Mäklare Jonas Dackman

Jonas Dackman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vidargatan 9, Märsta - Västra, Sigtuna kommun

Vidargatan 9

Lägenhet
Märsta - Västra, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 595 000 kr
79 m²
3 rum
5 060 kr/mån
20 190 kr/m²

Här finns en fin genomgående renoverad bostad om 3 rok med badrum och en extra Wc. Med renoverat kök, nya golv och nymålat på väggarna samt en stor ny altan med staket runt så har du här en perfekt bostad att bara flytta in i. Bostaden ligger i en stabil HSB förening med rimliga avgifter och stabil ekonomi. Gångavstånd till butiker, restauranger, förskolor och skolor. Du har nära även till badhus med relax och utomhusbad samt gym.

  • Plus
  • Uteplats
Västra Bangatan 57C, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun
  • Tor 29 feb kl 17:30
Västra Bangatan 57C, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun, bild 2
Västra Bangatan 57C, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun, bild 3

Västra Bangatan 57C

Lägenhet
Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 595 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 975 kr/mån
26 364 kr/m²

Här finns en möjlighet att köpa en fin tvåa i ett fint läge med framsidan mot stor fin innergård och baksida samt balkong mot parkmiljö och samtidigt promenadavstånd till Station och service. Läget är perfekt för dig som vill bo lugnt och tryggt och ha enkelt med pendling till arbetet. Från stationen tar du dig snabbt och enkelt både mot Stockholm, Uppsala och Arlanda. Bostaden har genomgående ekparkett i alla torra utrymmen och släta målade väggar. Renoverat kök och stor inglasad balkong. Fönsterbyte i föreningen pågår. Bostaden ligger i hörnläge vilket ger ett fönster i badrummet och mera rymd kring balkongen. Låg nettoskuld i föreningen.

  • Premium
  • Balkong
Idungatan 39, Märsta - Västra, Sigtuna kommun

Idungatan 39

Lägenhet
Märsta - Västra, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 495 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 542 kr/mån
19 671 kr/m²

Perfekt läge för barnfamilj eller yngre par. Fint renoverat med nytt kök och nya golv och stilrena målade väggar. Stambytt badrum, välutrustad bostad med inbyggda vitvaror i rostfri design. Fint område och välskött förening.

  • Balkong
Östa 266, Märsta - Skepptuna, Sigtuna kommun

Östa 266

Villa
Märsta - Skepptuna, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
6 850 000 kr
270 + 56 m²
17 rum
2 230 m² tomt

Här finns möjlighet för en större familj att bo tillsammans i flera separata bostäder eller att hyra ut. Möjliga hyresintäkter är uppemot 60 000 kr/månad. Fastigheten är idag uppdelad på 6 separata lägenheter. För dig som vill hyra in dig här i stället för att köpa så finns möjlighet även till det. Under de senaste åren är fastigheten stambytt och ett nytt väldigt stort avlopp är installerat samt en ny bergvärme som servar alla tre husen. Även el är uppdaterad och 4 nya badrum byggda samt en del fönsterbyten mm.

Odensalavägen 4, Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun

Odensalavägen 4

Lägenhet
Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sigtuna
1 650 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
4 560 kr/mån
32 353 kr/m²

Fin 2:a om 51 kvm i härligt gavelläge med närhet till både Märsta station och mysiga grönområden. Öppen och social planlösning med utgång till den ljuvliga balkongen i härligt och soligt söderläge. Gavelläget gör att vardagsrummet har ljusinsläpp från två väderstreck (öster och söder) och skapar därigenom ett ljusare och trevligare utrymme för umgänge. Lägenheten har genomgående hög standard med stiliga materialval, moderna vitvaror och helkaklat badrum med golvvärme och tvättutrustning. Perfekt pendlarläge med kort promenad till Märsta station, där du smidigt kan ta dig vidare till Stockholm, Arlanda och Uppsala.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5