Rättarevägen 1

Sollentuna Rotebro, Sollentuna kommun Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
157 m²
Biarea
54 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2013
Förening
BRF Regndroppen
Om föreningen
Avgift
5 214 kr/mån
Driftkostnad
23 328 kr/år
Pris/m²
41 369 kr/m²

Välkomna till detta generösa parhus på 6 rum och kök med stora sociala ytor och två helkaklade badrum med golvvärme. Den härliga trädgården är välplanerad och har utrymme för rekreation och lek. Uteplatsen ligger i sydvästligt solläge. Bilen parkerar du i carporten på framsidan och i trädgården på baksidan finner du ett stort rymligt förråd. Huset är beläget på en lugn återvändsgata med grönområden runt knuten.

På entréplan möts du av en ljus hall där det klinkerbelagda golvet har golvvärme. Hallen leder vidare till en öppen yta som har parkettgolv och målade väggar i en bruten vit kulör liksom resten av huset. Detta rum leder dig till ett sovrum och ett stort badrum med dusch. Längre in huset finns ett rymligt rum med en rejäl sällskapsyta, som kan användas till hemmabio, musikstudio eller hobbyrum. Vidare finns en välbehövlig tvättstuga med golvvärme och ett rum bredvid som idag är inrett som garderob.

Den vitlaserade trappen som får ljus från 2 fönster leder dig upp i huset. På mellanplanet finner du ett stort och trevligt vardagsrum med öppen planlösning och väl tilltagna fönster som ger närkontakt med trädgården. Den moderna eldstaden erbjuder insyn till lågorna från två håll. I rummet får du plats med matbord och soffgrupp för det stora sällskapet. De sociala ytorna i huset är generösa och hela huset genomsyras av mycket ljus och en luftig känsla.

Det moderna köket i vitt är i mycket gott skick. Köket är fullutrustat med separat kyl och frys, diskmaskin, fläkt, inbyggd mikro och ugn i rostfritt samt induktionshäll. Från köket leder dubbeldörrar i glas till uteplatsen och trädgården med stor gräsmatta och odlingsmöjligheter i pallkragar. Här finns det gott om utrymme för utemöbler och grill. Altanen är uppdelad i två och är på cirka 70kvm. Här finns även ett trevligt spabad.

Sammanlänkat med vardagsrummet finner du två rum samt ett stort helkaklat badrum med dusch och ett rymligt badkar. Masterbedroom har en väl tilltagen inbyggd garderob och stora fönster med en härlig utsikt ned mot ån. Därtill finns ett till sovrum med samma härliga utsikt.
Från det övre planet når du vindsvåningen. I dagsläget används det som allrun med en stor sällskapsyta och gymavdelning. Alternativt kan det användas som lekrum, samlingsrum, sovrum eller hobbyrum.

Livet i Rotebro
Vill du ha närhet till naturen är Rättarevägen helt rätt för dig. Runt hörnet finns ett härligt promenadstråk längs Edsån som leder bort till en nyanlagd fågelsjö och Antuna gård med hästar, får och nötkreatur. Om du fortsätter förbi gården finns en promenad/cykelväg till Edssjön och Upplands Väsby. Promenadstråket som har flera platser för picknick leder även till en grusad slinga i skogen som tar dig bort till Golfbanan och i förlängningen till Järvafältets friluftsområde med utegym, löpspår och Översjöns klippbad. Sollentuna Golfklubb erbjuder golf på sommaren och skidåkning på vintern. Norrvikens vatten som finns på gångavstånd är perfekt för både bad och paddling. Vid rätt väderförhållanden under vinterhalvåret kan det även vara trevligt att åka långfärdsskridskor på sjön.

En kort promenad från huset finns ett flertal förskolor och skolor, både kommunala och fristående med olika profil. I Rotebro centrum finns matvarubutik, postombud, blomsteraffär, hårfrisör, gym, kemtvätt, restauranger, fik, kiosker, bankomat, vårdcentral och apotek. Vid Rotebro handelsplats ett stenkast bort finns fler affärer, ytterligare en blomsteraffär, apotek, systembolag och res

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Philip Kujanpää

Notar
Mäklare Philip Kujanpää, Notar
0735439400
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021