Mäklarhuset Oskarshamn

Mäklarhuset Oskarshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Trädgårdsgatan 14D, Centrum, Oskarshamns kommun
  • Tis 29 okt kl 12:00

Trädgårdsgatan 14D

Lägenhet
Centrum, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 550 000 kr
110,7 m²
4 rum
5 405 kr/mån
14 002 kr/m²

Nu kan vi presentera ett eftertraktat boende på välplanerade 110,7 kvadratmeter på Trädgårdsgatan 14D! Brf Tjädern är det perfekta boendet i två plan, med egen uteplats och centralt läge! Via grindarna till området kommer man till en härlig oas med lekplats och gräsplan mitt i området. Under lekplatsen finns områdets gemensamma garageutrymme som nås via Bruksgatan. Bostadens entrévåning erbjuder fina sällskapsytor i form av ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp samt ett hemtrevligt kök med plats för en matgrupp. På övervåningen finner du tre rymliga sovrum, idealiska för hela familjen. Dessutom har man här lyxen att ha badrum i varje våningsplan, det ena med dusch och det andra med badkar. Förvaringsmöjligheterna är också utmärkta – med en välplanerad vind, klädkammare, förråd under trappan och förrådet som nås från uteplatsen får du plats med allt du behöver. Den mysiga uteplatsen blir den självklara samlingspunkten med nära och kära under sommarens varma dagar. Tänk att njuta av en trevlig grillkväll som sedan avslutas på föreningens gemensamma gräsplan med en kubbturnering. Nya fönster monterades i föreningens bostäder 2020. I månadsavgiften ingår även fiber och tv utbud med grundpaket. Som en extra bonus ingår en garageplats med laddstolpe i avgiften. Denna möjlighet vill man inte missa! Välkommen att anmäla din plats till visningen!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Skogsvägen 3, Mölstad, Mönsterås kommun
  • Tor 24 okt kl 16:00

Skogsvägen 3

Villa
Mölstad, Mönsterås kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 450 000 kr
124 + 70 m²
3 rum
2 008 m² tomt

Välkommen till ett tilltalande och smakfullt boende på Skogsvägen 3 i Mönsterås! Denna trevliga villa kombinerar stil och funktionalitet och har ett genomgående gott underhåll. Bostaden erbjuder en trevlig planlösning med fina sällskapsytor i ena delen av huset och sovrum i andra delen. Vardagsrummet är tilltaget och badar i naturligt ljus vilket ger en varm och välkomnande atmosfär. Den mysiga kaminen i vardagsrummet sprider värme och skapar en perfekt miljö för kalla höst- och vinterkvällar. Köket är ljust och modernt med en öppen planlösning mot matrummet. Det välutrustade köket är en dröm för den matlagningsintresserade, här finns stiliga ytor och gott om skåpsutrymmen. Från köket och matrummet har man en fin överblick över skogspartiet. När man kliver in i bostadens helkaklade badrum får man en riktig wow-känsla. Här finns allt man kan behöva för ett perfekt "hemmaspa" efter en lång arbetsdag. Badrummet är utrustat med både dusch, badkar och fina detaljer såsom spotlights och en stämningsfull stjärnhimmel. Från badrummet kan man även få se fantastiska soluppgångar. Villan erbjuder även två rymliga sovrum med platsbyggda garderober. Den tilltagna och helkaklade tvättstugan erbjuder gott om utrymme för tvätt och förvaring, vilket gör vardagen enklare och mer organiserad. Den uppvärmda källaren erbjuder goda förvaringsmöjligheter och garage. Den stora, lummiga och avskilda trädgården bjuder på en fantastisk utsikt över den vackra naturen, vilket skapar en oas av grönska och lugn. På tomten finns ett upphöjt altandäck som bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Här kan man njuta av det härliga spabadet samtidigt som man har en fantastisk överblick över den lummiga trädgården. Baksidan är insynsskyddad och har ett soligt söderläge. Huset har renoverats med stor noggrannhet och eftertanke där stora poster så som takbyte, fasadmålning, dränering, installation av FTX-ventilation och byte av el- och värmesystem är utförda de senaste åren. Fiber finns indraget och bidrar till en snabb internetuppkoppling. Med nära avstånd till busshållplats och E22 har du enkel tillgång till både Oskarshamn och Kalmar. Den praktiska gångtunneln under E22 erbjuder smidig väg in till Mönsterås centrum. För den aktiva har du fotbollsplanen, lekplatser, motionsslingan och den vackra skogen alldeles runt hörnet. Med detta läge har man även närhet till förskola, skola, Vattenpalatset, gym, sporthall och köpingen med ett utbud av olika affärer och matställen. Detta är ett hem som måste upplevas på plats, varmt välkommen att anmäla din plats till visningen!

  • Plus
Furuvägen 14 F, Åsa, Oskarshamns kommun

Furuvägen 14 F

Lägenhet
Åsa, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
750 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
3 940 kr/mån
10 714 kr/m²

Välkomna till Furuvägen 14F och den här trerummaren på andra våningen med hörnläge! Bostaden har en trevlig planlösning med två bra sovrum, där får man plats med de flesta möblemang. Köket har bra skåpsförvaring och arbetsyta där man också har plats för middagsbordet. Vardagsrummet har en rymlig yta samt utgång till den fantastiska balkongen som erbjuder ett riktigt solläge och blir den givna platsen för trevligt umgänge. Skulle solen ligga på för mycket så finns det även en markis som skärmar av. Bostadens läge ger dig ett insynsskyddat läge med närhet till både livsmedelsbutiker, lekplatser, centrum och grönområden. Låter det som en bostad för dig? Välkommen att anmäla din plats till visningen!

Hagvägen 2C , Orrängen, Oskarshamns kommun

Hagvägen 2C

Lägenhet
Orrängen, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 133 kr/mån
12 870 kr/m²

Låt oss presentera denna moderna och väldigt smakfulla tvårummare belägen på Hagvägen 2C! Här bor du i en grönskande omgivning, på andra våningen i en förening som erbjuder hiss. Här följer en röd tråd genom bostaden med smakfulla ytskikt. Bostaden disponeras på 54 välplanerade kvadratmeter och erbjuder bland annat ett rymligt vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter. Från vardagsrummet når man balkongen, vilket blir en perfekt plats för morgonkaffet. Det moderna köket är en dröm för alla matälskare och är utrustat med en praktisk köksö som inte bara ger extra arbetsyta utan även fungerar som en trevlig samlingspunkt för familj och vänner. Här kan du laga läckra måltider medan du njuter av sällskapet. Sovrummet har en bra yta med bra förvaringsmöjligheter. Praktiskt med både tvättmaskin och diskmaskin installerat i bostaden. Digital-TV, bredband och IP-telefoni via Telia ingår i månadsavgiften. Ett rymligt förråd i husets vind samt mindre förråd i källarvåningen ingår också. I föreningen finns även ett litet gym och övernattningslägenhet. Praktisk gemensam tvättstuga med flera maskiner och separat torkrum. Ett hem för dig som uppskattar lugnet men samtidigt uppskattar att ha närhet till service. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen av denna pärla!

  • Hiss
Tallvägen 18, Södertorn, Oskarshamns kommun

Tallvägen 18

Lägenhet
Södertorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
750 000 kr
59,8 m²
2 rum
vån 3/4
3 060 kr/mån
12 542 kr/m²

Varmt välkomna till denna modena tvårummare på Tallvägen 18! Med en tilltalande planlösning, bra läge och en låg månadskostnad passar denna lägenhet dig som vill ha ett ekonomiskt boende nära stadskärnan. Här bor du med närhet till gymnasieskola, dagis, livsmedelsbutiker, gym och motionsspår. Med en tilltalande planlösning och smakfulla materialval Detta är en lägenhet där man kan trivas i från inflyttningsdagen. Söker du en fräsch tvårummare med låg månadskostnad? Då skall du absolut komma på visning. Välkommen!

Lövshult Sandsholm 1, Lövshult, Oskarshamns kommun
Lövshult Sandsholm 1, Lövshult, Oskarshamns kommun, bild 2
Lövshult Sandsholm 1, Lövshult, Oskarshamns kommun, bild 3

Lövshult Sandsholm 1

Villa
Lövshult, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 950 000 kr
147 + 25 m²
5 rum
2 460 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera ett charmigt hem och hästställe i en idyllisk lantlig miljö! Perfekt beläget för er som söker en harmonisk tillvaro utan att kompromissa med närhet till bekvämligheter. Huset har renoverats med känsla och man har varit noga med att beakta husets ålder och ursprung. Den familjevänliga planlösningen med sociala ytor såsom kök och vardagsrum i entrévåningen inbjuder att umgås med familj och vänner. Det lantliga köket är utrustat med en charmig vedspis och i vardagsrummet finns en kakelugn, vilka skapar en mysig atmosfär och blir ett komplement till uppvärmningssystemet. Även tvättstuga, badrum med dusch och två hallar finns i denna våning. En trappa upp möts vi av ett stort allrum med utgång till en balkong där man har utsikt över trädgården. Det finns också tre sovrum med bra storlek och ytterligare ett kan skapas i allrummet om behovet finns. Badrummet med badkar är helt nyrenoverat och har inte använts, så en ny ägare får använda det första gången. Här finns möjlighet att skapa sin egna hästgård eller förverkliga andra drömmar. Det tidigare dubbelgaraget har inretts med tre hästboxar och det kan utvecklas vidare för den som önskar. Nuvarande arrenderad mark på ca 10 ha kan övertas efter överenskommelse med markägaren. På den arrenderade marken som är inhägnad med elstängsel har man haft lösdrift för fyra till fem hästar. Vid utedriften finns frostsäkra vattenkoppar. Uthuslängan ger möjlighet till verkstad, förvaringsutrymmen eller varför inte som hönshus. Växthuset gör odling möjlig och bredvid växthuset finns odlingslådor för grönsaker. Här finns alltså fina förutsättningar för den som vill få utlopp för sin gröna kreativitet. Det flera fruktträd, perfekt att till hösten kunna plocka äpplen och göra egen äppelpaj. De grusade gångarna, järngrindarna och de väl tilltagna grönytorna förhöjer känslan ytterligare. Närhet till Oskarshamns Golfklubbs fina 18-håls bana finns för den som gillar att svinga och Golfkrogen serverar mat av hög kvalité. Inom rimligt avstånd finns också flera badsjöar och skärgården. Detta hem är en sann pärla som kombinerar en väl underhållen bostad med ett naturnära lugn – en plats som måste upplevas för att förstå dess fulla charm! Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Klämna 4, Klämna, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Klämna 4

Villa
Klämna, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 175 000 kr
101 + 8 m²
3 rum
2 149 m² tomt

Drömmer du om ett charmigt hem på landet, där du kan njuta av lugnet, ha egen trädgård och dessutom få plats med både hobby och gäster? Klämna 4 är din chans att förverkliga dessa drömmar! Här erbjuds ett mindre bostadshus med mycket charm, perfekt för dig som längtar efter lugn och ro på landet men ändå vill ha närheten till stadens bekvämligheter. Den stora, lummiga trädgården som omger huset är en riktig oas med gott om plats för både avkoppling och trädgårdsprojekt. Här kan du njuta av sköna sommarkvällar under fruktträden, odla dina egna grönsaker eller skapa en härlig plats för barnens lek. På fastigheten finns ett rymligt och välbyggt garage, idealiskt för dig som är händig eller har ett intresse för bilar och verkstad. Det finns gott om utrymme för både fordon och förvaring. Med fyra extra förrådsutrymmen plus växthus får du enkelt plats med allt från trädgårdsredskap till ved och andra tillhörigheter. För den som drömmer om att bli självförsörjande på ägg väntar ett charmigt hönshus, redo att bli hem åt dina egna hönor. Förutom bostadshuset finns ett hus som du kan göra om till en mysig gäststuga, perfekt för besökande vänner eller släktingar som vill stanna över natten. Det kan också fungera utmärkt som ateljé, hemmakontor eller varför inte en lugn plats för kreativt arbete. Klämna 4 erbjuder dig möjligheten att leva det lantliga livet fullt ut – med naturen runt knuten, stor trädgård och en känsla av frihet. Samtidigt har du bekvämt avstånd till Oskarshamn där du hittar all service du kan behöva. Det här är en plats där du kan skapa ditt drömhem och njuta av allt det bästa som landet har att erbjuda, från den egna lilla odlingen till umgänge i trädgården under soliga dagar. Välkommen att upptäcka Klämna 4 – en plats full av charm och möjligheter!

Fyrbåksvägen 16, Ekebo, Oskarshamns kommun
Fyrbåksvägen 16, Ekebo, Oskarshamns kommun, bild 2
Fyrbåksvägen 16, Ekebo, Oskarshamns kommun, bild 3

Fyrbåksvägen 16

Villa
Ekebo, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
6 300 000 kr
177 + 60 m²
7 rum
1 128 m² tomt

I idylliska Ekebo kan vi nu presentera en ståtlig villa som verkligen tar för sig! Det arkitektritade huset på hela 177 kvm ritat av Rörvikshus har utformats för att tillgodose dagens krav på öppna umgängesytor, generös takhöjd och ljusflöde. Det korta avståndet till naturen och havet gör det enkelt att ta en löpartur i spåret för att sedan ta sig ett dopp. Vilken livskvalitet! Den moderna villan har en väldisponerad planlösning med stilrena materialval som skapar en inbjudande atmosfär. De vitmålade väggarna i kombination med genomgående ekparkettgolv i rummen gör det enkelt att komplettera med den egna inredningen. Ett praktiskt klinker har lagts i hallen där kompassrosen direkt hamnar i blickfånget när man kommer innanför entrédörren. Från hallen ansluter man till de tilltalande umgängesytorna såsom kök, matrum och vardagsrum. Köket är praktiskt utformat med skåpsförvaring, väl tilltagna bänkytor och den maskinella utrustning man önskar sig. Matrummet har en fantastisk takhöjd med ett otroligt ljusinsläpp och utgång till den stenlagda uteplatsen. Vidare kommer man till vardagsrummet där man kan njuta av en sprakande brasa i täljstenskaminen. När man kommer upp för trappan till övervåningen möts man av ett allrum med balkong mot matrummet. Totalt finns också hela fyra sovrum för den större familjen eller gäster. I båda våningarna finns det helkaklade badrum, varav det största har både dusch och hörnbadkar. Det finns alltså gott om plats för livets alla tillfällen, från vardaglig samvaro till festliga tillställningar och grillmiddagar i familj och goda vänners lag. Huset har effektiv uppvärmning med fjärrvärme och frånluftsventilation med återvinning. Det är alltså ett energieffektivt hus för den som önskar en god driftsekonomi. Här kan vi även erbjuda fiber för snabb uppkoppling. Det stora dubbelgaraget på 60 kvm är något utöver det vanliga, med fjärrstyrda portar, klinkergolv med golvvärme, bra utrymme för verkstadssysslor och ett förråd. Ytterligare parkeringsmöjligheter finns även med den stenlagda uppfarten som har plats för flera fordon. Utöver detta finns en byggnad på fastigheten som idag disponeras för förvaring men som skulle kunna inredas för hobbyverksamhet eller eget gym. Den lättskötta trädgårdstomten har fina grönytor och fina uteplatser, med möjlighet att följa och njuta av dygnets alla soltimmar. Låt drömmen bli sann! Välkommen att boka tid för visning för att få uppleva denna pärla på plats.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lilla Marksvägen 5, Fredriksberg, Oskarshamns kommun

Lilla Marksvägen 5

Villa
Fredriksberg, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 400 000 kr
148 + 68 m²
4 rum
902 m² tomt

Nu kan vi presentera en charmig familjevilla med närhet till centrum i populära området Fredriksberg! Med ett lugnt läge på hörntomt byggdes denna villa och stod för första gången klar för inflyttning 1936. När vi går upp mot entrén till huset möts vi av den inbjudande altanen som är placerad i soligt söderläge. I bostadens entrévåning har en öppen och social planlösning skapats. Här kan man anordna större tillställningar och härligt umgänge med familj och vänner. Det nyrenoverade köket har en tidstypisk stil i modernt snitt och den gamla vedspisen finns kvar som förhöjer känslan. Övervåningen har byggts om för att skapa tre separata sovrum vilket gör det praktiskt för barnfamiljen. Även badrummet har byggts om för att få större yta. Det finns även en delvis golvad vind och en praktisk källare. Källarvåningen kan för den som önskar uppdateras efter behov. Fiber har dragits in vilket underlättar vardagen. Ett vidbyggt garage finns också. En fördel är att taken är bytta både på bostadshuset och garaget. Den lummiga trädgården kan utvecklas av den trädgårdsintresserade. Här finns plana gräsytor för barnlek eller varför inte en plats för växthuset. På baksidan är tomten kuperad där man kan göra spännande planteringar. Med det ogenerade läget på hörntomt och tillgängligheten till centrum, skidåkning i Hjortberget och Fredriksbergs trevliga natur gör detta till en pärla. Missa inte chansen att se detta hem på plats. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
Borgmästaregatan 6A, Centralt, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Borgmästaregatan 6A

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
815 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 459 kr/mån
13 361 kr/m²

Nu kan vi erbjuda denna perfekta bostadsrätt för dig som älskar att ha allt inom räckhåll! Med närheten till stadskärnan kan du enkelt ta dig till shopping, restauranger och allt som kan tänkas behövas i vardagen. Hamnen ligger runt husknuten, vilket ger dig möjligheten att njuta av promenader vid hamninloppet och Hamnparken. Välkomna till denna tvårummare längst upp i huset på Borgmästaregatan 6A! Planlösningen i denna bostad är genomgående vilket ger ett fint ljusflöde från två väderstreck. Det öppna köket och matplatsen ger ett modernt och luftigt intryck, där du kan njuta av matlagning och samtidigt ha kontakt med dina gäster. Det mysiga vardagsrummet har plats för en stor soffgrupp och skapar en naturlig samlingspunkt för umgänge. Här finns en fransk balkong som kan öppnas upp för vädring och har utsikt mot innergården och hamninloppet. Sovrummet är en lugn oas med plats för dubbelsäng. Badrummet i bostaden är helkaklat och renoverat i samband med föreningens stambyte. För föreningens medlemmar finns en fin innergård med en trivsam och inbjudande uteplats. Här kan du koppla av och njuta av soliga dagar och trevliga stunder tillsammans med grannar och vänner. Källarens tvättstuga är nyrenoverad och gör tvättningen till ett nöje. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad ett fantastiskt hem med närhet till allt du behöver. Från det ljusa och luftiga vardagsrummet till den underbara utsikten över hamnen, är detta verkligen en plats att känna sig hemma på. Missa inte chansen att få njuta av allt detta. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
Norrbackavägen 26, Norrtorn, Oskarshamns kommun

Norrbackavägen 26

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
625 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
4 649 kr/mån
9 766 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en trivsam tvårummare belägen i markplan på Norrbackavägen 26! Här erbjuds en trevlig planlösning med ett stilrent kök, ett sovrum i bra storlek, snyggt helkaklat badrum och ett luftigt vardagsrum. Det helkaklade badrummet är en verklig höjdpunkt och erbjuder både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen bekväm och smidig. Vardagsrummet är ett rymligt rum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrummet nås den inglasad balkongen, en perfekt plats för avkoppling och en naturlig förlängning utav bostaden. Här kan du njuta av morgonkaffet med utsikt över den grönska omgivningen, eller förlänga sommarkvällarna med en bok i handen. För den som behöver extra förvaring finns en praktisk klädkammare. Bostadens kök är ljust och fräscht, med plats för matgrupp och bra skåpsförvaring. Norrtorn är ett trivsamt område med fina omgivningar och flera gemensamma uteplatser samt grillplats. Varmt välkommen att boka in dig på visningen av detta trivsamma hem!

  • Balkong
Hantverksgatan 27C, Centralt, Oskarshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hantverksgatan 27C

Lägenhet
Centralt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
745 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
3 206 kr/mån
12 845 kr/m²

Missa inte chansen till denna genomgående och fina tvårummare, en trappa upp i populära Stentrasten 2! Här erbjuds ett modernt hem med smakfulla och neutrala ytskikt som skapar en hemtrevlig atmosfär. Här är det enkelt att flytta in och sätta sin egen prägel på inredningen. Bostaden har en väldigt trivsam och genomgående planlösning, vilket innebär att du utsikt åt två håll och ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är rymligt med goda möbleringsmöjligheter. Från vardagsrummet kommer man ut till den inglasade balkongen som ger möjlighet att sitta “ute” en större del av året. Enkelt att stänga igen när det är regnigt och lika enkelt att öppna upp när solen strålar på för fullt. De helkaklade badrummet renoverades 2019 med ett mycket tilltalande resultat. Bostadens kök har gott om plats för en matgrupp och erbjuder bra med skåpsförvaring. Sovrummet har en bra storlek med plats för dubbelsäng samt erbjuder bra med förvaringsmöjligheter. Stabil förening med bra förrådsutrymmen, gemensamhetsutrymmen såsom tvättstuga, bastu och övernattningslägenhet. Fina grönskande omgivningar med gångavstånd till centrum och Stadsparken. Så är du på jakt efter en hemtrevlig tvårummare på första våningen? Då ska du absolut anmäla dig till visningen. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
Enevägen 24, Sörvik, Oskarshamns kommun

Enevägen 24

Tomt
Sörvik, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
650 000 kr
1 014 m² tomt

Välkommen till Enevägen 24 i Sörvik - en fantastisk möjlighet att bygga ditt drömhus på en utmärkt belägen tomt! Den här tomten är belägen i en lugn och fridfull del av Sörvik, med närhet till allt man behöver för en bekväm vardag. Med en byggyta på 80 kvm kan man bygga ett modernt och trivsamt hem för familjen. Utöver bostadshuset får garage och förrådsbyggnader på totalt 50 kvm uppföras. Placeringen är perfekt för er som vill ha närhet till naturen samtidigt som man har hela skärgården till förfogande. Möjlighet till båtplats finns självklart. Tomten har till viss del röjts och anslutningar för vatten, avlopp, el och fiber finns redan på plats. Detta gör att man kan komma igång med att bygga så snart bygglovet är beviljat. Här har man också en fantastisk utsikt över området och en möjlighet att skapa en härlig uteplats där man kan njuta av sommarkvällarna tillsammans med vänner och familj. Letar ni efter en perfekt tomt för att bygga nytt på, är definitivt denna värd att överväga. Närmsta grannfastighet har nyligen sålts av Sörviks Samfällighetsförening. Kontakta oss idag för att boka en visning eller ta en sväng förbi för att ta första steget ert nya drömhem!

Applerum Sörgården 1, Applerum, Oskarshamns kommun
  • Mån 28 okt kl 11:30
Applerum Sörgården 1, Applerum, Oskarshamns kommun, bild 2
Applerum Sörgården 1, Applerum, Oskarshamns kommun, bild 3

Applerum Sörgården 1

Villa
Applerum, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
3 500 000 kr
235 m²
8 rum
2 111 m² tomt

Vi har fått äran att presentera denna lantliga idyll med Bullerbykänsla - Applerum Sörgården 1! Detta är ett underbart hem på en fantastisk naturskön plats. Det här är huset många drömmer om och nu kan den drömmen bli sann. Det är verkligen kärlek vid första ögonkastet! Från stenstolparna som leder in till fastigheten kör man fram till den grusade planen framför huset. Där välkomnas man av den vackra glasverandan som också är husets huvudentré. Bostadshuset har anor från förra sekelskiftet och har de senaste åren topprenoverats med varsam hand för att för att skapa en harmonisk miljö där inget har lämnats på slumpen. Här har det gamla bevarats i kombination med noggrant utvalda materialval och detaljer för att skapa ett drömhem. Bostaden erbjuder tilltalande umgängesytor såsom ett härligt lantkök med plats för ett stort matbord, vardagsrum samt allrum där familj och vänner får plats i en stor soffgrupp. Det finns upp till fem sovrum, så hela familjen och övernattande gäster får plats. Två fräscha badrum med dusch finns, ett i varje våning. Dessutom finns gott om förvaringsutrymmen. Längst ena gaveln och mot ena långsidan har ett stort altandäck byggts för att kunna njuta av utemiljön soliga dagar. Trädgården är på drygt 2 000 kvm och inbjuder till boll- och kubbspel, lek och även kojbygge. Här har även djuren plats! Vad sägs om hönshus med en rejäl nätad utegård? Det mysiga växthuset gör tomatodling möjlig och bredvid växthuset har flera trädgårdsland med grönsaker och bär anlagts. Här finns alltså fina förutsättningar för den som vill få utlopp för sin gröna kreativitet. Här finns också flera fruktträd, perfekt att till hösten kunna plocka äpplen och göra egen äppelpaj. Från fastigheten har man en kort bilväg till Oskarshamns centrum . En kort promenad från huset nås en fin havså som leder ut till havet. Här finns verkligen allt man kan önska sig! Det är svårt att bara beskriva denna dröm med ord, den måste verkligen upplevas på plats. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Nötö 2, Påskallavik, Oskarshamns kommun
Nötö 2, Påskallavik, Oskarshamns kommun, bild 2
Nötö 2, Påskallavik, Oskarshamns kommun, bild 3

Nötö 2

Villa
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
7 500 000 kr
183 m²
5 rum
3 410 m² tomt

Vi har fått den stora äran att presentera en helt fantastisk fastighet, Nötö 2! Här erbjuds ett oslagbart läge med otroliga vyer över havet och mot Blå jungfrun. Här har du egen brygga, båthus, gästhus/garage, växthus och den fantastiska villan på hela 183 kvm! Tänk dig att kliva upp en härlig sommarmorgon, med en kopp rykande nybryggt kaffe i handen, och sätta dig i det otroliga uterummet och blicka ut över havet där båten guppar idylliskt över havets lugna vågor. Eller varför inte starta dagen med att ta dig ner till bryggan och ta ett morgondopp? Med denna fastighet finns en mängd möjligheter till en otrolig livskvalité precis vid havet. Här kan du förverkliga ett båtintresse. Säljaren har haft egna båtar varav en av dem som sticker ca 135 cm och det har aldrig varit ett problem att lägga till vid bryggan. Denna underbara fastighet uppmuntrar verkligen till spontana turer i den vackra skärgården och kanske även testa fiskelyckan. Om du önskar mer avkoppling kan du åka ut till en av alla fantastiska öar i området och hitta just din drömplats. Eller gillar du fart och fläkt? Det finns fina möjligheter i närområdet för att åka vattenskidor eller vattenskoter. Tack vare fastighetens läge har du en avskildhet där du i lugn och ro kan avnjuta härliga dagar och kvällar ostört med nära och kära. Villan är från 1929 och har en boarea om 183 kvm som är fördelade på två våningsplan. Planlösningen bjuder på väl tilltagna rum med tidsenliga vackra ytskikt och fina detaljer. Här finns verkligen plats för hela familjen och med vardagsrummets väl tilltagna yta är det den perfekta platsen för högtidsfirande och sammankomster med släkt och vänner. På fastigheten finns ett gästhus/garage där det även finns plats för övernattande gäster med eget badrum och en vacker vy mot havet. Det trevliga trädäcket som vetter mot havet gör att du kan njuta av en underbar utsikt och en vacker soluppgång över havet. Fastigheten ligger dessutom utanför detaljplanerat område vilket ger dig möjligheten till att verkligen skapa huset till ditt eget. I samhället Påskallavik har du skola, förskola, livsmedelsbutik, restaurang och du har bara 10-12 minuters pendlingsväg via E22 till Oskarshamn/Mönsterås och ca 40 minuter till Kalmar. Söker du ett hem som garanterar en bekväm och avkopplande livsstil? Oavsett om du bara vill slappna av, ha trevliga sammankomster eller endast njuta av stillheten tveka då inte att besöka detta drömhem. Se till att boka din privata visning snarast möjligt!

  • Premium
Södra vägen 39, Svalliden, Oskarshamns kommun

Södra vägen 39

Villa
Svalliden, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 185 000 kr
290 m²
8 rum
1 665 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna rejäla villa som stoltserar med en imponerande boyta på nästan 300 kvm! Denna storslagna bostad fördelad på två våningar har mycket att erbjuda. Här finns gott om plats för den stora familjen eller för er som helt enkelt vill ha bra svängrum. I entrévåningen möts vi av härliga umgängesytor såsom allrum, vardagsrum och kök. I allrummet kan man mysa framför brasan i den öppna spisen. Köket har en mycket trevlig utformning med ett rundat burspråk med fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Dessutom finns ett sovrum, tvättstuga, toalett och dusch. Övervåningen erbjuder ett stort allrum som är idealiskt som lekyta eller som ett andra vardagsrum. Här finns även ytterligare fyra sovrum och ett badrum. Genomgående i bostaden är att det finns mycket förvaringsutrymmen i form av garderober och tre klädkammare. Utöver bostadshuset finns även ett mindre hus med källare på fastigheten där snickeriverksamhet har bedrivits. Här finns olika möjligheter för en ny ägare, antingen att nyttja som verkstad eller att inreda som bostad. I källarvåningen på huset finns pannrummet och förvaringsutrymmen. Dubbelgaraget är något helt utöver det vanliga som kan förverkliga mångas dröm! De fjärrstyrda portarna gör det enkelt att köra in bilarna eller så kan de parkeras framför på den stenlagda uppfarten. Djupet på garaget är otroligt och ger möjlighet för förvaring, hobbyverksamhet eller något annat som kan intressera. Den grönskande och välskötta trädgården erbjuder en fridfull oas för odling, lek och rekreation. Här finns en variation mellan berg och plan gräsmatta som ger en tilltalande känsla. Även en stenlagd uteplats som delvis är under tak, längst hela baksidan med utsikt över trädgården. Detta är det perfekta hemmet för er som söker en balans mellan rymd, bekvämlighet och gemenskap. Välkomna att boka tid för visning!

Norrtornsvägen 27, Norrtorn, Oskarshamns kommun

Norrtornsvägen 27

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
945 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/3
5 120 kr/mån
10 988 kr/m²

Här kan vi presentera en välplanerad och hemtrevlig trerummare en trappa upp på Norrtornsvägen 27! Bostaden har en tilltalande planlösning där de sociala ytorna med kök och vardagsrum är placerade intill varandra. Det rymliga köket är väl utrustat och har plats för en större matgrupp. Den inglasade balkongen med skjutpartier ger en längre utesäsong och blir en förlängning av köket. De två sovrummen har bra storlek för olika möbleringsmöjligheter. I det renoverade badrummet med dusch har tvättmaskin och torktumlare installerats. Även en extra toalett finns också i bostaden. Bra förvaringsmöjligheter finns med både garderober och klädkammare samt förrådet som är placerat precis utanför entrédörren. Norrtorn är ett trivsamt område med fina naturomgivningar, lekplats och flera gemensamma uteplatser. Härifrån finns en bra gång- och cykelväg till centrum. Här finns möjlighet till snabb inflyttning för den som önskar. Välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
Janneborgsgränd 16, Kristineberg, Oskarshamns kommun

Janneborgsgränd 16

Radhus
Kristineberg, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 600 000 kr
138 m²
4 rum
508 m² tomt

Välkommen till denna smakfulla villa på 138 kvm, fördelat på två plan där stil och funktionalitet möts i perfekt harmoni. Här har man skapat ett mycket tilltalande och stilrent hem med enhetliga ytskikt och öppen planlösning. Entrévåningen erbjuder väl tilltagna sällskapsytor som bjuder in till både avkoppling och underhållning. De genomgående fina och ljusa parkettgolven skapar en känsla av rymd och ljus och det stilrena köket med praktisk köksö blir hjärtat i hemmet. Här kan du laga härliga måltider och njuta tillsammans med familj och vänner. På entrévåningen finns ett snyggt helkaklat badrum som renoverades 2022 med ett mycket tilltalande resultat. På övervåningen finns ett bland annat ett stort allrum som skulle kunna göras om till sovrum om behovet finns. Även på entrévåningen finns möjlighet till ytterligare ett sovrum i vardagsrummet. Ett rymligt sovrum samt ett badrum med dusch och bastu finns också på övervåningen. Omfattande förbättringar har utförts under åren med bl a nytt tak och nya fönster. Fiber finns indraget och bidrar till en snabb uppkoppling. Trädgården på baksidan är plan och bjuder in till barnlek, kubbspel och har plats för studsmatta. En trevlig uteplats finns även på framsidan. Bra uppfart och garage med förrådsdel finns också, perfekt med förvaringsmöjligheter. Omgivningarna erbjuder fina natursköna strövområden, motionsspår och på rimligt avstånd nås en fantastisk skärgårdsmiljö. I området finns även F-9 skola, mindre centrum och vårdcentral. Missa inte möjligheten att förvärva detta fina hem! Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Skrikebo 3, Skrikebo, Oskarshamns kommun

Skrikebo 3

Villa
Skrikebo, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 195 000 kr
170 m²
6 rum
4 006 m² tomt

Strax ovanför Oskarshamn ca 16 minuter från stadskärnan så har vi det idylliska samhället Skrikebo. Det är här vi kan presentera denna gedigna lösvirkesvilla om 170 kvm boarea med adressen Skrikebo 3. Fastigheten har ett lugnt naturläge med generösa ytor både invändigt i villan, garage och trädgården. Huset har nyare värmesystem i form av luft-vatten från 2021, renoverat badrum från 2022 och en unik planlösning med väl tilltagna sovrum och sällskapsytor. Garaget är också värt att notera då det finns mycket gott utrymme för flertalet fordon och uppdragsgivarna har även parkerat lastbil inne i garage tack vara den rymliga takhöjden. Skrikebo erbjuder vacker natur med fina skogsvägar och promenadstråk, närhet till badsjö och bra pendlingsavstånd till Oskarshamn. Så söker du en unik villa med gott om ytor och förvaring för hela familjen? Är du i behov av ett större garage eller bara gillar trädgård? Då har du absolut hittat rätt! Varmt välkommen till visningen av Skrikebo 3.

  • Uteplats
Ekorrvägen 7F, Havslätt, Oskarshamns kommun
  • Lör 26 okt kl 13:00

Ekorrvägen 7F

Lägenhet
Havslätt, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
2 350 000 kr
82,7 m²
4 rum
vån 2/2
6 735 kr/mån
28 416 kr/m²

Välkommen till ett drömhem med havsnära läge! Denna gavelfyrarummare på Ekorrvägen 7F har ett oslagbart läge med endast ett stenkast från havet och med minimal insyn. Detta otroligt smakfulla hem kombinerar stil och funktionalitet med noggrant utvalda material och detaljer rakt igenom. Här har man med andra ord inte lämnat något åt slumpen. När man kliver in genom dörren möts man av en ljus och luftig hall som leder dig vidare in i det smakfullt inredda hemmet. De stora fönsterna släpper in ett härligt ljus och ger en känsla av rymd, medan de eleganta golven och moderna ytskikten ger en tidlös stil som passar de flesta. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning som skapar trevliga sällskapsytor, perfekt för både familjemiddagar och sociala tillställningar. Det stilrena köket från Ballingslöv är inte endast snyggt utan är utrustat med högkvalitativa vitvaror och dimbar led-belysning som en trevlig detalj. Genomgående för alla innerdörrar, lister och foder är att de är målade i samma snygga peppargrå färg som köket. Som pricken över i:et har man en väl tilltagen balkong i soligt söderläge. Balkongen blir som ett extra rum under de varma sommardagarna och kvällarna. Med sin generösa yta finns här gott om plats att möblera med större utemöbler. Unikt för denna bostad är att man har monterat "Screens" med solautomatik samt att man valt att frosta glaset på balkongen för att minska insynen. Bostaden erbjuder tre sovrum, varav det ena har en praktisk och snygg skjutdörrsgarderob med spegelglas. Badrummet ger en exklusiv känsla, här möts man av ett mörkt snyggt marmorgolv, dimbara spotlights, golvvärme och bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare. Omgivningarna erbjuder en perfekt kombination av både närhet till hav och natur. Under sommaren 2024 stod den nya bryggan i Havslätt klar och ligger endast någon minuts gångväg ifrån bostaden. I närheten finns Havslätts motionsområde med motionsspår och utegym. I Fallebo Gård finns mysiga vandringsleder, öppen besöksgård med djur och lekplats. Man har även centrum på behagligt avstånd. Säljarens egna ord: "Att gå ut barfota på balkongen en tidig morgon i solljuset är magiskt. Med havet framför ögonen och kaffekoppen i handen känns det lätt att starta morgonen. Båtarna tar sig fram på havet och vi njuter av att bara rofyllt kunna se på. På kvällen lyser det upp – då är Gotlandsfärjan med sin vackra skepnad på väg in till hamn – och vi får ta del av skådespelet." Detta är ett hem som man absolut inte vill missa och som måste upplevas på plats. Varmt välkommen att anmäla din plats till visningen!

  • Plus
Norrbackavägen 28, Norrtorn, Oskarshamns kommun

Norrbackavägen 28

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
395 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
3 265 kr/mån
10 128 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och ljusa enrummare på Norrbackavägen 28! Bostadens yta disponeras på 39 kvadratmeter och erbjuder ett rymligt rum, ett ljust och stilrent kök, ett fräscht badrum med dusch samt bra med förvaringsmöjligheter. I rummet får det plats att möblera med både soffgrupp, säng och en mindre matgrupp om så önskas. Att lägenheten ligger i markplan helt utan trappor är också ett stort plus. Från rummet nås den inglasade balkongen med skjutbara dörrar. Detta gör att man även kan skapa en uteplats som angränsar till balkongen. Att ytskikten är ljusa och stilrena gör det lätt för en ny köpare att flytta in och trivas redan från första dagen. Fiber via Telia finns och ingår i månadsavgiften. Norrtorn är ett trivsamt område med fina omgivningar och flera gemensamma uteplatser samt grillplats. Ett hem att flytta in och njuta av redan från första dagen. Välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
Norrbackavägen 6, Norrtorn, Oskarshamns kommun
Norrbackavägen 6, Norrtorn, Oskarshamns kommun, bild 2
Norrbackavägen 6, Norrtorn, Oskarshamns kommun, bild 3

Norrbackavägen 6

Lägenhet
Norrtorn, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
920 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 431 kr/mån
11 572 kr/m²

Låt oss presentera en trerummare där man direkt när man öppnar ytterdörren möts av det härliga ljusflödet i bostaden! En öppen planlösning har skapats mellan kök och hall för att få en mer luftig känsla. Enhetliga ytskikt skapar en god harmoni och passar de flesta. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ett ljusgrått laminatgolv. Köket har bra skåpsförvaring och bekvämligheter med alla vitvaror som önskas. Det helkaklade badrummet är bara ett par år gammalt och är snyggt inrett med en fräsch känsla. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen med skjutbara fönsterpartier. Även balkongen har fått sig ett lyft med kakel på väggarna och trall på golvet. Båda sovrummen har bra storlek och i det ena har en rymlig garderobslösning med skjutdörrar monterats. Även en klädkammare finns som nås från hallen. Norrtorn är ett trivsamt område med fina omgivningar och flera gemensamma uteplatser samt grillplats. Här finns också en lekplats och bollplan. Området erbjuder även gym och gemensam nyrenoverad tvättstuga. Ett hem att flytta in och njuta av redan från första dagen. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
Dunkelidsvägen 75, Påskallavik, Mönsterås kommun

Dunkelidsvägen 75

Villa
Påskallavik, Mönsterås kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 500 000 kr
338 m²
13 rum
5 654 m² tomt

Letar du efter en mindre hyresfastighet med 7 stycken lägenheter som dessutom erbjuder ett fint, avskilt och lugnt läge? Önskas närhet till naturen? Då har du absolut hittat rätt! Nuvarande ägare har bytt samtliga fönster samt installerat luft-vattenvärmepump och uppdaterat elen. Det finns renoveringsbehov på huset då fasaden är dålig och några av lägenheterna är i behov av renovering. Det kommer inte att finnas några hyresgäster vid övertagandet så du som framtida köpare kan renovera i din egna takt. Låter det här som något för dig? Tveka inte att höra av dig och boka din plats till visningen!

  • Plus
Skolgatan 13, Påskallavik, Oskarshamns kommun

Skolgatan 13

Villa
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 425 000 kr
76 + 70 m²
3 rum
865 m² tomt

Här kan vi presentera en trivsam mindre villa med lugnt läge i kustsamhället Påskallavik! Entrévåningen erbjuder ett härligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket ger en skön känsla av både ljus och rymd. Det är en perfekt yta för socialt umgänge där eldstaden som sprider skön värme är centralt placerad. Köket har en modern standard med gott om skåpsförvaring och den maskinella utrustning man önskar. Från matplatsen kommer man ut till det inglasade uterummet och vidare till den mysiga altanen där solen bjuder på generösa timmar. Här finns också två sovrum med bra storlek och ett badrum som är renoverat på senare år. I källarvåningen finns ytterligare ett sovrum som passar bra att inreda som tonårsrum eller för övernattande gäster. Förutom det finns det bra förvaringsutrymmen, pannrum och tvättstuga. Den plana trädgårdstomten inbjuder till barnlek och den som gillar odling har möjlighet att utveckla det här. Bilen parkerar man på den stenlagda uppfarten eller i garaget. Påskallavik har närhet till hav och båtliv, livsmedelsbutik, restaurang, skola, förskola och bra pendlingsmöjligheter. Söker ni en praktisk villa med bra läge? Välkomna att boka tid för visning!

  • Uteplats
Stridsholmsvägen 14, Påskallavik, Oskarshamns kommun

Stridsholmsvägen 14

Villa
Påskallavik, Oskarshamns kommun
Mäklarhuset Oskarshamn
1 395 000 kr
80 + 4 m²
4 rum
1 641 m² tomt

Denna hemtrevliga villa på Stridsholmsvägen 14 i Påskallavik är det perfekta valet för den som vill bo bekvämt och trivsamt på en lugn gata. En av de stora guldkornen med denna fastighet är det rymliga garage om hela 66 kvm med ett tillhörande förråd på 25 kvm. Detta möjliggör fina utrymmen för både förvaring eller hobbyverksamhet. Bostadshuset har 4 rum och en boarea om 80 kvm vilket passar perfekt för dig som inte är i behov av stora ytor. Huset har fått nya fönster och yttertak vilket bättrar på energieffektiviteten. Det här är helt enkelt ett hemtrevligt hus på en lugn och naturnära gata med gångavstånd till allt som Påskallavik har att erbjuda. Du kan avnjuta dina lediga dagar i den rymliga och inhägnade trädgården, eller bara ta en kort promenad till Påskallaviks hamn för att ta en fisketur, båttur eller ett dopp i havet. Låter detta som en fastighet för dig? Tveka inte att boka din plats till visningen, välkommen!

Visar 1 - 25 av 70