Mäklare Johan Bulut

Johan Bulut

Om mig

Johan har varit verksam som mäklare i Upplands Väsby sedan 2005 och han är även bosatt här. Han är en ödmjuk människa som inte gärna nämner att han bland annat tilldelats pris som årets mäklare och hans kunder kan skriva under på att han gör allt för att varje affär ska bli den bästa för alla parter. Nu var det dags att ta nästa steg och då var Bjurfors med sitt kvalitativa tänk och strävan efter att hålla en hög klass genom hela processen ett självklart val. Välkomna att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Odlarstråket 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun
  • Sön 18 aug kl 14:00
Odlarstråket 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 2
Odlarstråket 3, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 3

Odlarstråket 3

Radhus
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
5 995 000 kr
164 + 11 m²
6 rum
193 m² tomt

Välplanerat radhus 3-plan och stora generösa ytor! Precis där samhället möter öppet landskap ligger den nya stadsdelen Eds Allé. Här kommer du att bo i ett barnvänligt område på en liten gata utan genomfartstrafik med lekparken och Bergaparken inom kort promenadavstånd. Du välkomnas hem av en skyddande carport och förråd som ramar in framsidan och ger dig en insynsskyddad uteplats. Entréplanet har stora fönsterpartier och en takhöjd om hela 2,6 meter. I hallen möts du av ett praktiskt klinkergolv och gott om förvaring i inbyggda garderober. Vardagsrum och kök separeras av en halvvägg vilken gör att man har kontakt mellan rummen och får en luftig planlösning. Från vardagsrummet har du utgång till kvällssolen på den stenlagda uteplatsen på entrésidan. På entréplanet finns även wc/dusch och en separat tvättstuga, båda går i samma stil med vita väggar och grått klinkergolv. På övervåningen finns ännu ett badrum i samma stil, men här erbjuds badkar, samt fyra sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Ytterligare en trappa upp finns ett härligt rum om 25 kvm med en takhöjd om 3 meter som kan användas som ett extra vardagsrum, ateljé eller som idag som sovrum med ett lyxigt badrum en-suite och tillhörande walk-in-closet. Här bor du granne med fina grönområden och jordbrukslandskap samtidigt som du har bekvämt cykelavstånd till pendeltåg, butiker och övrigt centrum utbud med restauranger och annan service.

  • Premium
  • Energieffektiv
Galoppgatan 77A, Smedby, Upplands Väsby kommun
Galoppgatan 77A, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Galoppgatan 77A, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Galoppgatan 77A

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
925 000 kr
18 m²
1 rum
1 553 kr/mån
51 389 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta etta om 18 kvm med allt du behöver på kompakt yta. Totalrenoverad till nyskick perfekt som första bostaden eller kanske som övernattningslägenhet. Sängen får plats i separat sovalkov separerad från rummet som för övrigt har öppen planlösning med det komplett utrustade köket. Badrummet är helkaklat med moderna färger och spotlights i taket. Här kommer du att bo med närhet till buss till pendeltågstationen varifrån man enkelt tar sig vidare till Stockholm City alternativt Arlanda, Uppsala samt Gävle. Du har även gångavstånd till Väsby Centrum, Breddens handelsområde samt till Väsby station. I närheten finns Norra berget med skogsområde och även vikingagården Gunnes gård, ett friluftsmuseum med levande djur.

  • Premium
Adlerfelts gata 67, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
  • Sön 25 aug kl 14:00
Adlerfelts gata 67, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Adlerfelts gata 67, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Adlerfelts gata 67

Villa
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
6 995 000 kr
137 + 6 m²
5 rum
511 m² tomt

På en lugn återvändsgata och bakom insynsskyddande häckar ligger denna optimalt planerade och toppmoderna familjevilla i det barnvänliga området Bollstanäs/Sanda Ängar. Här är det lätt att hitta umgänge med trevliga grannar och massor med kamrater till barnen i varierande åldrar. Ditt nya hus ligger även med närhet till förskolan Sanda Ängar. Det rymliga huset erbjuder en social planlösning på entréplan med ett stort härligt kök med halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Här kan du lägga sista handen vid maten samtidigt som du på ett naturligt sätt kan umgås med familj och vänner. Stora fönsterpartier i vardagsrummet ger ett härligt ljusinsläpp och en nära kontakt med den härliga uteplatsen som erbjuder en skönt skuggande markis på den insynsskyddade baksidan. På övre plan återfinns boendets tre rymliga sovrum och ett rymligt allrum. Allrummet kan göras om till ytterligare ett sovrum om behovet finns. Utöver detta finns två badrum, ett på varje plan. Inom gångavstånd finns fina naturområden med motionsspår och promenadstråk samt barnomsorg, skolor och kommunikationer. Det är även nära till sjön Norrviken som erbjuder badplats om sommaren och plogad skridskobana om vintern. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Vallentunavägen 303B, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Vallentunavägen 303B, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vallentunavägen 303B, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vallentunavägen 303B

Tomt
Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 750 000 kr
1 472 m² tomt

KLARA BYGGLOV FINNS IFRÅN VÅRGÅRDA HUS! Välkommen till en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i natursköna Dyvinge på 1 472 kvm där du kan bygga ditt egna framtida drömboende. Möjligheten finns även att göra det tillsammans med Vårgårda hus om så önskas. Här bor du i ett underbart läge, naturskönt och lugnt område med ca 8-10 minuters bilavstånd till Väsby Centrum med butiker, restauranger, bank m.m. Gångavstånd till busshållplats med kommunikation till Upplands Väsby station med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm så väl som till Arlanda och Uppsala. För att ta dig till Arlanda med bil tar det dig endast 20 minuter dörr till dörr. KLARA BYGGLOV FINNS IFRÅN VÅRGÅRDA HUS! Ett perfekt läge för golfspelaren med endast 200 m till klubbhuset på Väsby Golf som även erbjuder trevlig restaurang och servering. I anslutning till golfbanan finns även trevligt naturområde med anlagda gångvägar. För den hästintresserade är området fullt av stall och bra ridvägar i naturen. Elen INTE framdragen till denna tomt. Denna förtrollande tomt öppnar dörren till en livsstil du alltid drömt om, med en överflöd av möjligheter att forma ditt hem precis som du vill ha det då tomten ligger utanför detaljplan. Infarten är från Vallentunavägen. KLARA BYGGLOV FINNS IFRÅN VÅRGÅRDA HUS! För mer information om huset se länk - https://www.vargardahus.se/husmodeller/villa-lovas

  • Premium
Vallentunavägen 303A, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Vallentunavägen 303A, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vallentunavägen 303A, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vallentunavägen 303A

Tomt
Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 495 000 kr
1 464 m² tomt

KLARA BYGGLOV FINNS IFRÅN VÅRGÅRDA HUS! Välkommen till en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i natursköna Dyvinge på 1 472 kvm där du kan bygga ditt egna framtida drömboende. Möjligheten finns även att göra det tillsammans med Vårgårda hus om så önskas. Här bor du i ett underbart läge, naturskönt och lugnt område med ca 8-10 minuters bilavstånd till Väsby Centrum med butiker, restauranger, bank m.m. Gångavstånd till busshållplats med kommunikation till Upplands Väsby station med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm så väl som till Arlanda och Uppsala. För att ta dig till Arlanda med bil tar det dig endast 20 minuter dörr till dörr. Ett perfekt läge för golfspelaren med endast 200 m till klubbhuset på Väsby Golf som även erbjuder trevlig restaurang och servering. I anslutning till golfbanan finns även trevligt naturområde med anlagda gångvägar. För den hästintresserade är området fullt av stall och bra ridvägar i naturen. Elen är framdragen till denna tomt. KLARA BYGGLOV FINNS IFRÅN VÅRGÅRDA HUS! För mer information om huset se länk - https://www.vargardahus.se/husmodeller/villa-solvik Denna förtrollande tomt öppnar dörren till en livsstil du alltid drömt om, med en överflöd av möjligheter att forma ditt hem precis som du vill ha det då tomten ligger utanför detaljplan. Infarten är från Vallentunavägen. KLARA BYGGLOV FINNS IFRÅN VÅRGÅRDA HUS!

  • Premium
Centralvägen 2E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Centralvägen 2E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Centralvägen 2E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Centralvägen 2E

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 295 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/14
3 354 kr/mån
52 159 kr/m²

Med tillgång till en stor härlig uteplats rakt i söder ligger denna genomgående fina och luftiga etta, som även kan disponeras som en tvåa, med ett perfekt läge i centrala Väsby. Här har du endast några få minuter till kommunikationer vid Väsby Station och hela det vibrerande utbudet av restauranger och barer utanför dörren. Lägenheten, som ursprungligen är en tvåa men där den tidigare ägaren valde att inte sätta upp väggen till sovrummet, har en ljus och luftig planlösning. Här kan man enkelt sätta upp väggen för att avskilja sovrummet om man önskar det. Från vardagsrummet nås uteplatsen om ca 25 kvm med trädäck och liten gräsyta att nyttja. Här skyddar en planterad häck mot insyn från föreningens gemensamma uteplats där det finns tillgång till grill och utemöbler. Badrummet är så klart helkaklat och har både tvättmaskin och torktumlare. Föreningen erbjuder många fina faciliteter i huset som medlemmarna fritt kan nyttja, såsom gym, relaxavdelning med bastu, hobbyrum, barnvagns- och cykelförråd m.m. Dessutom finns en gemensam takterrass på närmare 100 kvm med gasolgrill och ute kök i västerläge, där ni har fantastiska möjligheter att äta grillmiddagar eller ha kräftskivor med nära och kära. Här bor ni otroligt bekvämt med dubbla hissar, garage under huset och pendeltåget bara ett stenkast bort, varifrån ni kan ta er till både Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min. Längs hela Centralvägen hittar ni ett brett restaurang- och caféutbud och butikerna i Väsby Centrum nås med en kort promenad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fontängatan 1B, Fresta, Upplands Väsby kommun

Fontängatan 1B

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
3 326 kr/mån
48 659 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade tvåa helt i nyskick! Här kommer du att bo i ett expansivt område med direkt närhet till natur. Luftiga 41 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den generösa takhöjden ger en luftig känsla och ger intrycket att bostaden är större. Från vardagsrummet når du även uteplatsen med trädäck och insynsskydd. En härlig plats att tillbringa sommarkvällarna på. Det stora fönstret i vardagsrummet ger ett härligt ljusinsläpp och bidrar även det till den luftiga känslan. Från köket når du sovrummet där du får plats med dubbelsäng och i hallen har du plats för avhängning och förvaring i klädkammare. Badrummet är så klart helkaklat med en stor duschhörna med glasdörrar och här har du även tillgång till tvättmaskin. Området är attraktivt med allmänna fotbollsplaner, lekplatser och mysiga promenadstråk som toppas av ett nybyggt utegym för den hälsosamme. Ca 5 minuters bilväg från din nya bostad finns golfbana med tillhörande restaurang som är en trevlig plats att njuta middagar under sommartid på den mysiga uteserveringen.

  • Plus
  • Uteplats
Kyrkvägen 22, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Kyrkvägen 22, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Kyrkvägen 22, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Kyrkvägen 22

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 350 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
3 230 kr/mån
47 000 kr/m²

Trevlig och mysig tvåa i nyskick endast ett stenkast från Väsby Centrum. Genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt ger ett modernt och ljust intryck. Från hallen stiger man in i det trevliga och öppna vardagsrummet som har öppen planlösning mot köket. Här får man ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönster och glasdörr ut till balkongen som har en trevlig utsikt över gården. Köket är ljust och välplanerat med alla maskiner inklusive diskmaskin. Mellan kök och vardagsrum finns plats för matbord. Sovrummet nås från vardagsrummet och har plats för dubbelsäng. Här finns också en garderobsvägg med gott om förvaring. Badrummet är helkaklat och här finns också tvättmaskin. Här bor ni i en stabil förening med god ekonomi och låg avgift som ligger granne med Väsby centrum där ni har god service såsom butiker, restauranger, vårdcentral, gym mm. Gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm och Uppsala inom 30 min och Arlanda på 10 min. Nära bostaden går även buss 565 till Solna och Stockholm C. Välkommen till ditt nya hem! ****** Ring eller smsa till fastighetsmäklaren Johan Bulut på 0732-67 67 10 för förhandsvisning eller maila på [email protected] ******

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Herrgårdsvägen 9, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Herrgårdsvägen 9, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 9, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 9

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 895 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 912 kr/mån
30 320 kr/m²

Med en kort promenad från Väsby Centrum ligger din nya lägenhet. Här får du en genomgående fin tvåa med en mycket tilltalande planlösning där den välkomnande hallen tar dig vidare till de övriga rummen. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong mot den lugna gården med eftermiddags- och kvällssol. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp. Välplanerat kök med gott om arbetsytor. Här finns också plats för matbord i anslutning till fönstret. Sovrummet har plats för dubbelsäng och har bra förvaring i garderober. Då föreningen har genomgått både fönsterbyte och stambyte är såklart badrummet helkaklat och här finns även tvättmaskin. Här kommer du att bo mycket centralt beläget med gångavstånd till Väsby centrum med butiker, restauranger, kommunikationer, Vilunda badet och minigolfbana. Med direkt närhet har du även Sigma centrum som erbjuder liten närbutik, restaurang och annan service, bl a bowlingbanor. Gångavstånd till pendeltågsstationen där ni ta er till Stockholm, Arlanda och Uppsala på ca 30 min.

  • Premium
  • Balkong
Fontängatan 5C, Fresta, Upplands Väsby kommun

Fontängatan 5C

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 450 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/3
2 543 kr/mån
48 333 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade etta! Här kommer du att bo i ett expansivt område med direkt närhet till natur. Luftiga 30 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Dessutom är det en väldigt hög takhöjd som bidrar till att lägenheten känns större. Takhöjden är på ca 2,7 meter. Stort fönster och altandörr i glas ger ett härligt ljusinsläpp och bidrar till den luftiga känslan. I hallen har du egen tvätt- och torktumlare samt bra med garderobsförvaring. Badrummet är så klart helkaklat med en stor duschhörna med glasdörrar. Området är attraktivt med allmänna fotbollsplaner, lekplatser och mysiga promenadstråk som toppas av ett nybyggt utegym för den hälsosamme. Ca 5 minuters bilväg från din nya bostad finns golfbana med tillhörande restaurang som är en trevlig plats att njuta middagar under sommartid på den mysiga uteserveringen.

  • Uteplats
Hildurs väg 28, Skokloster Lugnet, Håbo kommun

Hildurs väg 28

Villa
Skokloster Lugnet, Håbo kommun
Bjurfors Upplands Väsby
7 500 000 kr
170 m²
5 rum
1 175 m² tomt

Välkommen till detta utbyggda enplanshus med enorma fönsterpartier mot Mälarens vatten. Här bor du med samma fantastiska utsikt från de flesta rummen. Takhöjden i vardagsrummet tillsammans med de stora fönsterpartierna ger en härlig känsla av ljus och rymd som tillsammans med utsikten ger en naturnära känsla. Härifrån nås även det stora trädäcket i perfekt läge för solen. Här kan du ligga i det nedsänkta spabadet och se solen gå ned över trädtopparna och sjön. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning med varandra, men separeras av en nivåskillnad. Bredvid köket ligger matplatsen med stora fönster mot sjösidan. Bostaden erbjuder ett stort sovloft med sjöutsikt samt ytterligare två sovrum, ett större och ett mindre. Badrummet är nyrenoverat 2023 i smakfulla moderna färger och erbjuder badkar. Skokloster är ett lugnt och naturskönt område med närhet till Mälaren. Naturnära område med många promenadstråk i skogen borgar för hög livskvalité med både aktivt friluftsliv, bad och möjlighet till bl a fiske. Skohalvön omfattar bostadsområdena Söderskogen, Slottsskogen, Idelbyn och Lugnet.

Fontängatan 3D, Fresta, Upplands Väsby kommun
Fontängatan 3D, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Fontängatan 3D, Fresta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Fontängatan 3D

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 475 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/3
2 543 kr/mån
49 167 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade etta! Här kommer du att bo i ett expansivt område med direkt närhet till natur. Luftiga 30 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Dessutom är det generös takhöjd som bidrar till att lägenheten känns större. Stort fönster och altandörr i glas ger ett härligt ljusinsläpp och bidrar till den luftiga känslan. I hallen har du egen tvätt- och torktumlare samt bra med garderobsförvaring. Badrummet är så klart helkaklat med en stor duschhörna med glasdörrar. Området är attraktivt med allmänna fotbollsplaner, lekplatser och mysiga promenadstråk som toppas av ett nybyggt utegym för den hälsosamme ligger allting inom områdets gränser. Här finns också en restaurang och med ca 5 minuters bilväg från din nya bostad finns golfbana med tillhörande restaurang som är en trevlig plats att njuta middagar under sommartid på den mysiga uteserveringen.

  • Premium
  • Uteplats
Tegelvägen 1C, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Tegelvägen 1C

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 600 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/4
6 234 kr/mån
39 560 kr/m²

Med ett centralt läge endast ett stenkast från Väsby Station med pendeltåg och bussar ligger denna nyproducerade lägenhet om 4 rum och kök fördelade på 91 kvm. Här kommer du att bo nära allt, såväl restauranger och butiker så som kommunikationer och service i form av tex vårdcentral och skolor finns inom en kort promenad. Bilen parkerar du bekvämt i garaget som ligger under fastigheten. Planlösningen är modern med en öppen luftig social yta med kök och vardagsrum i anslutning till varandra. Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen med utsikt över föreningens fina innergård där du kan njuta under härliga vår och sommarkvällar. Lägenheten erbjuder tre bra sovrum samt ett helkaklat badrum i ljusa färger med både tvättmaskin och torktumlare som även kompletteras med en separat gäst wc. I föreningen finns även gemensam gård med grill, hiss, parkeringsgarage under husen och tillhörande förråd till varje lägenhet. Välkommen hem!

  • Uteplats
  • Hiss
Fontängatan 3F, Fresta, Upplands Väsby kommun

Fontängatan 3F

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 395 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/3
2 543 kr/mån
46 500 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade etta! Här kommer du att bo i ett expansivt område med direkt närhet till natur. Luftiga 30 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Dessutom är det generös takhöjd som bidrar till att lägenheten känns större. Stort fönster och altandörr i glas ger ett härligt ljusinsläpp och bidrar till den luftiga känslan. I hallen har du egen kombinerad tvätt- och torktumlare samt bra med garderobsförvaring. Badrummet är så klart helkaklat med en stor duschhörna med glasdörrar. **** För privat visning kontakta mäklaren, Johan Bulut på 0732-67 67 10 alt [email protected] **** Området är attraktivt med allmänna fotbollsplaner, lekplatser och mysiga promenadstråk som toppas av ett nybyggt utegym för den hälsosamme ligger allting inom områdets gränser. Här finns också en restaurang och med ca 5 minuters bilväg från din nya bostad finns golfbana med tillhörande restaurang som är en trevlig plats att njuta middagar under sommartid på den mysiga uteserveringen. Möjligheten finns att köpa en del av inredningen och möbler!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Vängevägen 18, Skälby, Upplands Väsby kommun

Vängevägen 18

Radhus
Skälby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
6 195 000 kr
125 + 45 m²
4 rum
327 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade och genomgående renoverade enplanshus i populära Skälby. Här bor du längst ner på lugn återvändsgata med ett trevligt gavelläge. På framsidan i anslutning till entrén möts du av en stenlagd uteplats som en förlängning av den stenlagda gången. När du kliver in i hallen välkomnas du av den optimala planlösningen med sociala ytor rakt fram och till höger ligger sovrummen avskilda och ostörda. Det stora och härligt öppna köket ligger närmast entrén och här får du allt du kan önska. Generösa arbetsytor och helintegrerade vitvaror med extra allt. I vardagsrummet finns gott om plats både matbordet och den större soffgruppen. Här smälter ute och inne ihop tack vare det stora skjutbara fönsterpartiet som leder ut på den trädäckade uteplatsen på baksidan. Här finns även en liten gräsplätt för barnens lek. I den separata sovavdelningen finns tre sovrum där Master bedroom har en walk-in-closet bakom sängen och utgång till uteplatsen. Badrummet är stort och generöst med marmor på både väggar och golv. Här finns både stor duschhörna och badkar. Från vardagsrummet nås även en gäst wc i samma stil. I huset får du även ett garage. Skälby är ett trevligt villaområde som består av enplanshus med naturen runt husknuten. Flertal lekparker i området och gångavstånd till både skola och förskola. Busshållplats i området som tar dig till Väsby C för att därifrån ta sig vidare med pendeltåget till Stockholm C eller Arlanda/Uppsala. På ca 16-18 minuter promenerar man till Vilundabadet och Väsby C.

Sköldvägen 2, Odenslunda, Upplands Väsby kommun

Sköldvägen 2

Radhus
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 995 000 kr
116 + 17 m²
5 rum
756 m² tomt

Med ett trevligt hörnläge i lugna Odenslunda ligger detta renoverade enplanskedjehus och hälsar dig välkommen hem! Du möts av en trevlig stenlagd uppfart där det finns gott om plats för familjens bilar. Väl inne i huset välkomnas du av en hall som tar dig vidare till köket på ena sidan av huset och vardagsrummet på andra sidan. Köket är stort och trevligt och inbjuder till matlagning för hela familjen med stilren och modern inredning. Här finns även en stor matplats som rymmer hela familjen. Bredvid köket ligger tvättstugan som även har ingång till det renoverade badrummet. Från entréhallen nås även en kompletterande gäst wc i anslutning till entrén. Från hallen nås också två sovrum med fönster mot baksidan. Vardagsrummet är stort och ljust och har ett trevligt ljusinsläpp med stort fönster mot framsidan. Den trevliga uteplatsen har ett skyddande tak som skuggar skönt varma dagar och skyddar mot regn regniga dagar. Här har du även tillgång till en plan och trevlig gräsmatta, en perfekt plats för barnens lek och för grillen. Från vardagsrummet nås det största sovrummet som även har ytterligare ett sovrum bakom, eller om man vill ha lite vardagslyx, en perfekt walk-in-closet. Här kommer du att bo med gångavstånd till barnomsorg och kommunikationer samt mataffär och restauranger. Gillar man att vistas i naturen så finns ett motionsspår samt ett utegym i närheten av din nya bostad. Välkommen hem!

Ölstavägen, Färentuna, Ekerö kommun

Ölstavägen

Tomt
Färentuna, Ekerö kommun
Bjurfors Upplands Väsby
13 000 000 kr
3,5 ha tomt

Med ett naturskönt läge säljs nu denna stora tomt i fina Färentuna på Ekerö. Stor tomt om ca 35.000 kvm. Tomten ligger utanför detaljplan. För mer information klicka på följande länkar från hitta.se - https://www.hitta.se/kartan!~59.40294,17.65521,16.686828156950956z/tileLayer!l=1/tr!i=3SVHOYo7/realestate!a=1?tl=1&zoom=16&center=59.40385,17.654425 och Ekerö-kartan - https://karta.ekero.se/spatialmap? kontakta mäklaren

Sundsborgsvägen 99, Odenslunda, Upplands Väsby kommun

Sundsborgsvägen 99

Radhus
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 395 000 kr
134 m²
6 rum
123 m² tomt

Med lekplatsen nästan precis utanför dörren välkomnas du hem till ditt nya boende. Här kommer du att bo i ett optimalt planerat radhus en kort promenad från två olika förskolor och med naturen precis runt hörnet. Din nya bostad erbjuder en social planlösning på entréplan med ett luftigt kök i anslutning till vardagsrummet som har utgång till den trädäckade uteplatsen som är försedd med tak. Köket som inbjuder till matlagning går i en klassisk stil med vit inredning med stomme i valnöt som kompletteras med svarta granitbänkar. Här finns plats för matbord för 6-8 personer i anslutning till stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp. En trappa upp finns idag tre sovrum, varav ett har utgång till en rymlig balkong med utsikt mot baksidan, samt ett rymligt allrum. På övre plan finns också ett stort badrum som kompletteras med en gäst wc på entréplan. Välkommen hem!

Närtuna kyrkväg 32, Närtuna, Norrtälje kommun

Närtuna kyrkväg 32

Tomt
Närtuna, Norrtälje kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 200 000 kr
2 321 m² tomt

En plats för återhämtning, 2.321 kvm ängs- och skogstomt i Närtuna By, Norrtälje kommun. Här bor man avskilt (enskild väg) men ändå närhet till storstan och hela världen. 1,5 mil från Arlanda, 5,5 mil från Stockholm, 4,5 mil från Norrtälje, 5 mil från Uppsala. Fastigheten ligger inte inom detaljplanerat område.

Visar alla 19