Uppfinnargatan 3E

Upplands Väsby Se på karta

4 450 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Förening
BRF Fresta Terrassen
Om föreningen
Avgift
4 957 kr/mån
Driftkostnad
23 760 kr/år
Pris/m²
31 786 kr/m²

Nu äntligen har du chansen att köpa ett av de eftertraktade radhusen i Brf Terrassen på ritning. Platsvisning sker efter utsatta visningstider eller efter överenskommelse. Husnummer 10 är till salu.

Projektet sålde slut direkt, men nu har du en chans till att få flytta till detta expansiva och eftertraktade område. Bostaden har en öppen planlösning och rymliga ytor där hela familjen får plats. I anslutning till köket på entréplan finns vardagsrummet och en stor matplats för sex till åtta personer som är perfekt för framtida middagsbjudningar. Vardagsrummets stora fönster och altandörrar ger ett fantastiskt ljusinsläpp över hela våningsplanet. Genom dörrarna tar ni er ut på den egna uteplatsen där ni kan tillbringa soliga dagar och ljumna sommarkvällar. Hela våningsplanet har vattenburen golvvärme som gör vinterhalvåret varmt och håller nere energiförbrukningen.
En trappa leder er upp till bostadens mellanplan och tre sovrum. Inga garderober ingår till bostaden. Bostadens båda badrum är helkaklade och har infällda spotlights med dimmerfunktion. Det övre planet är ca 40 kvadratmeter stort och går att använda till det er familj har behov av – vardagsrum, biorum, ateljé, kontor, lekrum eller sovrum. På rummets ena sida finns två fönster och på den andra en stor skjutdörr av glas så att rummet förblir vackert ljust året om. Genom skjutdörren kan ni gå ut på terrassen som är unik för området och som ger våningsplanet och hela bostaden sin charm. Från terrassen har ni områdets bästa utsikt mot grönområde, fotbollsplan, torg och lekplats. En egen drömlik oas i bästa solläge.
Här kommer du att bo i ett expansivt område med bebyggelse främst bestående av villor och radhus. Inom en kort promenad är du på "landet" med ängar, gårdar och skogsområden med bland annat naturreservatet Vallensjö. I området finns förskolor och en grundskola, Fresta skolan, med klasser F-5. Södervikskolan ligger lite längre bort med klasser 6-9.
Välkommen till ditt nya hem där du kan öppna din nya ytterdörr under det första kvartalet 2022.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Upplands Väsby