Mäklarhuset Oskarshamn

Mäklarhuset Oskarshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vallgatan 23, Berga, Högsby kommun

Vallgatan 23

Villa
Berga, Högsby kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
950 000 kr
142 + 5 m²
4 rum
886 m² tomt

Låt oss presentera denna trevliga familjevilla på Vallgatan 23! Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med sällskapsytor på entrévåningen och sovrum på övervåningen. Köket är mycket smakfullt och renoverades 2023 med ett väldigt tilltalande resultat. Här finns det bra med skåpsförvaring samt plats för en matgrupp. Vardagsrummet och matrummet är ett stort och luftigt rum. Detta blir den perfekta samlingspunkten att spendera tid med nära och kära. Det fantastiska ljusinsläppet i rummet ger en härlig atmosfär och skapar en inbjudande känsla från första stund. Braskaminen i vardagsrummet är en extra värmekälla och förhöjer myskänslan. I båda våningsplanen finns badrum, det ena md dusch och det andra med badkar. Den underbara baksidan i söderläge sträcker sig i olika etager och erbjuder en vacker trädgård som är en fröjd för ögat. Här finns gott om plats för lek och rekreation för hela familjen. Altandäcket är perfekt för grillkvällar och avkoppling under soliga dagar och ljumna kvällar. Här finner du vacker natur, närhet till badsjöar, förskola, skola mellan årskurserna 1-6, livsmedelsbutik och bra kommunikationsmöjligheter via buss och tåg! Berga ligger bara 6-7 minuter från Högsby och 25-30 minuter från Oskarshamn, du har också bra tågförbindelser till både Kalmar, Linköping och vidare. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen för att uppleva bostaden på plats!

Emmekalvsvägen 78, Emmekalv, Oskarshamns kommun

Emmekalvsvägen 78

Villa
Emmekalv, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 250 000 kr
109 m²
6 rum
1 778 m² tomt

Här finns möjligheten att förvärva en charmfull bostad som lämpar sig till både permanent- och fritidsboende! Bostaden har en tilltalande planlösning med umgängesytor, ett sovrum och badrum i entrévåningen och ytterligare två sovrum i övervåningen. Köket är bostadens mittpunkt och här finns en av två eldstäder placerad. Från matrummet kommer man ut till det inglasade uterummet som förlänger säsongen och är där man kan njuta av utemiljön även regniga sommardagar. I anslutning till uterummet nås den skyddade uteplatsen och vidare till den praktiska matkällaren. Vi kan också erbjuda en härligt grönskande trädgård med inslag av berg. Det finns perfekta lekytor för barnfamiljen och odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade. Läget mot skogspartiet, den porlande bäcken och fåglars sång ger en fridfull tillvaro. På fastigheten finns också ett fristående garage, samt en carport och en äldre bevarad förrådsbyggnad. Närheten till Påskallavik gör att man har hav och båtliv, livsmedelsbutik, restaurang, skola, förskola och bra pendlingsmöjligheter på rimligt avstånd. Söker ni ett charmigt boende med tilltalande läge? Välkomna att boka tid för visning!

  • Uteplats
Dalkroken 10, Kristdala, Oskarshamns kommun

Dalkroken 10

Villa
Kristdala, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
575 000 kr
85 + 80 m²
3 rum
1 269 m² tomt

Nu finns tillfälle för er som vill skapa ett hem efter eget tycke och smak! Här kan vi erbjuda ett välvårdat hem med tilltalande planlösning för den mindre familjen. Bostaden erbjuder en trevlig planlösning med en hall i etage som ansluter till entrévåningens samtliga utrymmen. Vardagsrummet har fint bevarade parkettgolv och ett vackert ljusinsläpp från de väl tilltagna fönstren. I vardagsrummet finns bra plats för umgänge och middagar. Köket har bra storlek med gott om skåpsförvaring och även plats för en matgrupp. I bostadens två sovrum och i hallen finns det bra garderobsförvaring. Den praktiska källarvåningen innehåller hobbyrum, pannrum, tvättstuga och förvaringsutrymmen. Här finns också garaget för förvaring av motorfordon eller trädgårdsmaskiner. Den härliga trädgården inbjuder till långa grillkvällar med trädgårdsspel, eller varför inte utveckla ett odlingsintresse? Välkommen på visning för att planera ert nya drömhem!

  • Uteplats
Ålgränd 6, Centrum, Oskarshamns kommun

Ålgränd 6

Villa
Centrum, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 785 000 kr
33 + 82 m²
5 rum
360 m² tomt

Nu har vi äran att presentera en unik möjlighet att förvärva denna ” Lotta på Bråkmakargatan idyll” mitt i centrala delarna i Oskarshamn. Denna villa går tillbaka ända till 1738! Ja du läste rätt, detta är en av Oskarshamns äldsta byggnader som nu är till salu. Tack vare åldern på huset så är takhöjden strax under 190 cm vilket innebär att den taxerade boytan är knappa 8 kvm. Men med vardagsrummets utbyggnad 2004 och en arealmätning av föregående ägare så är en mer korrekt boyta ca 33 kvm och en biyta på ca 82 kvm. Till fastigheten har du en förrådslänga med bastu och ett stort isolerat förråd. Du har även ett gästhus där det nu finns ett sovrum och ett eget badrum, perfekt när du har besök eller vill jobba hemifrån ostört. På gästhuset så finns det även en påbyggd trädgårdsbod för extra förvaring. Det välskötta huset och fastigheten har många unika guldkorn, två av dem är punschverandan och de fina kakelugnarna. En annan är möjligheten att vara mitt i centrum men ändå ha sin ostörda oas på framsidan som har bra med insynsskydd och skydd mot väder. Villan ligger på en lugn och avskild gata med bara enstaka minut till allt som centrum har att erbjuda. Söker du ett unikt boende som ingen annan har? Vill du bo centralt och ha närhet till allt? Då har du absolut hittat rätt! Välkommen att anmäla din plats till visningen!

  • Uteplats
Stenåldersvägen 25, Kolberga, Oskarshamns kommun

Stenåldersvägen 25

Villa
Kolberga, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 550 000 kr
117 + 74 m²
5 rum
869 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna charmiga villa med trivsamt läge i eftertraktade Kolberga! Här har uppfräschningar av ytskikt utförts i god harmoni, så att man kan börja njuta av sitt nya hem från första dagen. Via järngrindarna går man upp till huset via den grusade uppfarten. Entrén till huset nås via baksidans altan med tak. Bostaden har en tilltalande planlösning med generösa umgängesytor såsom matrum, vardagsrum och isolerat uterum. I matrummet finns en vacker kamin som förhöjer myskänslan. Totalt finns det tre sovrum med goda möbleringsmöjligheter. I övervåningen finns flera vindsgarderober som ger bra plats att förvara sina saker. Det helkaklade badrummet ger en lyxig känsla och passar bra till övrig inredning. Flera av rummen har fina mönstrade tapeter och några är målade i rogivande färger. Detta tillsammans med de slipade trägolven ger en tilltalande känsla. Huset har även en källarvåning med bra utrymmen för förvaring, hobbyrum, tvättstuga och pannrum. Den äldre trädgården harmoniserar väl med bostadshuset och erbjuder både bärbuskar samt fruktträd. Det finns härliga gräsytor och även berg vilket skapar en livfullhet. För den odlingsintresserade finns det redan ett växthus på plats. Välkomna att boka tid för visning för att uppleva detta tilltalande hem på plats!

  • Uteplats
Tallvägen 6, Södertorn, Oskarshamns kommun

Tallvägen 6

Lägenhet
Södertorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
650 000 kr
48,1 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 608 kr/mån
13 514 kr/m²

Nu kan vi presentera en snyggt renoverad och välplanerad enrummare på Tallvägen 6! Här har du allt du behöver för att trivas och bo bekvämt. Bostaden erbjuder smakfulla, stilrena och enhetliga ytskikt, vilket gör det lätt för en ny köpare att flytta in och trivas från dag ett. Det snygga köket i beige toner är både stilfullt och funktionellt, med gott om förvaringsutrymme och plats för en matgrupp om så önskas. Vardagsrummet erbjuder en god yta och blir den självklara platsen för umgänge. Från vardagsrummet nås den härliga inglasade balkongen med skjutpartier som blir en naturlig förlängning utav vardagsrummet. Ett extra plus är alkoven som är ett perfekt utrymme för att få lite avskildhet samt att bostaden erbjuder gott om förvaringsutrymmen. Föreningen är stabil och har en god ekonomi. I föreningens hus och omgivningar finns bl a tvättstugor med torkrum, förråd, cykelrum, övernattningslägenhet och parkeringsplatser. Placeringen är på lagom gångavstånd till skolor, livsmedelsaffärer och centrum. En perfekt första lägenhet eller en yteffektiv bostad om man inte vill bo så stort men vill bo bekvämt! Dessutom till låg månadsavgift! Varmt välkommen att anmäla din plats till visningen!

  • Balkong
Kyrkogårdsgatan 14B, Centrum, Oskarshamns kommun

Kyrkogårdsgatan 14B

Lägenhet
Centrum, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
550 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 997 kr/mån
10 377 kr/m²

Nu kan vi nöjet att presentera denna hemtrevliga tvårummare endast en kort promenad från centrum. Här bor du på första våningen, vilket gör det hela väldigt bekvämt. Bostaden är genomgående och har en generös takhöjd som skapar en luftig och hemtrevlig känsla. Det ljusa köket är ett klassiskt arbetskök med gott om skåpsförvaring och plats för en matgrupp för fyra personer. Badrummet är helkaklat och renoverades 2005 i samband med föreningens stambyte. Det härliga vardagsrummet har en bra yta och blir därför den perfekta platsen för umgänge. Vardagsrummet förlängs av den inglasade balkongen som ligger i söderläge och bjuder in till sköna stunder i solen. Här kan du njuta av eftermiddagsfikan eller en härlig middag. Sovrummet erbjuder även de en bra med gott om plats att möblera med dubbelsäng. Föreningen erbjuder vindsförråd och bra utrymmen i källaren med bl a tvättstuga, övernattningslägenhet och relax. På innergården finns en gräsyta och grillplats. I månadsavgiften ingår även bredband, bredbandstelefoni samt digital-tv via Telia. Ett hem att trivas i med andra ord. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Balkong
Spånggatan 12, Svalliden, Oskarshamns kommun

Spånggatan 12

Villa
Svalliden, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 685 000 kr
132 + 106 m²
6 rum
798 m² tomt

Föreställ dig att bo i en praktisk, väl omhändertagen och påkostad villa belägen på en hörntomt. Vi är nu glada att kunna presentera en sådan bostad på Spånggatan 12 i Svalliden. Med sina 132 kvm i boarea erbjuds en bekväm livsstil för dig och din familj. Huset utstrålar charm och karaktär genom sin smakfulla inredning och sin höga kvalitet. Villan har byggts ut med en hall och ett rymligt sovrum där man även har vattenburen golvvärme. Vardagsrummet är utformat på så sätt att det blir en mysig samlingsplats med en öppen planlösning mot köket och här finns även den fina och värmande kaminen. På den härliga terrassen utanför huset kan du njuta av solen och friska luften samtidigt som du umgås med nära och kära, en perfekt plats för sommarens grillkvällar! Husets trädgård bjuder in till både odling och lek. Det inglasade uterummet bjuder in till trevliga kvällar oavsett väder och vind med både familj och vänner. Läget på Spånggatan 12 är idealiskt med närhet till allt du kan tänkas behöva såsom skolor, restaurang, grönområden och kommunikationer. Det är enkelt att ta sig till Oskarshamn centrum som erbjuder allt du behöver i vardagen. Låter det här som en villa för dig? Då ska du inte glömma att anmäla dig till visningen så att du kan uppleva denna fantastiska villa på plats!

Fyrbåksvägen 16, Ekebo, Oskarshamns kommun
  • Lör 27 apr kl 14:00
Fyrbåksvägen 16, Ekebo, Oskarshamns kommun, bild 2
Fyrbåksvägen 16, Ekebo, Oskarshamns kommun, bild 3

Fyrbåksvägen 16

Villa
Ekebo, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
6 300 000 kr
177 + 60 m²
7 rum
1 128 m² tomt

I idylliska Ekebo kan vi nu presentera en ståtlig villa som verkligen tar för sig! Det arkitektritade huset på hela 177 kvm ritat av Rörvikshus har utformats för att tillgodose dagens krav på öppna umgängesytor, generös takhöjd och ljusflöde. Det korta avståndet till naturen och havet gör det enkelt att ta en löpartur i spåret för att sedan ta sig ett dopp. Vilken livskvalitet! Den moderna villan har en väldisponerad planlösning med stilrena materialval som skapar en inbjudande atmosfär. De vitmålade väggarna i kombination med genomgående ekparkettgolv i rummen gör det enkelt att komplettera med den egna inredningen. Ett praktiskt klinker har lagts i hallen där kompassrosen direkt hamnar i blickfånget när man kommer innanför entrédörren. Från hallen ansluter man till de tilltalande umgängesytorna såsom kök, matrum och vardagsrum. Köket är praktiskt utformat med skåpsförvaring, väl tilltagna bänkytor och den maskinella utrustning man önskar sig. Matrummet har en fantastisk takhöjd med ett otroligt ljusinsläpp och utgång till den stenlagda uteplatsen. Vidare kommer man till vardagsrummet där man kan njuta av en sprakande brasa i täljstenskaminen. När man kommer upp för trappan till övervåningen möts man av ett allrum med balkong mot matrummet. Totalt finns också hela fyra sovrum för den större familjen eller gäster. I båda våningarna finns det helkaklade badrum, varav det största har både dusch och hörnbadkar. Det finns alltså gott om plats för livets alla tillfällen, från vardaglig samvaro till festliga tillställningar och grillmiddagar i familj och goda vänners lag. Huset har effektiv uppvärmning med fjärrvärme och frånluftsventilation med återvinning. Det är alltså ett energieffektivt hus för den som önskar en god driftsekonomi. Här kan vi även erbjuda fiber för snabb uppkoppling. Det stora dubbelgaraget på 60 kvm är något utöver det vanliga, med fjärrstyrda portar, klinkergolv med golvvärme, bra utrymme för verkstadssysslor och ett förråd. Ytterligare parkeringsmöjligheter finns även med den stenlagda uppfarten som har plats för flera fordon. Utöver detta finns en byggnad på fastigheten som idag disponeras för förvaring men som skulle kunna inredas för hobbyverksamhet eller eget gym. Den lättskötta trädgårdstomten har fina grönytor och fina uteplatser, med möjlighet att följa och njuta av dygnets alla soltimmar. Låt drömmen bli sann! Välkommen att boka tid för visning för att få uppleva denna pärla på plats.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Uvögatan 3, Mockebo, Oskarshamns kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Uvögatan 3, Mockebo, Oskarshamns kommun, bild 2
Uvögatan 3, Mockebo, Oskarshamns kommun, bild 3

Uvögatan 3

Radhus
Mockebo, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 975 000 kr
140 m²
6 rum
533 m² tomt

Låt oss presentera detta stilsäkra hem med öppen planlösning och eftertraktat läge på hörntomt i Mockebo! Här finner man den perfekta kombinationen av bekvämlighet och avkoppling med en mängd fördelar som gör detta till det ultimata hemmet för familjen. Bostaden fördelar sig på två våningsplan med gemensamhetsytor i entrévåningen på där man kan umgås med nära och kära. I övervåningen har man den mer privata delen av bostaden som inrymmer tre sovrum. Från ett av övervåningens sovrum finns utgången till en balkong där man kan njuta av frukosten i morgonsolen. Finns behovet av fler sovrum så finns möjligheten att skapa det. I varje våningsplan finns det helkaklade badrum med komfortabel golvvärme, det ena med dusch och det andra med hörnbadkar. I vardagsrummet finns en eldstad som är ett bra komplement till uppvärmningssystemet och den förhöjer även känslan i bostadsmiljön. I anslutning till vardagsrummet har vi köket som har byggts till för att kunna möblera med ett större matbord. Från matplatsen kommer man ut till det fina inglasade uterummet som även det är rymligt och har plats för familj och vänner. Skjutpartierna från uterummet kan öppnas upp mot det härliga altandäcket där vi kan erbjuda ett SwimSpa. Det innebär både spa och pool i samma enhet och med möjlighet att ha olika temperaturer i de olika delarna. Hur skönt låter inte det? Den lättskötta trädgården inbjuder till både lek och odling. Bilen parkerar man enkelt antingen i garaget med fjärrstyrd port eller på den breda uppfarten. Fiber finns indraget vilket förenklar vardagen. Området är attraktivt med den vackra naturen och havet på gångavstånd. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Ekorrvägen 11A, Havslätt, Oskarshamns kommun

Ekorrvägen 11A

Lägenhet
Havslätt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 900 000 kr
67,3 m²
3 rum
vån 1/2
5 481 kr/mån
28 232 kr/m²

Vi har nöjet att presentera en välplanerad trerummare med högklassig finish, gedigna material och väl valda inredningsdetaljer! Brf Havslättshöjden är placerat i ett lugnt och strandnära villakvarter. Här möts vi av en öppen och social planlösning som sammankopplar vardagsrum och kök. Det stilrena köket har gott om förvaringsmöjligheter, bra arbetsytor och plats för matgrupp. Vardagsrumsdelen kan möbleras med soffa och tv-möbel. Intill matplatsen når vi den stora uteplatsen som har ett fint österläge som ger en fin glimt av havet. Här ryms både loungegrupp och matplats tillsammans med blommor och annan plantering. Bostaden har två bra sovrum varav det största har flera garderober som hjälper till med klädförvaringen. Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum eller kontor. Enhetliga ytskikt med ljust målade väggar och mattlackat ekparkettgolv i alla rum, förutom i hallen där lättskött klinker har lagts in. Utöver detta finns även ett helkaklat badrum som har de bekvämligheter man söker inklusive tvättmaskin och torktumlare. Fiber finns indraget och till bostaden hör ett praktiskt kallförråd. Parkeringsplats finns att hyra. Omgivningarna är något utöver det vanliga! Här kan man njuta av både hav och natur. Vid badstranden byggs just nu en ny badbrygga som ska stå klar till sommaren 2024. I området finns en småbåtshamn för den som vill testa på båtlivet. I närheten finns Havslätts motionsområde med motionsspår och utegym. I Fallebo Gård finns mysiga vandringsleder, öppen besöksgård med djur och lekplats. Man har även centrum på behagligt avstånd. Ta chansen att få njuta av bostadslivet här! Välkommen att boka tid för visning!

Norrtornsvägen 57, Norrtorn, Oskarshamns kommun

Norrtornsvägen 57

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
995 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/3
5 085 kr/mån
11 706 kr/m²

Här kan vi presentera en välplanerad och hemtrevlig trerummare på Norrtornsvägen 57! Bostaden har en bra planlösning med öppna ytor mellan vardagsrum och kök, samt fint ljusinsläpp från flera håll. Ytorna i hela lägenheten är väl tilltagna för möblering och umgänge. Köket är stilfullt renoverat med gott om plats för en större matgrupp om så önskas. Badrummet har en lyxig känsla med sina smakfulla materialval av ytskikt och inredning. Den inglasade balkongen med skjutpartier förlänger utomhussäsongen och blir en förlängning av vardagsrummet. Balkongen har fri utsikt mot naturen. Bostaden erbjuder även bra förvaringsmöjligheter i form av klädkammare, garderober och ett förråd som är placerat precis utanför ytterdörren. Tvättmaskin finns i lägenheten men även i den gemensamma tvättstugan i källaren. Norrtorn är ett trivsamt område med fina naturomgivningar och flera gemensamma uteplatser. Ett hem att flytta in och njuta av redan från första dagen. Välkommen att boka tid för visning!

Blankaviksvägen 12, Solstadström, Västerviks kommun

Blankaviksvägen 12

Villa
Solstadström, Västerviks kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
4 450 000 kr
142 + 6 m²
6 rum
1 198 m² tomt

Varmt välkomna till denna tilltalande souterrängvilla med bra läge i vackra Solstadström! Här kan vi erbjuda en välbyggd villa med ett fantastiskt läge med närhet till både havet och naturen. I entrévåningen möts vi av en ljus hall, med en kompassros i klinkergolvet och bra förvaringsmöjligheter i form av garderober och två förrådsutrymmen. Här finns två av husets tre sovrum, kontor och även tvättstuga med kombinerat pannrum. Vi har även ett ljust påkostat badrum med både bastu och tillhörande relaxavdelning. Tar vi den fina trappan som ansluter våningarna upp till övervåningen kommer vi till vardagsrummet. Vardagsrummet har öppet upp till nock vilket ger en härlig rymd i detta rum och trevliga fönster för bästa utsikt och ljusinsläpp. Här har vi även altandörren som tar oss ut på altan däcket som sträcker sig längs med huset, för njutning av långa sommarkvällar. Här finns även en braskamin placerad som förhöjer mysfaktorn och sprider skön värme. I anslutning till vardagsrummet har vi det öppna u-formade köket för matlagning och matplats för trevliga middagar. Från köket tar vi oss vidare till ytterligare ett badrum och det sista sovrummet. Att vakna upp i detta sovrum och det första man möts av är havet och naturen är som balsam för själen. Vi kan även ta på oss morgontofflorna och vandra ut på uteplatsen och balkongen. Utomhusmiljön på denna underbara fastighet är väl genomtänkt och utformad i samråd med en trädgårdsarkitekt. Garage, carport och förrådsutrymmen kan vi också erbjuda här. Denna energieffektiva villa, byggd 2011, med både bergvärme och solceller ger bästa ekonomiska förutsättningar för en låg boendeekonomi. Solstadström är ett vackert beläget samhälle med sin omedelbara närhet till havet. Här kan man ta båten och utforska både Tjust- och Misterhults fantastiska skärgård. Låter detta som din blivande oas vid havet? Välkommen att boka plats på visningen!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Nagelgränd 3, Gröndal, Oskarshamns kommun

Nagelgränd 3

Villa
Gröndal, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 750 000 kr
148 + 22 m²
6 rum
1 143 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa som är högt belägen och som bjuder på en unik och vidsträckt utsikt över området. Här kan du bo i en insynsskyddad miljö med ett generöst ljusinsläpp vilket tillsammans skapar en härlig och luftig atmosfär i hemmet. Den värmande kaminen med kassett, som finns placerad i vardagsrummet, ger en extra mysig känsla när kylan råder utanför. På övervåningen finns det trevliga och härliga sällskapsytorna med köket, matrummet och vardagsrummet i vinkel. Bostaden erbjuder fyra sovrum och passar därför den stora familjen men även den mindre familjen som önskar det där extra gästrummet eller sitt alldeles egna kontor. Från det stilrena köket når man den inglasade altanen som bjuder in till trevliga stunder med familj och vänner oavsett väder och vind. Här kan du koppla av och umgås med familj och vänner i en trivsam miljö. Att huset är utrustat med bergvärme för en energieffektiv uppvärmning är bara ytterligare en bonus. Huset är beläget i Gröndal som är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, mataffär och kommunikationer. Missa nu inte chansen att uppleva denna villa på plats! Ett drömhem för dig som söker ett fridfullt, charmigt och hemtrevligt boende med insynsskyddat läge. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Släthult 106, null, Mönsterås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 2 maj kl 11:30

Släthult 106

Villa
Mönsterås kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
550 000 kr
57 m²
4 rum
2 517 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva denna oas med adressen Släthult 106. Här kan man, med naturen som granne, finna lugnet och skapa härliga sommarminnen. Det fina bostadshuset, som genom åren har fått bra underhåll, träder fram på ett magnifikt sätt på den lummiga tomten som vi kommer fram till. Den stora trädgården inbjuder under sommarhalvåret till lek, grill och kanske till och med att skapa sin egen odlingsoas. Nära till promenadstigar/motionsslinga och sjöar där man kan andas in den ljuva naturliga luften. När vi kliver in i huset möts vi av historiens vingslag genom välbevarade detaljer som man har låtit behålla när man under åren har underhållit fastigheten. Vedspis, kakelugn, innerdörrar med fina beslag är några saker som man har bevarat under husets renoveringar. Här kan man verkligen uppnå en mysig atmosfär tillsammans med familj och vänner! Välkommen att boka din plats på visningen.

  • Plus
Stridsholmsvägen 12, Påskallavik, Oskarshamns kommun

Stridsholmsvägen 12

Villa
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 350 000 kr
105 + 18 m²
4 rum
1 639 m² tomt

Den här villan har den perfekta kombinationen av charmigt och praktiskt. Vare sig du är en familj med barn eller en pensionär som vill njuta av lugnet och den vackra naturen, kommer du att älska livet på Stridsholmsvägen 12 i Påskallavik. En rymlig och tilltalande trädgård som ger dig utrymme för rekreation och avkoppling efter en lång arbetsvecka. Du kan njuta av solnedgången på din uteplats eller upptäcka den närliggande naturen och havet. Här finns alla möjligheter till att just denna villa skulle kunna bli ditt drömhem. Ett hem med en stor trädgård, bra med förvaringsmöjligheter och ett underbart läge. Denna villa är verkligen unik tack vare sitt idylliska läge och sin charmiga stil. Det är den perfekta platsen för dig som vill leva nära havet och njuta av en lugn och avkopplande livsstil. Du har bara någon minut promenad till både skola, förskola, havet och i samhället har du också livsmedelsbutik, restaurang och båthamn. Låter det som något för dig? Välkommen att anmäla din plats till visningen!

  • Uteplats
Älgstigen 46, Norrtorn, Oskarshamns kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30
Älgstigen 46, Norrtorn, Oskarshamns kommun, bild 2
Älgstigen 46, Norrtorn, Oskarshamns kommun, bild 3

Älgstigen 46

Villa
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 750 000 kr
155 + 49 m²
7 rum
132 m² tomt

Välkommen till denna minst sagt unika och trevliga gavelvilla på Älgstigen 46. Här erbjuds du bekvämlighet och charmen av en nyrenoverad villa som passar perfekt för den stora familjen eller för dig som behöver utrymme. Med sina 7 rum och 155 kvm i boarea, fördelat på tre våningar, finns det gott om utrymme för vardagen och även vid större sammankomster. Säljaren har gjort omfattande renoveringar på villan. Bland annat har man gjort om större delen av planlösningen på entrévåningen och övervåningen. Renoveringarna är utförda med exklusiva material vilket ger en känsla av lyx. Köket och badrummen ger ett modernt och smakfullt intryck. Huset inspirerar till gemenskap och avkoppling med sitt stora och privata altandäck som blir den perfekta platsen för umgänge. Här har du en trevlig vy över staden, skogen på baksidan och på bara 5-10 minuter har du promenerat in till Oskarshamns centrum. Söker du en smakfull och bekväm livsstil, då har du hittat rätt. Kom och upplev charmen i denna fantastiska villa! Boka din plats till visningen, välkommen hem till Älgstigen 46!

  • Premium
Dunkelidsvägen 28, Emsfors, Oskarshamns kommun

Dunkelidsvägen 28

Villa
Emsfors, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 795 000 kr
126 + 43 m²
5 rum
1 460 m² tomt

Varmt välkommen till detta välskötta hem i Emmekalv/Påskallavik. Vi möts av en härlig bred grusgång som leder upp till den välkomnande entrén via verandan. Öppna ytor i entréplanet möts vi av när vi kliver som ger härliga sällskapsutrymmen där man kan umgås och njuta av sprakande eldstäder kalla dagar. Helkaklat badrum i kombination med tvättinrättning ger en lyxig känsla, där golvvärmen smeker bara fötter skönt på morgonen. Hallen i anslutning till badrummet leder oss ut på den gemytliga altanen och vidare ut i den välskötta trädgården. På övervåningen har man fått till tre bra planerade sovrum och fina förvaringsmöjligheter. Från övervåningens hall når vi dörren som leder oss ut på den trevliga balkongen ovanför entrén. Under huset finns en källardel där man har en bra möjlighet till förvaring. På tomten finns en praktisk uthuslänga med plats för exempelvis redskap, ved, verktyg med mera. Den härliga trädgårdstomten med bra ytor för sällskapslekar, grillkvällar och barnlek härligt ansluten till den på baksidan anslutna altanen. Välkommen att boka din plats på visningen!

  • Uteplats
Kyrkogårdsgatan 12B, centrum, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kyrkogårdsgatan 12B

Lägenhet
centrum, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 085 000 kr
104 m²
4 rum
vån 3/3
6 188 kr/mån
10 433 kr/m²

Välkommen till denna unika fyrarumslägenhet på Kyrkogårdsgatan 12B, belägen mitt i centrala Oskarshamn. Lägenheten är både rymlig och ljus med hela 104 kvm i boyta att njuta av. Den unika charm som denna lägenhet besitter gör den till ett riktigt kap för den som vill ha ett rymligt boende mitt i stan. Bostaden har en fantastisk planlösning med två separata sovrum, två rymliga vardagsrum som har utgång till de två balkongerna. Här kommer du ha lätt att trivas med ett trevligt ljusinsläpp och bekvämligheter med bra förvaring i form av garderober/förråd och egen tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens centrala läge gör att du har tillgång till allting som Oskarshamn har att erbjuda endast en kort promenad bort. Med tanke på allt detta och mycket därtill är detta boende en unik möjlighet för att få ett rymligt boende mitt i stan. Låter det som något för dig? Då ska du absolut anmäla din plats till visningen, välkommen!

Kolbergavägen 19, Kolberga, Oskarshamns kommun

Kolbergavägen 19

Villa
Kolberga, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 750 000 kr
162 + 60 m²
6 rum
984 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med högt i tak, fina detaljer och trevliga sällskapsytor! Med sitt brutna sadeltak och vackra trädetaljer är detta hem en dröm för den som älskar gammaldags charm. Husets alla rum har en härlig rymd både gällande storlek och takhöjd. De öppna sällskapsytorna är utformade för att skapa ett naturligt flöde mellan rummen och ge gott om utrymme för både avkoppling och underhållning. Det sociala köket är en given samlingsplats med härligt ljusinsläpp och gott om plats för matlagning och umgänge. Från köket tar du dig till det inglasade uterummet som förlänger både vår och höstsäsongen. På övervåningen finns det tre sovrum, alla i bra storlek och med förvaringsmöjligheter. Badrummet erbjuder både dusch och badkar. Huset har också en vind med plats för förvaring och en praktisk källare med tvättstuga, förvaringsutrymmen och pannrum. Huset har genomgått löpande underhåll där nuvarande ägare har utfört renoveringar gällande bland annat tak, fönster och fasad. Detta charmiga hem är det perfekta valet för familjen som värdesätter läget nära centrum, natur och hav. Välkomna att anmäla er till visningen!

  • Plus
Dejegatan 64, Svalliden, Oskarshamns kommun

Dejegatan 64

Villa
Svalliden, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 350 000 kr
125 + 31 m²
7 rum
988 m² tomt

Varmt välkomna till denna smart planerade enplansvilla med uthyrningsmöjligheter! Fastigheten är belägen på en höjd med närhet till naturen och vackra Döderhultsdalen. I hallen möts vi av en trivsam planlösning och ett fint ljusflöde. Vardagsrummet i vinkel inbjuder till trevligt umgänge och kan delas av för att skapa ytterligare ett sovrum. Köket är praktiskt utrustat med generösa bänkytor och ett fint ljusinsläpp från två fönster. Rakt fram i hallen finns två sovrum varav det ena tar oss ut till det inglasade uterummet som förlänger sommarkvällarna och vidare ut till den skyddade altanen. I denna del av huset finns också ett badrum med badkar för sköna bad. Till vänster om badrummet tar vi oss vidare till tvättstugan som knyter samman huset med utbyggnaden. Även härifrån tar man sig ut till altanen och trädgården för att hänga upp den nytvättade maskinen tvätt . Väl ute i tillbyggnaden möts man av ett trevligt ljusinsläpp och utgång till altanen. Tillbyggnaden är en smart del av huset som kan användas för uthyrning, övernattande gäster eller varför inte som tonårsavdelning. I tillbyggnaden finns ett allrum. två sovrum. badrum och förrådsutrymmen. I huset finns två luft/luft värmepumpar som är ett bra komplement till uppvärmningen och kan användas som AC varma sommardagar. Bostaden är väl omhändertagen och i gott skick! . Här finns möjligheten att skapa ett perfekt boende med närhet till skola, pizzeria och naturen. Missa inte detta tillfälle att boka din plats på visningen!

  • Uteplats
Tallvägen 11, Södertorn, Oskarshamns kommun

Tallvägen 11

Lägenhet
Södertorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
750 000 kr
59,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 041 kr/mån
12 542 kr/m²

Nu kan vi presentera en tvårummare i omtyckta BRF Södertorn. Bostaden har en genomgående planlösning med bra tilltagna rum och med den insatta skjutdörrsgarderoben i hallen så finns det också bra med förvaringsmöjligheter. Söker du ett boende med en av Oskarshamns lägsta avgifter? Då ska du definitivt titta på denna bostad! Här har du 58,8 kvm boarea med fräscha ytskikt, kök och badrum. Via vardagsrummet har du också den inglasade balkongen som blir ett extrarum under tidig vår till sen höst. Låter det intressant? Då ska du absolut anmäla din plats till visningen, välkomna!

Nygränd 17B, Centralt, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nygränd 17B

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
650 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/3
3 424 kr/mån
14 130 kr/m²

Den här lägenheten på Nygränd 17B är en perfekt kombination av charm och bekvämlighet. Här kan du njuta av en önskvärd och harmonisk livsstil samtidigt som du befinner dig mitt i smeten. Bostadens planlösning är genomgående vilket ger ett härligt naturligt ljusinsläpp samt att de snygga och stilrena ytskikten ger en hemtrevlig och harmonisk känsla. Läget är oslagbart med närhet till all tänkbar service och nöjen som Oskarshamn har att erbjuda. Här är det enkelt att ta sig till affärer, restauranger, gym och caféer. Detta är en unik möjlighet för den som söker ett centralt placerat boende i ett lugnt område. Missa inte möjligheten att uppleva denna charmiga lägenhet själv! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Tallvägen 11, Södertorn, Oskarshamns kommun

Tallvägen 11

Lägenhet
Södertorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
950 000 kr
59,8 m²
2 rum
vån 3/3
3 041 kr/mån
15 886 kr/m²

Nu kan vi presentera en totalrenoverad tvårummare i omtyckta Södertorn. 2022 gjordes en omfattande renovering via ett försäkringsärende. Hela bostaden är därför omgjord och samtliga ytskikt, badrum, kök, vitvaror samt garderober är utbytta. Letar du efter ett drömboende där du bara flyttar in och börjar bo? Då har du absolut hittat rätt! Brf Södertorn är ett omtyckt område med tilltalande årskostnader och bra underhåll på deras fastigheter. Läget ligger strax utanför Oskarshamns stadskärna och du har närhet till livsmedelsbutiker, industriområdet, motionsslinga och skola. Det finns även bra förbindelser via buss. Låter detta intressant? Välkommen att boka plats på visningen!

Hantverksgatan 29C, Hantverksgatan, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hantverksgatan 29C

Lägenhet
Hantverksgatan, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
750 000 kr
59,4 m²
2 rum
vån 3/3
3 277 kr/mån
12 626 kr/m²

Nu kan vi presentera en fräsch och hemtrevlig tvårummare på Hantverksgatan 29C. Här på högsta plan har du minimal insyn och vy mot parken samt föreningens grönområde. En genomgående bostad med fräscha och ljusa ytskikt. Här finns ett bra och naturligt ljusinsläpp vilket ger en rogivande och hemtrevlig atmosfär. Under 2017 gjordes större renoveringar i bostaden då man bland annat renoverade badrummet, målade samtliga ytskikt och la in nytt golv. Är du på jakt efter en tvårummare på ett bra läge med bara några få minuter in till Oskarshamnstadskärna? Då har du kommit helt rätt, glöm inte att anmäla din plats till visningen. Välkomna till Hantverksgatan 29C!

Visar 1 - 25 av 53