder vindsförråd och bra utrymmen i källaren med bl a tvättstuga, övernattningslägenhet och relax. På innergården finns en gräsyta och grillplats. I månadsavgiften ingår även bredband (8-10Mbit/s), bredbandstelefoni samt digital-tv (kanalpaket lagom) via Telia. Ett hem för dig som vill bo charmigt, kvadratsmart och centralt. Varmt välkommen att anmäla intresse för bostaden!

 • Plus
 • Balkong
Enevägen 22, Sörvik, Oskarshamns kommun

Enevägen 22

Tomt
Sörvik, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
650 000 kr
1 021 m² tomt

Välkommen till Enevägen 22 i Sörvik - en fantastisk möjlighet att bygga ditt drömhus på en utmärkt belägen tomt! Den här tomten är belägen i en lugn och fridfull del av Sörvik, med närhet till allt man behöver för en bekväm vardag. Med en byggyta på 80 kvm kan man bygga ett modernt och trivsamt hem för familjen. Utöver bostadshuset får garage och förrådsbyggnader på totalt 50 kvm uppföras. Placeringen är perfekt för er som vill ha närhet till naturen samtidigt som man har hela skärgården till förfogande. Möjlighet till båtplats finns självklart. Tomten har till viss del röjts och anslutningar för vatten, avlopp, el och fiber finns redan på plats. Detta gör att man kan komma igång med att bygga så snart bygglovet är beviljat. Här har man också en fantastisk utsikt över området och en möjlighet att skapa en härlig uteplats där man kan njuta av sommarkvällarna tillsammans med vänner och familj. Letar ni efter en perfekt tomt för att bygga nytt i Sörvik är Enevägen 22 definitivt värt att överväga. Närmsta granne har adressen Enevägen 24 som också ska säljas av Sörviks Samfällighetsförening. Kontakta oss idag för att boka en visning eller ta en sväng förbi för att ta första steget ert nya drömhem!

Kvarnviksvägen 5, Kvarnviken, Oskarshamns kommun

Kvarnviksvägen 5

Tomt
Kvarnviken, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
595 000 kr
1 215 m² tomt

Här finns nu möjligheten att förvärva en tomt i vackra Saltvik, där man kan förverkliga nybyggardrömmen och sätta sin personliga prägel på både husets och tomtens utformning. Den havsnära tomten är placerad i en idyllisk skärgårdsmiljö med behagligt avstånd till centrum. Här kan man skapa en unik boendekvalité med fridfullt läge i en underbar natur. Man har anpassat befintlig terräng för att bevara områdets fantastiska naturvärden och skärgårdskaraktär i samband med avstyckningen. Detaljplanen är väldigt generös gällande både byggrätter och val av material. Man får bebygga 20% av tomtens yta men den maximala byggarean är begränsad till 350 kvm. Den tillåtna, väl tilltagna, nockhöjden om 10 m möjliggör utmärkta förutsättningar för montering av solpaneler. Tomtpriset är exklusive anslutningsavgifter för el, kommunalt V/A samt fiber. Utöver tomtens annonserade pris så tillkommer 241 000 kr för köparen som ersättning till säljaren för anslutningsavgifterna. Samtliga anslutningar är nu färdigdragna i området och vägen är numera en kommunal väg.

 • Plus

Visar alla 21