Mäklare Johan Bulut

Johan Bulut

Om mig

Johan har varit verksam som mäklare i Upplands Väsby sedan 2005 och han är även bosatt här. Han är en ödmjuk människa som inte gärna nämner att han bland annat tilldelats pris som årets mäklare och hans kunder kan skriva under på att han gör allt för att varje affär ska bli den bästa för alla parter. Nu var det dags att ta nästa steg och då var Bjurfors med sitt kvalitativa tänk och strävan efter att hålla en hög klass genom hela processen ett självklart val. Välkomna att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stubbgränd 20, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
 • Sön 10 mar kl 14:00
Stubbgränd 20, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stubbgränd 20, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stubbgränd 20

Villa
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
7 750 000 kr
143 m²
5 rum
718 m² tomt

Fin och inbjudande familjevilla belägen intill natur på liten återvändsgränd i attraktiva Bollstanäs. Lättskött tomt med gräsmatta och stenläggningar runt huset och på garageuppfarten samt stor altan på den skyddade baksidan som inbjuder till grillkvällar och dopp en spabadet. Väl inne i huset välkomnas man av en ljus och hemtrevlig känsla. Bra planlösning med rymliga ytor som gör det lätt att umgås med familj och vänner samt stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Entréplan välkomnar med de sociala ytorna där kök och vardagsrum ligger i anslutning till varandra vilket get ett trevligt flöde mellan rummen. Här finns även utgången till altanen i perfekt läge för kvällssolen. På detta plan finns även ett badrum med dusch och en separat tvättstuga med groventré som är en lyxig detalj för såväl småbarnsfamiljen som för hundägaren. En trappa upp ligger sovrummen avskilda från de sociala ytorna. Ovanför trappan ligger ett allrum som har plats för tv hörna, eller om behovet finns så kan man dela av till ytterligare ett sovrum. Utöver detta finns tre bra sovrum där ett av rummen har utgång till balkongen i perfekt nordvästläge. Här uppe finns även en klädkammare och ett stort helkaklat badrum med bubbelbadkar. En kort promenad ner till Norrvikens vatten där du erbjuds sköna bad sommartid och vintertid plogas en 14 km lång skridskobana runt sjön. Flera förskolor och skolor på promenadavstånd, så även busshållplatser. Bredden med dess handelsplats finns även det på promenadavstånd från ditt nya hem.

 • Premium
Ekbacksvägen 1, Ekeby, Upplands Väsby kommun
 • Sön 10 mar kl 15:00
Ekbacksvägen 1, Ekeby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Ekbacksvägen 1, Ekeby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Ekbacksvägen 1

Villa
Ekeby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
6 995 000 kr
170 m²
7 rum
950 m² tomt

Välkommen till denna energieffektiv och smakfulla 1,5-plansvilla belägen i lugna och härliga Ekeby. Ett tillfälle för dig och din familj att förvärva denna trevliga och rymliga villa om 170 kvm med ett lugnt läge på en barnvänlig återvändsgata. Du välkomnas hem av en ljus och rymlig hall som via spröjsade dubbeldörrar i glas bjuder dig in i det öppna och luftiga vardagsrummet som även har köket i anslutning. Rakt fram från dessa dörrar öppnar dubbeldörrar i glas upp till altanen på baksidan. Detta ger ett härligt och genomgående ljusinsläpp som bidrar till en luftig och hemtrevlig känsla. I både kök och vardagsrum bidrar även trevliga burspråk till detta fantastiskt ljusinsläpp. En trappa upp fortsätter detta härliga ljusflöde via likadana spröjsade glasdörrar som från allrummet leder dig ut till den stora balkongen. Här på övre plan finns fyra bra sovrum och ett stort badrum som kompletteras med ytterligare ett badrum på entréplan samt en tvättstuga med groventré. Här kommer du att bo i ett lugnt villaområde med en trevlig lantlig känsla. Med bil är det endast 9 minuter till du är ute på E4 och 12 minuter till Väsby Station med infartsparkering för att ta pendeltåget vidare till Stockholm eller Uppsala.

 • Premium
 • Energieffektiv
Vallentunavägen 303B, null, Upplands Väsby kommun
Vallentunavägen 303B, null, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vallentunavägen 303B, null, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vallentunavägen 303B

Tomt
Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 995 000 kr
1 472 m² tomt

KLARA BYGGLOV FINNS IFRÅN VÅRGÅRDA HUS! Välkommen till en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i natursköna Dyvinge på 1 472 kvm där du kan bygga ditt egna framtida drömboende. Möjligheten finns även att göra det tillsammans med Vårgårda hus om så önskas. Här bor du i ett underbart läge, naturskönt och lugnt område med ca 8-10 minuters bilavstånd till Väsby Centrum med butiker, restauranger, bank m.m. Gångavstånd till busshållplats med kommunikation till Upplands Väsby station med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm så väl som till Arlanda och Uppsala. För att ta dig till Arlanda med bil tar det dig endast 20 minuter dörr till dörr. KLARA BYGGLOV FINNS IFRÅN VÅRGÅRDA HUS! Ett perfekt läge för golfspelaren med endast 200 m till klubbhuset på Väsby Golf som även erbjuder trevlig restaurang och servering. I anslutning till golfbanan finns även trevligt naturområde med anlagda gångvägar. För den hästintresserade är området fullt av stall och bra ridvägar i naturen. Elen INTE framdragen till denna tomt. Denna förtrollande tomt öppnar dörren till en livsstil du alltid drömt om, med en överflöd av möjligheter att forma ditt hem precis som du vill ha det då tomten ligger utanför detaljplan. Infarten är från Vallentunavägen. KLARA BYGGLOV FINNS IFRÅN VÅRGÅRDA HUS! För mer information om huset se länk - https://www.vargardahus.se/husmodeller/villa-lovas

 • Premium
Vallentunavägen 303A, null, Upplands Väsby kommun
Vallentunavägen 303A, null, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vallentunavägen 303A, null, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vallentunavägen 303A

Fritidshus
Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 995 000 kr
1 464 m² tomt

KLARA BYGGLOV FINNS IFRÅN VÅRGÅRDA HUS! Välkommen till en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i natursköna Dyvinge på 1 472 kvm där du kan bygga ditt egna framtida drömboende. Möjligheten finns även att göra det tillsammans med Vårgårda hus om så önskas. Här bor du i ett underbart läge, naturskönt och lugnt område med ca 8-10 minuters bilavstånd till Väsby Centrum med butiker, restauranger, bank m.m. Gångavstånd till busshållplats med kommunikation till Upplands Väsby station med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm så väl som till Arlanda och Uppsala. För att ta dig till Arlanda med bil tar det dig endast 20 minuter dörr till dörr. Ett perfekt läge för golfspelaren med endast 200 m till klubbhuset på Väsby Golf som även erbjuder trevlig restaurang och servering. I anslutning till golfbanan finns även trevligt naturområde med anlagda gångvägar. För den hästintresserade är området fullt av stall och bra ridvägar i naturen. Elen är framdragen till denna tomt. KLARA BYGGLOV FINNS IFRÅN VÅRGÅRDA HUS! För mer information om huset se länk - https://www.vargardahus.se/husmodeller/villa-solvik Denna förtrollande tomt öppnar dörren till en livsstil du alltid drömt om, med en överflöd av möjligheter att forma ditt hem precis som du vill ha det då tomten ligger utanför detaljplan. Infarten är från Vallentunavägen. KLARA BYGGLOV FINNS IFRÅN VÅRGÅRDA HUS!

 • Premium
Trädgårdsvägen 24, Runby, Upplands Väsby kommun
 • Sön 10 mar kl 16:00

Trädgårdsvägen 24

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 195 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
2 666 kr/mån
29 662 kr/m²

Högt upp i huset med en stor balkong i perfekt solläge ligger denna trevligt planerade trea. Både det stora ljusa vardagsrummet och det största sovrummet har utgång till balkongen där du helt insynsskyddat kan sitta och blicka ut över omgivningarna. Bra planerat arbetskök med matplats i vinkel där du får ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier. I anslutning till matplatsen finns även lägenhetens andra sovrum. Badrummet är helkaklat och är stambytt med bl a vägghängd wc. Lägenheten är belägen i populära Runby med gångavstånd ner till Väsby Centrum och Väsby station med tåg och pendeltåg mot bl.a Stockholms Central, Uppsala och Arlanda samt nära Runbys fina natur, skola (F-9) och förskolor.

 • Plus
 • Balkong
Kolmilevägen 27, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun

Kolmilevägen 27

Radhus
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 695 000 kr
110 + 4 m²
5 rum
288 m² tomt

Välkommen till detta mycket fina och välvårdade parhus, med en härligt stor trädgård med ett insynsskyddat hörnläge, beläget i populära Bollstanäs. Två plan om 114 kvm fördelat över fem rum och kök med fyra sovrum på övre plan. Carport med varmförråd intill och asfalterad uppfart med plats för bil nummer två och tre! Invid entrén har man en trädäckad altan och på baksidan av huset finns ytterligare en trädäckad altan, delvis under tak, som sträcker sig runt huset. Här får man en insynsskyddad hörna bakom förrådet med nedsänkt spabad. Väl inne i huset är det fina och harmoniska ytskikt med ett härligt kök som inbjuder till matlagning, ett rymligt vardagsrum och en tvättstuga med groventré. På detta våningsplan finns även ett trevligt kaklat badrum. På övre plan finner vi de fyra välplanerade sovrummen samt ytterligare ett kaklat badrum. Bollstanäs är ett riktigt populärt och lugnt område där barnfamiljerna stortrivs. Här finns flera förskolor och skolor, däribland förskolan Bollen och Gläntan samt Bollstanäs Skola, Bredden Skolan med F6-åk 5 samt Grimstaskolan med åk 6-9 är också belägna i Bollstanäs. Gångavstånd till såväl Infra city med dess utbud av butiker däribland Bauhaus, Ica, Hööks, apotek, Sats. Härliga gångstråk och sjön Norrviken som sommartid bjuder på sköna bad och vintertid plogas till en lång och härlig skridskobana.

Kyrkvägen 22, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Imorgon kl 17:00
Kyrkvägen 22, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Kyrkvägen 22, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Kyrkvägen 22

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 350 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
2 692 kr/mån
47 000 kr/m²

Trevlig och mysig tvåa i nyskick endast ett stenkast från Väsby Centrum. Genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt ger ett modernt och ljust intryck. Från hallen stiger man in i det trevliga och öppna vardagsrummet som har öppen planlösning mot köket. Här får man ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönster och glasdörr ut till balkongen som har en trevlig utsikt över gården. Köket är ljust och välplanerat med alla maskiner inklusive diskmaskin. Mellan kök och vardagsrum finns plats för matbord. Sovrummet nås från vardagsrummet och har plats för dubbelsäng. Här finns också en garderobsvägg med gott om förvaring. Badrummet är helkaklat och här finns också tvättmaskin. Här bor ni i en stabil förening med god ekonomi och låg avgift som ligger granne med Väsby centrum där ni har god service såsom butiker, restauranger, vårdcentral, gym mm. Gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm och Uppsala inom 30 min och Arlanda på 10 min. Nära bostaden går även buss 565 till Solna och Stockholm C. Välkommen till ditt nya hem! ****** Ring eller smsa till fastighetsmäklaren Johan Bulut på 0732-67 67 10 för förhandsvisning eller maila på [email protected] ******

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Pastorsvägen 8, Runby, Upplands Väsby kommun
 • Imorgon kl 15:00
Pastorsvägen 8, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Pastorsvägen 8, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Pastorsvägen 8

Radhus
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 250 000 kr
82 + 4 m²
4 rum
4 627 kr/mån
39 634 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till detta nybyggda bostadsrättsradhus helt i nyskick. Här får du ett bekvämt boende i bostadsrättsform där det bara är att flytta in och börja trivas. Entréplan välkomnar med de sociala ytorna där kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning till varandra. Från vardagsrummet nås den trevliga och skyddade uteplatsen där du även har tillgång till ett förråd. En trappa upp ligger boendets samtliga sovrum separerade från de sociala ytorna. Här finns ett större sovrum med gott om plats för dubbelsängen och bra förvaring i garderobsvägg. De övriga två sovrummen är mindre, men väl planerade. De två mindre sovrum går att göra till ett stort sovrum. Här uppe finns ett helkaklat badrum med duschhörna och tvättpelare som kompletteras med ytterligare ett badrum på entréplan, även det helkaklat och med duschhörna. Här kommer du att bo i ett område där barnfamiljerna verkligen trivs. Här finns det mesta, cykelavstånd till Mälaren för ett dopp, naturskön omgivning med fina löpspår sommartid och skidspår vintertid samt gångavstånd till pendeltåg och mataffär. I närheten finns även flera förskolor, Runby Skola (F-9) och Engelska internationella skolan.

 • Premium
 • Uteplats
Pepparbodavägen 10, Fresta, Upplands Väsby kommun
Pepparbodavägen 10, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Pepparbodavägen 10, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Pepparbodavägen 10

Radhus
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
5 145 000 kr
143 m²
5 rum
429 m² tomt

Söker du ett rymligt hus i ett plan i ett barnvänligt och lugnt område? Nu finns möjligheten att köpa detta välplanerade och genomgående renoverade hus på Pepparbodavägen 10 i Fresta. Huset är beläget längst in på gatan med gavelläge med en härlig uteplats i sydväst med ett stort trädäck där du har plats för sommarens grillmiddagar. Här får du även en uthyrningsdel perfekt för generationsboende eller som en extra intäkt vid uthyrning. Väl inne i huset möts du av en hall med praktiskt klinkergolv som övergår i ett enhetligt golv är genomgående i hela bostaden. Hallen erbjuder avhängningsmöjligheter och förvaring i garderob med skjutdörrar. Detta bekväma boende har allt på ett plan med en separat del för sociala umgängesytor och en del med boendets sovrum. Det stora moderna köket och vardagsrummet ligger i anslutning till varandra med en öppen luftig planlösning. Här är ytorna generösa och väl tilltagna. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp från olika väderstreck och får rummen att kännas extra luftiga. Från köket nås trädgården på baksidan med den härliga uteplatsen. Badrummet är helkaklat och har en rymlig dusch samt ett takfönster som bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Dessutom finns en gäst-wc och en tvättstuga. Från framsidan på huset nås uthyrningsdelen med ett kombinerat kök och vardagsrum, sovrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin. I Fresta kommer du att bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till lekpark, barnomsorg, skolor och natur. Bussen stannar endast en minuts promenad bort. ****** Ring eller smsa till fastighetsmäklaren Johan Bulut på 0732-67 67 10 för privat visning eller maila på [email protected] ******

 • Premium
Fresta södra allé 5, Fresta, Upplands Väsby kommun
Fresta södra allé 5, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Fresta södra allé 5, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Fresta södra allé 5

Radhus
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 300 000 kr
122 m²
6 rum
4 841 kr/mån
35 246 kr/m²

Denna trevliga bostad har en öppen planlösning och rymliga ytor där hela familjen får plats. I anslutning till köket på entréplan finns vardagsrummet och en stor matplats för sex till åtta personer som är perfekt för framtida middagsbjudningar. Vardagsrummets stora fönster och altandörrar ger ett fantastiskt ljusinsläpp över hela våningsplanet. Hela våningsplanet ett och två har vattenburen golvvärme som gör vinterhalvåret varmt och håller nere energiförbrukningen. En trappa leder er upp till bostadens mellanplan och tre sovrum. Här finns också ett av bostadens två badrum som båda är kaklade och har infällda spotlights med dimmerfunktion. Ytterligare en trappa upp ligger ett andra vardagsrum och ytterligare ett sovrum. Här kommer du att bo i ett expansivt område med bebyggelse främst bestående av villor och radhus. Inom en kort promenad är du på "landet" med ängar, gårdar och skogsområden med bland annat naturreservatet Vallensjö. I området finns förskolor och en grundskola, Fresta skolan, med klasser F-5. Södervikskolan ligger lite längre bort med klasser 6-9. Välkommen till ditt nya hem! ****** Ring eller smsa till fastighetsmäklaren Johan Bulut på 0732-67 67 10 för privat visning eller maila på [email protected] ******

 • Premium
 • Uteplats
Centralvägen 2E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Sön 7 apr kl 15:00
Centralvägen 2E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Centralvägen 2E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Centralvägen 2E

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 295 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/14
2 917 kr/mån
52 159 kr/m²

Med tillgång till en stor härlig uteplats rakt i söder ligger denna genomgående fina och luftiga etta, som även kan disponeras som en tvåa, med ett perfekt läge i centrala Väsby. Här har du endast några få minuter till kommunikationer vid Väsby Station och hela det vibrerande utbudet av restauranger och barer utanför dörren. Lägenheten, som ursprungligen är en tvåa men där den tidigare ägaren valde att inte sätta upp väggen till sovrummet, har en ljus och luftig planlösning. Här kan man enkelt sätta upp väggen för att avskilja sovrummet om man önskar det. Från vardagsrummet nås uteplatsen om ca 25 kvm med trädäck och liten gräsyta att nyttja. Här skyddar en planterad häck mot insyn från föreningens gemensamma uteplats där det finns tillgång till grill och utemöbler. Badrummet är så klart helkaklat och har både tvättmaskin och torktumlare. Föreningen erbjuder många fina faciliteter i huset som medlemmarna fritt kan nyttja, såsom gym, relaxavdelning med bastu, hobbyrum, barnvagns- och cykelförråd m.m. Dessutom finns en gemensam takterrass på närmare 100 kvm med gasolgrill och ute kök i västerläge, där ni har fantastiska möjligheter att äta grillmiddagar eller ha kräftskivor med nära och kära. Här bor ni otroligt bekvämt med dubbla hissar, garage under huset och pendeltåget bara ett stenkast bort, varifrån ni kan ta er till både Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min. Längs hela Centralvägen hittar ni ett brett restaurang- och caféutbud och butikerna i Väsby Centrum nås med en kort promenad.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Trädgårdsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun
 • Imorgon kl 14:00

Trädgårdsvägen 2

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 450 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/8
2 511 kr/mån
45 313 kr/m²

Välkommen till denna perfekt planerade etta i bra skick. Välplanerade kvadratmeter där man tänkt på det mesta. Öppen planlösning mellan rum och köksdel där det stora fönstret ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd tillsammans med balkongen i ett härligt läge. Badrummet är helkaklat med klinkergolv med golvvärme och lyxigt utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. I Brf Väsby Terrass finns gemensamma utrymmen såsom topputrustat gym och cykelrum/hobbyrum. Här kommer du att bo en kort promenad ner till Väsby station med pendeltåg och tåg mot bl.a Stockholms C, Uppsala och Arlanda. Väsby Centrum finns också på gångavstånd från det nya hem.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Fontängatan 3D, Fresta, Upplands Väsby kommun
Fontängatan 3D, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Fontängatan 3D, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Fontängatan 3D

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 475 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/3
2 543 kr/mån
49 167 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade etta! Här kommer du att bo i ett expansivt område med direkt närhet till natur. Luftiga 30 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Dessutom är det generös takhöjd som bidrar till att lägenheten känns större. Stort fönster och altandörr i glas ger ett härligt ljusinsläpp och bidrar till den luftiga känslan. I hallen har du egen tvätt- och torktumlare samt bra med garderobsförvaring. Badrummet är så klart helkaklat med en stor duschhörna med glasdörrar. Området är attraktivt med allmänna fotbollsplaner, lekplatser och mysiga promenadstråk som toppas av ett nybyggt utegym för den hälsosamme ligger allting inom områdets gränser. Här finns också en restaurang och med ca 5 minuters bilväg från din nya bostad finns golfbana med tillhörande restaurang som är en trevlig plats att njuta middagar under sommartid på den mysiga uteserveringen.

 • Premium
 • Uteplats
Björkvallatorget 1, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Imorgon kl 12:00
Björkvallatorget 1, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Björkvallatorget 1, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Björkvallatorget 1

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 795 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 282 kr/mån
27 405 kr/m²

Med ett bra läge på Björkvallatorget 1 finner ni denna välplanerade och rymliga tvåa. Här bjuds det på en stort och trevligt vardagsrum, ljust och trevligt kök med matplats, ett stort kaklat badrum med tvättmaskin samt ett rymligt sovrum och en möblerbar hall med en separat rymlig klädkammare. Från vardagsrummet når man den mysiga inglasade balkongen med ett lugnt och skönt läge mot Björkvallatorget. Här kommer du att bo med centrumkärnan precis utanför dörren med ett stort utbud av restauranger och butiker. Ett stenkast bort ligger Väsby Station med kommunikationer till såväl Stockholm som Arlanda och Uppsala. Väsby centrum ligger även den med en kort promenads avstånd där du har tillgång till all tänkbar service, butiker och ännu fler restauranger. I huset finns hiss, garage, tvättstuga, föreningslokal samt ett separat lägenhetsförråd.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Galoppgatan 77A, Smedby, Upplands Väsby kommun
Galoppgatan 77A, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Galoppgatan 77A, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Galoppgatan 77A

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
925 000 kr
18 m²
1 rum
1 553 kr/mån
51 389 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta etta om 18 kvm med allt du behöver på kompakt yta. Totalrenoverad till nyskick perfekt som första bostaden eller kanske som övernattningslägenhet. Sängen får plats i separat sovalkov separerad från rummet som för övrigt har öppen planlösning med det komplett utrustade köket. Badrummet är helkaklat med moderna färger och spotlights i taket. Här kommer du att bo med närhet till buss till pendeltågstationen varifrån man enkelt tar sig vidare till Stockholm City alternativt Arlanda, Uppsala samt Gävle. Du har även gångavstånd till Väsby Centrum, Breddens handelsområde samt till Väsby station. I närheten finns Norra berget med skogsområde och även vikingagården Gunnes gård, ett friluftsmuseum med levande djur.

 • Premium
Galoppgatan 82A, Smedby, Upplands Väsby kommun
Galoppgatan 82A, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Galoppgatan 82A, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Galoppgatan 82A

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 350 000 kr
26 m²
1 rum
2 244 kr/mån
51 923 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade etta om 26 kvm helt i nyskick. Här får du allt du behöver på kompakt yta. Perfekt som första lyan eller kanske som övernattningslägenhet. Trevlig trälagd uteplats i anslutning till entrén. Sängen får plats i separat sovalkov separerad från rummet som för övrigt har öppen planlösning med det välutrustade köket. Här finns plats för både soffa och matbord. Badrummet är helkaklat med moderna färger och spotlights i taket. Här kommer du att bo med närhet till buss till pendeltågstationen varifrån man enkelt tar sig vidare till Stockholm City alternativt Arlanda, Uppsala samt Gävle. Du har även gångavstånd till Väsby Centrum, Breddens handelsområde samt till Väsby station. I närheten finns Norra berget med skogsområde och även vikingagården Gunnes gård, ett friluftsmuseum med levande djur.

 • Premium
 • Uteplats
Odlarstråket 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun
 • Imorgon kl 13:00
Odlarstråket 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 2
Odlarstråket 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 3

Odlarstråket 3

Radhus
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
5 995 000 kr
164 + 11 m²
6 rum
193 m² tomt

Välplanerat radhus 3-plan och stora generösa ytor! Precis där samhället möter öppet landskap ligger den nya stadsdelen Eds Allé. Här kommer du att bo i ett barnvänligt område på en liten gata utan genomfartstrafik med lekparken och Bergaparken inom kort promenadavstånd. Du välkomnas hem av en skyddande carport och förråd som ramar in framsidan och ger dig en insynsskyddad uteplats. Entréplanet har stora fönsterpartier och en takhöjd om hela 2,6 meter. I hallen möts du av ett praktiskt klinkergolv och gott om förvaring i inbyggda garderober. Vardagsrum och kök separeras av en halvvägg vilken gör att man har kontakt mellan rummen och får en luftig planlösning. Från vardagsrummet har du utgång till kvällssolen på den stenlagda uteplatsen på entrésidan. På entréplanet finns även wc/dusch och en separat tvättstuga, båda går i samma stil med vita väggar och grått klinkergolv. På övervåningen finns ännu ett badrum i samma stil, men här erbjuds badkar, samt fyra sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Ytterligare en trappa upp finns ett härligt rum om 25 kvm med en takhöjd om 3 meter som kan användas som ett extra vardagsrum, ateljé eller som idag som sovrum med ett lyxigt badrum en-suite och tillhörande walk-in-closet. Här bor du granne med fina grönområden och jordbrukslandskap samtidigt som du har bekvämt cykelavstånd till pendeltåg, butiker och övrigt centrum utbud med restauranger och annan service.

 • Premium
 • Energieffektiv
Drabantgatan 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Borttagen före visning
Drabantgatan 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Drabantgatan 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Drabantgatan 7

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 350 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 3/4
3 110 kr/mån
40 909 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kavallerigatan 68, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Imorgon kl 11:00
Kavallerigatan 68, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Kavallerigatan 68, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Kavallerigatan 68

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 650 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
3 849 kr/mån
26 190 kr/m²

Endast en kort promenad från Väsby centrum ligger denna välplanerade lägenhet. Centralt i lägenheten har du en hall som tar dig vidare in till de övriga rummen. Badrummet är uppdelat i två delar med en wc del och en badrumsdel där det även finns tvättmaskin. Köket är inrett med vita klassiska luckor och generös matplats i anslutning till fönster. Det stora och ljusa vardagsrummet har ett stort fönsterparti som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Sovrummet har plats för dubbelsäng och det är även härifrån som du når din balkong som ligger i rakt söderläge. Insynsskyddat läge! Här kommer du att bo endast en kort promenad från Väsby Centrum med all tänkbar service så som butiker, banker, restauranger och med direkt närhet till kommunikationer. I närområdet har du dessutom Vilunda badet och elljusspår samt skolor och förskolor.

 • Premium
 • Balkong
Kavallerigatan 1, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Kavallerigatan 1

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 650 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
4 281 kr/mån
26 190 kr/m²

Nu upplåter Brf Brunkebergsgården ännu en av sina lägenheter. Här kan du sätta din egen prägel och inreda helt i din egen stil. Välplanerade kvadratmeter med goda förrådsutrymmen, både inne i lägenheten samt utanför ytterdörren. Det rymliga vardagsrummet har ett trevligt ljusinsläpp via stort fönsterparti och från sovrummet nås den trevliga balkongen. Köket går i äldre stil men är funktionellt och har en stor matplats vid fönster. Badrummet är delat i två med en separat wc del och innanför den finns badrumsdelen med badkar och ett fönster som ger naturligt ljusinsläpp. Kavallerigatan bjuder på bilfria gångvägar i området, flera lekplatser samt gångavstånd till såväl Väsby centrum med dess stora utbud av butiker och restauranger som till Väsby pendeltågsstation som tar dig till Sthlm C, Arlanda och Uppsala. I närheten finns dessutom förskolor, skolor, grönområden, minigolfbana samt Medleybadet med äventyrsbad, simskola och gym.

 • Balkong
Herrgårdsvägen 9, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Herrgårdsvägen 9, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 9, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 9

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 895 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 912 kr/mån
30 320 kr/m²

Med en kort promenad från Väsby Centrum ligger din nya lägenhet. Här får du en genomgående fin tvåa med en mycket tilltalande planlösning där den välkomnande hallen tar dig vidare till de övriga rummen. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong mot den lugna gården med eftermiddags- och kvällssol. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp. Välplanerat kök med gott om arbetsytor. Här finns också plats för matbord i anslutning till fönstret. Sovrummet har plats för dubbelsäng och har bra förvaring i garderober. Då föreningen har genomgått både fönsterbyte och stambyte är såklart badrummet helkaklat och här finns även tvättmaskin. Här kommer du att bo mycket centralt beläget med gångavstånd till Väsby centrum med butiker, restauranger, kommunikationer, Vilunda badet och minigolfbana. Med direkt närhet har du även Sigma centrum som erbjuder liten närbutik, restaurang och annan service, bl a bowlingbanor. Gångavstånd till pendeltågsstationen där ni ta er till Stockholm, Arlanda och Uppsala på ca 30 min.

 • Premium
 • Balkong
Fontängatan 3F, Fresta, Upplands Väsby kommun

Fontängatan 3F

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 495 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/3
2 543 kr/mån
49 833 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade etta! Här kommer du att bo i ett expansivt område med direkt närhet till natur. Luftiga 30 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Dessutom är det generös takhöjd som bidrar till att lägenheten känns större. Stort fönster och altandörr i glas ger ett härligt ljusinsläpp och bidrar till den luftiga känslan. I hallen har du egen kombinerad tvätt- och torktumlare samt bra med garderobsförvaring. Badrummet är så klart helkaklat med en stor duschhörna med glasdörrar. Området är attraktivt med allmänna fotbollsplaner, lekplatser och mysiga promenadstråk som toppas av ett nybyggt utegym för den hälsosamme ligger allting inom områdets gränser. Här finns också en restaurang och med ca 5 minuters bilväg från din nya bostad finns golfbana med tillhörande restaurang som är en trevlig plats att njuta middagar under sommartid på den mysiga uteserveringen. Möjligheten finns att köpa en del av inredningen och möbler!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Kavallerigatan 18, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Kavallerigatan 18

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 500 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/2
5 636 kr/mån
31 646 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna lägenhet endast en kort promenad från Väsby centrum. Centralt i lägenheten har du en hall som tar dig vidare in till de övriga rummen. Det smakfullt renoverade badrummet ligger direkt vid entrén och erbjuder även tvättmaskin. Köket är rymligt och erbjuder bra förvaring och en generös matplats vid fönster. Det stora och ljusa vardagsrummet har ett stort fönsterparti som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Här har man tagit bort förrådet och på så sätt fått en större och luftigare planlösning med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Lägenheten erbjuder två bra sovrum varav det ena har utgång till den trevliga takförsedda uteplatsen och vidare ut i din nya trädgård. I anslutning till lägenheten men med ingång från trapphuset finns ett stort förråd med gott om plats för förvaring. Här kommer du att bo endast en kort promenad från Väsby Centrum med all tänkbar service så som butiker, banker, restauranger och med direkt närhet till kommunikationer. I närområdet har du dessutom Vilundabadet och elljusspår samt skolor och förskolor.

 • Uteplats
Adlerfelts gata 67, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Adlerfelts gata 67, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Adlerfelts gata 67, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Adlerfelts gata 67

Villa
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
7 195 000 kr
137 + 6 m²
5 rum
511 m² tomt

På en lugn återvändsgata och bakom insynsskyddande häckar ligger denna optimalt planerade och toppmoderna familjevilla i det barnvänliga området Bollstanäs/Sanda Ängar. Här är det lätt att hitta umgänge med trevliga grannar och massor med kamrater till barnen i varierande åldrar. Ditt nya hus ligger även med närhet till förskolan Sanda Ängar. Det rymliga huset erbjuder en social planlösning på entréplan med ett stort härligt kök med halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Här kan du lägga sista handen vid maten samtidigt som du på ett naturligt sätt kan umgås med familj och vänner. Stora fönsterpartier i vardagsrummet ger ett härligt ljusinsläpp och en nära kontakt med den härliga uteplatsen som erbjuder en skönt skuggande markis på den insynsskyddade baksidan. På övre plan återfinns boendets tre rymliga sovrum och ett rymligt allrum. Allrummet kan göras om till ytterligare ett sovrum om behovet finns. Utöver detta finns två badrum, ett på varje plan. Inom gångavstånd finns fina naturområden med motionsspår och promenadstråk samt barnomsorg, skolor och kommunikationer. Det är även nära till sjön Norrviken som erbjuder badplats om sommaren och plogad skridskobana om vintern. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Galoppgatan 77B, Smedby, Upplands Väsby kommun
 • Budgivning pågår

Galoppgatan 77B

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
895 000 kr
18 m²
1 rum
1 553 kr/mån
49 722 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade etta om 18 kvm helt i nyskick. Här får du allt du behöver på kompakt yta. Perfekt som första lyan eller kanske som övernattningslägenhet. Sängen får plats i separat sovalkov separerad från rummet som för övrigt har öppen planlösning med det komplett utrustade köket. Badrummet är helkaklat med moderna färger och spotlights i taket. Här kommer du att bo med närhet till buss till pendeltågstationen varifrån man enkelt tar sig vidare till Stockholm City alternativt Arlanda, Uppsala samt Gävle. Du har även gångavstånd till Väsby Centrum, Breddens handelsområde samt till Väsby station. I närheten finns Norra berget med skogsområde och även vikingagården Gunnes gård, ett friluftsmuseum med levande djur.

Visar 1 - 25 av 35