Bergkullevägen 354

Sylte, Trollhättans kommun Se på karta

2 350 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
6 rum
Boarea
134 m²
Tomtarea
185 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1972
Energiklass
E
Driftkostnad
36 116 kr/år
Tomträttsavgäld
1 219 kr/år

Varmt välkommen till Bergkullevägen och detta familjevänliga radhus i Sylte!

Här finner ni ett genomgående renoverat radhus om två plan med förråd intill entrén och parkering i garagelänga i området. Bostadsytan disponeras över fyra (!) sovrum - varav ett med klädkammare, nyrenoverat kök med matplats, vardagsrum med utgång till uteplats på husets baksida, gästtoalett samt renoverad tvättstuga och badrum.

Radhuset erbjuder en mysig uteplats med morgonsol på husets framsida och stenlagd uteplats samt en balkong med eftermiddags och kvällssol på husets baksida. Intill entrén finner ni ett rejält förråd och på ovanvåningen finns såväl en klädkammare som stort vindsutrymme till förvaring.

I avgiften till samfällighetsföreningen ingår parkering i garagelänga, uppvärmning via fjärrvärme samt vattenförbrukning, tv och skötsel av de gemensamma ytorna.

I Sylte bor ni med trevlig närhet till såväl förskola och skola som välsorterad mataffär, tandläkare, vårdcentral och apotek i Sylte Center. Här finns goda kommunikationer med buss till Trollhättans centrum. På Bergkullevägen bor ni naturnära med trevliga promenadstråk och närhet till Slätthults motionsanläggning.

Varmt välkommen att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Entré Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Sophia Lantz

Entré Fastighetsförmedling
Mäklare Sophia Lantz, Entré Fastighetsförmedling
0768544007

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.