Nyproduktion

Slottshöjden tomt 17

Sigtuna Se på karta

5 595 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
131,2 m²
Antal besök
132
Dagar på Hemnet
1
Nyproduktion

Här erbjuds ett parhus från Vallsjöhus i två plan med kvalitet utöver det vanliga! 131,2 kvm fördelat på två plan. Entréplan präglas av öppna sociala ytor med stora fönsterpartier för fantastiskt ljusinsläpp och på övre plan har du den mer privata delen med 4 sovrum. För den stora familjen finns även möjligheten att inreda vindsvåningen för ytterligare 35,2 kvm boarea.

Här tar den nya stadsdelen Steninge Slottsby form i en unik slottsmiljö intill Mälaren med Stenladan som områdets hjärta. Huset ligger i TUN 3 som är beläget i Slottsbyns högsta del med den bevarade grönskande miljön. Här kommer det att finnas något för alla! Allt från förskola/skola, äldreboende, möjlighet till både stall- och båtplats till Stenladans utbud av restaurang och butiker. Ströva runt i slottsparkens vackra miljö, eller varför inte i naturreservatets grönskande omgivningar. Den nya busslinjen tar dig till och från Märsta station där du enkelt kan ta dig vidare till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Allmän information om bostaden i Slottshöjden

- 131,2 kvm i standardutförande + möjligheten till ytterligare 35,2 kvm BOA genom inredd vindsvåning
- Tomtarea 349 kvm
- 6-7 rum (varav 4-5 sovrum) + kök
- Beräknad driftskostnad ca 24 000 kr/ år (VA, el och försäkring)
- Upplåtelseform: Friköpt

Möjligheten finns att boka visning av liknande visningshus (från Vallsjöhus) vid Nybygget, ett visningshusområde i Arlanda stad. Där hjälper hussäljaren
Ingemar Karlberg till med diverse frågor kring huset och tillval.

Kontaktuppgifter till Ingemar:
[email protected]
070 220 61 20

Svenska Mäklarhusets uppdrag omfattar förmedling av tomterna.

Läs mer om bostaden
Svenska Mäklarhuset Sigtuna