Kackelabacken 16

Stenhammar, Härnösands kommun Se på karta

2 200 000 kr

Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
198 m²
Biarea
23 m²
Tomtarea
429 m²
Driftkostnad
48 883 kr/år

Varmt välkommen till detta unika kedjehus belägen på lugna och barnvänliga Stenhammar, här erbjuds både för och eftermiddagssol och en vackert utsikt över Härnösand.

Huset är till stora delar renoverat under 2021 och tillbyggt med den stora entrén, tvättstugan och det fantastiska Master Bedroom på andra våningen.
Den nybyggda delen av huset uppgår enligt säljaren till ca 55kvm boarea samt en 18kvm stor altan.
Det finns en Playd smart system för styrning av belysning inne och utomhus. Systemet kan styras via Google home samt Playd mobil app och går att programmera utifrån användarens behov.

På baksidan finner man ett härligt inglasat uterum beläget bredvid ett otroligt aroma och ljusterapi utespa med UV rening och de inbyggda högtalare styrs från mobilen.

Huset har genomgått renoveringar och är i väldigt fint och modernt skick, här erbjuds fyra sovrum, 2st badrum, nybyggd tvättstuga, stort allrum, och ett rymligt vardagsrum i anslutning till köket med utgång till framsidan.

Baksidan erbjudet praktiska grönytor för dig med gröna fingrar och varför inte en studsmatta och bollspel.

På Kackelabacken bor man med närhet till det mesta, så som skidbackar, motionsspår, flertalet skolor samt stadens centrum en promenad bort.

Varmt välkommen

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Härnösand

Kontakta mäklaren

Johan Sjögren

Mäklarhuset Härnösand
Mäklare Johan Sjögren, Mäklarhuset Härnösand
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas