Mäklare Ingela Noresson

Ingela Noresson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Låglandsvägen 10, Kikebo, Oskarshamns kommun
 • Ons 15 feb kl 17:00

Låglandsvägen 10

Villa
Kikebo, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn

2 450 000 kr

87 m²

5 rum

749 m² tomt

Här har vi nöjet att presentera en villa i gott skick där det bara är att flytta in och njuta av sitt hem från första dagen. Entrévåningen erbjuder trivsamma umgängesytor med vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning. I anslutning till denna yta kommer man ut till det inglasade uterummet och vidare ut till altan och trädgård. Köket som är nyrenoverat har alla bekvämligheter som kan önskas. De väl tilltagna bänkytorna och köksön inbjuder till att flera kan laga mat tillsammans. Centralt placerad finns en eldstad som förhöjer mysfaktorn och sprider skön värme. Totalt finns tre sovrum med bra storlek och ett badrum i varje våningsplan. I källarvåningen finns även ett allrum med egen ingång, perfekt för tonåringen eller hemmakontoret. Vindsvåningen nyttjas som förvaringsutrymme, men flera i området har inrett våningen som bostad. Fjärrvärme och fiber finns också. En rymlig biluppställningsplats har skapats för flera fordon. Bostaden är centralt beläget med gångavstånd till många bekvämligheter såsom förskola, F-9 skola, livsmedelsaffärer och centrum. Ett tillfälle att förvärva ett välvårdat hem i gott skick med bra läge! Välkommen att anmäla ert intresse!

 • Plus
Hantverksgatan 31A, Centralt, Oskarshamns kommun

Hantverksgatan 31A

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn

375 000 kr

37,9 m²

1 rum

2 055 kr/mån

9 894 kr/m²

Tilltalande enrummare med fri utsikt över villaområde! Gavelfönstret och ett takfönster ger lägenheten ett fint ljusinsläpp. Rymlig hall som leder vidare till bostadens övriga utrymmen. Rummet har bra yta för olika möbleringar och i kokvrån finns möjlighet till matlagning. Stentrasten 2 är en populär förening med fina grönskande omgivningar och med lagom avstånd till centrum. Välkommen till ett perfekt första boende, övernattningslägenhet eller studentboende! Boka din plats för visning!

Björnhult 18, Björnhult, Oskarshamns kommun

Björnhult 18

Villa
Björnhult, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn

1 290 000 kr

176 m²

6 rum

1 463 m² tomt

Välkommen till Björnhult 18! Här erbjuds ett unikt boende i form av ett ombyggt missionshus. Den gamla samlingssalen med generös takhöjd har förvandlats till ett stort socialt vardagsrum med en mysig och värmande braskamin från Westbo Classic. De nätta draglinorna i järn bidrar till känslan av att taket liksom svävar över rummet. Det finns flera sovrum som fördelas i de båda våningsplanen. Bostadens stora badrum är inrett med både dusch och badkar. Även tvättavdelningen med tvättmaskin och torktumlare är placerat i badrummet. Arbetsköket och angränsande matrum har båda utgång till trädgården. I båda våningsplanen har luft/luft värmepumpar installerats för en lägre driftkostnad. I trädgården finns flera uteplatser och stora gräsytor för lek och spring året runt. Baksidan angränsar mot skogen vilket ger en fridfull känsla. Har kan vi uppfylla den trädgårdsintresserades odlingsdrömmar både i och utanför det vackra växthuset. En äldre uthuslänga finns också med plats för ved och redskap. I Björnhult bor man i ett naturskönt område med bra pendlingsavstånd till Oskarshamns centrum. Några hundra meter från huset finns den kommunala badplatsen med både badbryggor och sandstrand. Kom och upplev känslan på plats! Välkommen att boka tid för visning!

 • Plus
 • Uteplats
Törnholmsvägen 53, Mysingsö, Oskarshamns kommun

Törnholmsvägen 53

Radhus
Mysingsö, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn

985 000 kr

115 m²

4 rum

6 108 kr/mån

8 565 kr/m²

Välkomnande radhus med bra placering i detta trivsamma område! Vid husets entré finns en uteplats med trädäck i ljuvlig morgonsol. Bostaden har en välplanerad planlösning med bra rumsfördelning i två plan och ljusa ytskikt för en tilltalande känsla. I entrévåningen finns kök, tvättstuga, ett badrum och vardagsrum. Från vardagsrummet når man uteplatsen i härligt söderläge. I övervåningen finns tre sovrum med bra storlek och ett badrum. Från ett av sovrummen nås balkongen med markis som är perfekt för vädring. Fiber finns indraget i samtliga bostäder och ingår i månadsavgiften. I en förrådslänga finns tillhörande förråd. Till bostaden tillhör även en carportplats. Centralt i området är lekplatsen placerad och den gemensamma kvarterslokalen som man kan hyra för fester eller för övernattande gäster. Ett optimalt boende för barnfamiljen med närhet till hav och natur. Bekvämt avstånd till mindre centrum och skola. Söker ni ett bekvämt hem med vackra omgivningar ? Då ska ni boka tid för visning! Välkomna!

 • Balkong
 • Uteplats
Sjöhagsgatan 2, Påskallavik, Oskarshamns kommun
 • Fre 10 feb kl 14:30

Sjöhagsgatan 2

Villa
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn

1 975 000 kr

124 m²

4 rum

1 602 m² tomt

Välkomna till Sjöhagsgatan 2 i det fina kustsamhället Påskallavik! Vid entrén till huset kan vi presentera den första uteplatsen, vilken är under tak och som har delvis utsikt mot havet. Villan har en tilltalande planlösning med trivsamma sällskapsytor och upp till fyra sovrum fördelat i de båda våningsplanen. Köket har bra skåpsförvaring och modern maskinell utrustning. Det stora vardagsrummet där även matbordet har sin givna plats har en centralt placerad braskassett som sprider skön värme och förhöjer mysfaktorn. Från vardagsrummet kommer man även ut till det stora altandäcket i västerläge. I varje våningsplan finns badrum, båda med dusch. Sovrummet, allrummet och badrummet i källarvåningen passar perfekt för tonåringen eller gäster som vill ha en egen avdelning. Genomgående i bostaden finns det bra utrymmen för förvaring i garderober och förråd. Den asfalterade uppfarten har gott om plats för flera fordon och ett garagage med plats för en bil finns i huset. Här har man närhet till hav och båtliv, livsmedelsbutik, restaurang, skola, förskola och bra pendlingsmöjligheter. Söker ni en familjevilla med bra läge, då ska ni anmäla ert intresse!

 • Plus
Kolbergavägen 38, Kolberga, Oskarshamns kommun

Kolbergavägen 38

Villa
Kolberga, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn

2 575 000 kr

140 m²

6 rum

1 051 m² tomt

Detta charmiga 30-tals hus är perfekt för familjen som värdesätter läget nära centrum, natur och hav! Planlösningen erbjuder en entrévåning med allrum, två sovrum, badrum och toalett. I övervåningen har vi de sociala ytorna med kök, matplats och vardagsrum i anslutning till varandra. Även ett sovrum finns i övervåningen. Huset har också en vind med plats för förvaring och en praktisk källare med pannrum, förvaringsutrymmen och tvättstuga. När man kommer in i entrén på gaveln av huset möts man av den fina braskaminen som är placerad i allrummet. Från allrummet kommer man även ut till altanen med markis. Det stora helkaklade badrummet är inrett med både dusch och badkar. Husets alla rum har en härlig rymd både gällande storlek och takhöjd. Vackra fönster har monterats och fasaden målades för några år sedan. Gällande uppvärmningssystem, så finns både luft/vatten värmepump och pelletspanna installerat, så valet är fritt. I trädgården har ett poolområde byggts som är riktigt härligt ställe att umgås på varma sommardagar. Här har man närheten till fina promenadstråk, sköna bad, skola, förskola och centrum. Varmt välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
Saltviksvägen 36, Mockebo, Oskarshamns kommun

Saltviksvägen 36

Villa
Mockebo, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn

1 250 000 kr

103 m²

5 rum

1 215 m² tomt

Nu finns möjlighet att skapa ett drömboende i er egen stil i kustnära Mockebo! Huset har renoveringsbehov och erbjuder idag tre sovrum, vardagsrum, matrum, kök, badrum samt en källarvåning. Här har man alltså en unik möjlighet med enorm potential att sätta sin egen prägel eller köpa fastigheten som en tomt för att bygga nytt. Den stora trädgård har gott om plats för avkoppling, umgänge och lek samt en friliggande verkstad. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att boka in er på visningen!

 • Plus
Århult 10, Århult, Oskarshamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Århult 10, Århult, Oskarshamns kommun, bild 2
Århult 10, Århult, Oskarshamns kommun, bild 3

Århult 10

Villa
Århult, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn

1 295 000 kr

120 m²

6 rum

6 902 m² tomt

Välkomna till Århult 10 och denna vackra och charmfulla villa! Förmodligen är villan äldre den det byggnadsår på 1920 som står i fastighetsregistret. Här kan vi erbjuda fina detaljer som ett torn, veranda, vackra trägolv och eldstäder. I den grönskande trädgården på nästan 7 000 kvm finns fruktträd, trädgårdsland och härligt söderläge som ger sol hela dagen. Här kan man med fördel odla grönsaker, rotfrukter, bär och annat gott för husbehov. Växthuset ger goda odlingsmöjligheter. Via verandan tar man sig vidare in i bostaden. Entrévåningen är inrett med sällskapsutrymmen såsom kök, matrum och vardagsrum. Här finns också tornet om där trappan till övervåningen är placerad. Övervåningen har fyra rum, varav flera av dem kan inredas som sovrum. Ett av sovrummen har en vacker kakelugn. Även det stora helkaklade badrummet finns här. Huset har via många fönster ett fint ljusinsläpp och utsikt som vetter mot olika väderstreck och ger en behaglig grönskande utsikt över trädgården. Flera uteplatser finns såsom inglasat uterum, altandäck och balkong. På fastigheten finns även ett garage, en verkstad med loge och ett hönshus. Århult ligger längst med riksväg 37/47 vilket ger bra pendlingsmöjligheter. Inom 10 minuter når man Oskarshamns centrum. Varmt välkommen att boka tid för visning!

 • Premium
Södra vägen 62 A och B, Svalliden, Oskarshamns kommun

Södra vägen 62 A och B

Villa
Svalliden, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn

1 575 000 kr

68 m²

3 rum

1 120 m² tomt

Här finns möjligheten att förvärva en fastighet med två mindre bostadsbyggnader. Bor man själv i det ena huset och hyr ut det andra, så får man en låg boendekostnad. Det vita huset har idag en hyresgäst och tegelhuset är tillgängligt för en köpare. På fastigheten finns även ett stort dubbelgarage som kan nyttjas både för fordonsförvaring och verkstad. Även en mindre uthuslänga för förvaring finns. Svalliden är ett lugnt område nära naturen och centrum. Välkomna att boka tid för visning!

August och Huldas väg 29, Rödsle, Oskarshamns kommun

August och Huldas väg 29

Radhus
Rödsle, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn

1 485 000 kr

147 m²

6 rum

490 m² tomt

Här har vi möjligheten att erbjuda ett praktiskt hem med bra läge nära naturen. Kedjehuset är placerat långt in på en återvändsgata, så vill man bo tryggt och lugnt där barnen kan leka fritt är detta helt rätt då det är begränsat med trafik. I bostaden stiger man in i ett stort, ljust och perfekt planerat hem med bra planlösning och sociala ytor. Bostaden har en tilltalande planlösning med väl tilltagna umgängesytor och upp till fem sovrum om behovet finns. Det rymliga vardagsrummet i vinkel med matrumsdel blir en härlig plats där många kan umgås samtidigt. I vardagsrummet finns även en mysig eldstad och utgången till det inglasade uterummet. I båda våningarna finns det renoverade badrum med dusch. Gott om förvaringsutrymmen finns i huset med garderober och två klädkammare. Ett tillhörande garage med plats för bil och förvaring finns också. På baksidan välkomnas vi till en parkliknande trädgård med fantastisk grönska som angränsar mot ett skogsparti. Här har flera uteplatser och ett inglasat uterum skapats för att kunna njuta av den rofyllda miljön. Området har fina omgivningar med natur, lekplats och gångväg till F-9 skola samt barnomsorg. Välkomna att boka tid för visning!

Norrbackavägen 10, Norrtorn, Oskarshamns kommun

Norrbackavägen 10

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn

750 000 kr

82 m²

3 rum

4 677 kr/mån

9 146 kr/m²

Välkomnande bostad med bra läge i området. Den rymliga hallen leder vidare in i bostadens övriga rum. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen med skjutbara fönsterpartier. Båda sovrummen har bra storlek för olika möbleringsmöjligheter. Även en klädkammare finns som nås från hallen. Norrtorn är ett trivsamt område med fina omgivningar och flera gemensamma uteplatser samt grillplats. Ett hem att flytta in och njuta av redan från första dagen. Välkommen att boka tid för visning!

 • Plus
 • Balkong
Klubbgatan 9, Kristineberg, Oskarshamns kommun

Klubbgatan 9

Villa
Kristineberg, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn

1 985 000 kr

114 m²

6 rum

878 m² tomt

Här kan vi erbjuda en rymlig familjevilla med bra läge i eftertraktade Kristineberg. De olika etagen ger en spännande planlösning och karaktär till bostaden. Generösa sällskapsutrymmen gör detta hus inbjudande att umgås i med familj och vänner. Den fria baksidan med altan och uterum i anslutning till trädgården är perfekt för soliga sommardagar. Omgivningarna erbjuder fina natursköna strövområden, motionsspår och på rimligt avstånd nås en fantastisk skärgårdsmiljö. I området finns även F-9 skola, mindre centrum och vårdcentral. Låter det intressant? Välkomna att boka tid för visning!

Kvarnviksvägen 5, Kvarnviken, Oskarshamns kommun

Kvarnviksvägen 5

Tomt
Kvarnviken, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn

595 000 kr

1 215 m² tomt

Här finns nu möjligheten att förvärva en tomt i vackra Saltvik, där man kan förverkliga nybyggardrömmen och sätta sin personliga prägel på både husets och tomtens utformning. Den havsnära tomten är placerad i en idyllisk skärgårdsmiljö med behagligt avstånd till centrum. Här kan man skapa en unik boendekvalité med fridfullt läge i en underbar natur. Man har anpassat befintlig terräng för att bevara områdets fantastiska naturvärden och skärgårdskaraktär i samband med avstyckningen. Detaljplanen är väldigt generös gällande både byggrätter och val av material. Man får bebygga 20% av tomtens yta men den maximala byggarean är begränsad till 350 kvm. Den tillåtna, väl tilltagna, nockhöjden om 10 m möjliggör utmärkta förutsättningar för montering av solpaneler. Tomtpriset är exklusive anslutningsavgifter för el, kommunalt V/A samt fiber. Utöver tomtens annonserade pris så tillkommer 241 000 kr för köparen som ersättning till säljaren för anslutningsavgifterna. Samtliga anslutningar är nu färdigdragna i området och vägen är numera en kommunal väg.

 • Plus

Visar alla 13