Mäklare Johan Bulut

Johan Bulut

Om mig

Johan har varit verksam som mäklare i Upplands Väsby sedan 2005 och han är även bosatt här. Han är en ödmjuk människa som inte gärna nämner att han bland annat tilldelats pris som årets mäklare och hans kunder kan skriva under på att han gör allt för att varje affär ska bli den bästa för alla parter. Nu var det dags att ta nästa steg och då var Bjurfors med sitt kvalitativa tänk och strävan efter att hålla en hög klass genom hela processen ett självklart val. Välkomna att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vaxmyra Kolonilott nr 52, Lövstavägen, Runby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande
Vaxmyra Kolonilott nr 52, Lövstavägen, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vaxmyra Kolonilott nr 52, Lövstavägen, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vaxmyra Kolonilott nr 52, Lövstavägen

Fritidshus
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
Pris saknas
20 m²
1 rum

Välkommen till ett grönskande sommarparadis som erbjuder dig odling, avkoppling och social samvaro i en vacker och lummig miljö. Ca 294 kvm tomt där du kan fortsätta skapa din egen trädgård, precis som du vill. Här finns plats för planteringsbäddar, bärbuskar, trädgårdsland eller bara behålla den stora gräsmattan. Det är bara att ta vid och fortsätta trädgårds planeringen. Härlig och mysig altan under skyddande tak som gör att du kan njuta ute oavsett väder. Kolonistugan rymmer ett rum med arbetskök och plats för bäddsoffa samt matplats för 2-3 personer. Här finns dessutom ett praktiskt sovloft. Sommarvatten.

 • Premium
Fontängatan 1B, Fresta, Upplands Väsby kommun
 • Kommande

Fontängatan 1B

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
3 326 kr/mån
48 659 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade tvåa helt i nyskick! Här kommer du att bo i ett expansivt område med direkt närhet till natur. Luftiga 41 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den generösa takhöjden ger en luftig känsla och ger intrycket att bostaden är större. Från vardagsrummet når du även uteplatsen med trädäck och insynsskydd. En härlig plats att tillbringa sommarkvällarna på. Det stora fönstret i vardagsrummet ger ett härligt ljusinsläpp och bidrar även det till den luftiga känslan. Från köket når du sovrummet där du får plats med dubbelsäng och i hallen har du plats för avhängning och förvaring i klädkammare. Badrummet är så klart helkaklat med en stor duschhörna med glasdörrar och här har du även tillgång till tvättmaskin. Området är attraktivt med allmänna fotbollsplaner, lekplatser och mysiga promenadstråk som toppas av ett nybyggt utegym för den hälsosamme. Ca 5 minuters bilväg från din nya bostad finns golfbana med tillhörande restaurang som är en trevlig plats att njuta middagar under sommartid på den mysiga uteserveringen.

 • Uteplats
Herrängsvägen 34, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
 • Kommande

Herrängsvägen 34

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
6 495 000 kr
147 m²
6 rum
641 m² tomt

Ljus och rymlig familjevilla mitt i Odenslundas lugna villakvarter. Den öppna och sociala planlösningen på entréplan inbjuder till socialt umgänge med familj och vänner och där de anslutande altanerna på båda sidor av huset blir som en naturlig förlängning av vardagsrummet. Här kan man välja vädersträck efter tid på dygnet och hur soligt man vill sitta. Det stora köket inbjuder till matlagning och tack vare den öppna planlösningen har du här kontakt med dina gäster när du lägger den sista handen på maten. Entréplan erbjuder dessutom ett stort sovrum och ett renoverat badrum samt en separat tvättstuga. En trappa upp ligger ett stort allrum som kan användas som ett andra vardagsrum, perfekt för de lite äldre barnen. Här uppe finns även tre bra sovrum, ett större med walk-in-closet samt ett badrum. Från de två mindre sovrummen finns utgång till balkong med utsikt över baksidan. Mycket bra läge med närhet till såväl grönområden som barnomsorg och goda kommunikationer. Glädjens trafikplats ligger på gångavstånd och här finns bland annat mataffär (Ica Supermarket), Sibylla, cykelaffär och McDonalds.

Vällstavägen 27, Eds Allé, Upplands Väsby kommun
 • Kommande
Vällstavägen 27, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vällstavägen 27, Eds Allé, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vällstavägen 27

Lägenhet
Eds Allé, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 995 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/4
6 697 kr/mån
31 862 kr/m²

Välkommen till denna ljusa fyra med stort fönsterparti med härlig balkong! När du kommer in lägenheten möts du av den rymliga hallen samt entré till två av lägenhetens sovrum. Vidare in i lägenheten hittar du kök samt vardagsrum i en öppen planlösning, perfekt för familjemiddagar! Från vardagsrummet når du det tredje sovrummet med ingång till klädkammaren. Det är även från vardagsrummet du kommer ut till den väl tilltagna balkongen i sydväst-läge. På balkongen finns det gott om plats att spendera alla sommarens kvällar! Badrummet är rymligt och har bra förvaringsmöjligheter här finns det även tillgång till både tvättmaskin och torktumlare. Det finns även en liten gäst-wc i lägenheten. Här kommer du att bo i ett expansivt område där en blandad bebyggelse bestående av villor, radhus, kedjehus och lägenheter håller på att växa fram. Inom gångavstånd ligger både välsorterad matbutik och förskolor och skolor. Bussen stannar på gatan utanför och på cykelavstånd ligger Kairobadet och hela friluftsområdet däromkring. Till och med November 2025 står Franka Bostad för skillnaden mellan avgiften i kostnadskalkylen och den faktiska månadsavgiften.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ägirvägen 4, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun
 • Kommande
Ägirvägen 4, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun, bild 2
Ägirvägen 4, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun, bild 3

Ägirvägen 4

Radhus
Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 495 000 kr
131 m²
5 rum
225 m² tomt

Söker du ett enplanshus med en genomtänkt planlösning med stora luftiga ytor och med ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot den mysiga atriumgården kommer du att trivas här. Den genomtänkta planlösningen gör att du kommer att ha en del för social samvaro med kök och stort vardagsrum samt en separat sovrumsdel med fyra bra sovrum. Bostaden rymmer förutom detta ett rejält badrum som även har anslutning till rymlig tvättstuga samt en gäst WC. På den mysiga atriumgården har du plats för sittgrupper under skyddande tak samt liten gräsmatta och planteringar. Här har du också anslutning till allmän stor gräsyta utanför tomtgränsen och gemensamma ytor med lekplatser. Här kommer du att bo med närhet till både skolor och förskolor. Närmaste matbutik finns i Bredden alternativt vid Glädjen där det även finns andra butiker och restauranger. ****** Ring eller smsa till fastighetsmäklaren Johan Bulut på 0732-67 67 10 för förhandsvisning eller maila på [email protected] ******

 • Premium
Bredablicksvägen 1, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
 • Kommande
Bredablicksvägen 1, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 2
Bredablicksvägen 1, Odenslunda, Upplands Väsby kommun, bild 3

Bredablicksvägen 1

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
5 195 000 kr
81 + 81 m²
5 rum
909 m² tomt

Välkommen till Odenslunda och Bredablicksvägen. Här bor du mitt emot Eddaparken med anor från Vikingatiden i ett lugnt och barnvänligt område. Charmig 60-tals villa om 81+81 kvm med bevarade detaljer såsom stavparkettgolv och glasdörrar. Genomgående renoveringsbehov vilket gör att du här kan skapa ditt eget drömboende efter eget tycke och smak. Nuvarande planlösning är från byggåret med ett övre plan med ett trevligt vardagsrum direkt till vänster om entrén. Mitt emot ligger köket med matplats. Längre in i hallen finns till höger ett sovrum med klädkammare och på andra sidan hallen finns två rum i fil. Här uppe finns även ett badrum. En trappa ner finns ett stort allrum och goda förvaringsutrymmen. Det finns även garage i huset. Här kommer du att bo med närhet till naturen och endast ett fåtal minuter från E4 med bil. Goda kommunikationer med buss som stannar nära huset och som tar dig vidare till Väsby station med pendeltåg mot både Stockholm och Arlanda, Uppsala. Flera skolor och förskolor finns i området och närmaste matbutik ligger vid Glädjens trafikplats inom gångavstånd. ****** Ring eller smsa till fastighetsmäklaren Johan Bulut på 0732-67 67 10 för privat visning eller maila på [email protected] ******

 • Premium
Pilgrimsvägen 14, Njursta, Upplands Väsby kommun
 • Kommande
Pilgrimsvägen 14, Njursta, Upplands Väsby kommun, bild 2
Pilgrimsvägen 14, Njursta, Upplands Väsby kommun, bild 3

Pilgrimsvägen 14

Radhus
Njursta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 995 000 kr
139 m²
5 rum
319 m² tomt

Med ett underbart läge ligger detta genomgående fina hus med ett lugnt läge i populära och barnvänliga delen Njursta i Runby. Genomgående ljusa ytskikt med moderna färger och materialval gör att du kan flytta direkt in i detta välskötta hem. De ytterst välplanerade 139 kvm är idag fördelade över 5 rum och kök varav tre sovrum. Är ni i behov av ytterligare sovrum kan man med enkla medel dela det mycket rymliga vardagsrummet och få ytterligare ett sovrum. De sociala ytorna är belägna på entréplan med ett hemtrevligt kök med köksö samt plats för matbord och har utgång till framsidan där du kan avnjuta en god kaffe samtidigt som barnen leker på innergården. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger ett bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås den mysiga uterummet och den insynsskyddade trädgården på baksidan. I det inglasade uterummet finns det utrymme för både loungegrupp och utemöbler. Övre plan erbjuder tre rymliga och välplanerade sovrum samt ett badrum. Dessutom finns ett fint badrum och en separat tvättstuga på entréplan. Här bor man med naturen runt knuten på ca 15 minuter promenad till pendeltåg mot Stockholm, Arlanda eller Uppsala. Vidare bjuds det på fina strövområden runt Edssjön och gångavstånd till närmaste mataffär Hemköp och busshållplats. ****** Ring eller smsa till fastighetsmäklaren Johan Bulut på 0732-67 67 10 för förhandsvisning eller maila på [email protected] ******

 • Premium
Syster Annas väg 15, Brunnby Park, Upplands Väsby kommun
 • Kommande

Syster Annas väg 15

Radhus
Brunnby Park, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 295 000 kr
120 m²
5 rum
6 074 kr/mån
35 792 kr/m²

Fint och inbjudande bostadsrättsradhus på attraktiv och barnvänlig adress. Modern bostad i två plan byggt 2014. Du välkomnas hem av en ljus och rymlig möblerbar hall. I anslutning till hallen finns det första av fyra möjliga sovrum. Längre in i bostaden finns vardagsrummet med där den trevliga braskaminen sprakar hemtrevligt. Med öppen planlösning till vardagsrummet ligger det moderna köket i vitt med vitvaror i rostfritt. Mellan kök och vardagsrum finns plats för matbordet där du kan duka upp till långbord för hela familjen eller alla vänner. På detta plan finns även ett kombinerat badrum och tvättstuga. En trappa upp finns de övriga sovrummen separerade från de sociala ytorna. Idag finns här två sovrum samt ett stort allrum som på ett lätt sätt kan delas av till ytterligare ett sovrum. Utöver detta finns bredvid trappan ett litet utrymme som kan användas som hemmakontor eller som en mysig liten läshörna. Här uppe finns även ett stilrent duschrum med helkaklade väggar. Här bor man med natursköna omgivningar. Promenadavstånd till både förskola och skolor samt till busshållplats för bussar ner till Väsby Centrum och station. Vidare finns det två parkeringsplatser och gästparkering i området. Välkommen hem!

 • Uteplats
Besvärsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande
Besvärsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Besvärsvägen 2, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Besvärsvägen 2

Villa
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
16 800 000 kr
500 m²
15 rum
1 269 m² tomt

I lugnt villaområde i Runby ligger detta mycket generösa boende med hela 500 kvm boyta fördelat över två plan och källare. Här får du en villa med arkitektritade lösningar och många sovrum samt mycket generösa sociala ytor. Den mycket generösa takhöjden tillsammans med stora fönster runt hela huset bidrar till en luftig känsla och ett unikt ljusinsläpp till alla rum. Du välkomnas in i vardagsrummet som har öppet upp till nock med en magnifik takhöjd. Vita stilrena väggar kombineras med en fondvägg i naturfärgad träpanel som skapar en vacker kontrast. En halvtrappa upp ligger matsalen med generös plats för matbordet där familjen kan äta middag tillsammans medan brasan sprakar i den öppna spisen. Nu är du inne i den ursprungliga delen av byggnaden där det även finns kök, sovrum och gäst wc på detta plan. En trappa upp finns ytterligare ett sovrum ett stort renoverat badrum med badkar, klädkammare och ännu ett sovrum. När vi återigen är nere på entréplan i den nybyggda delen finns till höger om entrén ett badrum som nås i passagen bort mot trappan. Här borta finns ännu ett kök och vidare in finns två sovrum där båda har badrum en-suite. När du sedan tar dig upp till den nybyggda delen på övre plan möts du nu av ett härligt allrum som även såklart kan användas som sovrum om behovet finns. Här uppe finns sedan ytterligare fyra rum som ligger i fil. Alla med samma härliga takhöjd och ljusinsläpp. Till allt detta finns även en inredd källare som även den går att hyra ut då den har egen ingång, eget kök, badrum och ett sovrum samt allrum. I anslutning till entrén finns även trevliga och ljusa ytor. Huset är beläget i attraktiva Runby, är ett populärt och barnvänligt område med härlig natur strax intill. Flera förskolor finns i närområdet så även skola. Gångavstånd om ca 900 meter från ditt nya hem till Upplands Väsby station med pendeltåg till bl.a Stockholm C, Uppsala och Arlanda.

 • Premium
Uppfinnargatan 4A, Fresta, Upplands Väsby kommun
 • Kommande

Uppfinnargatan 4A

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 795 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/2
6 745 kr/mån
31 404 kr/m²

Med ett modernt formspråk med vita putsade fasader och plåttak och med naturen precis utanför knuten men med närhet till skolor och barnomsorg är detta det perfekta boendet. Denna rymliga lägenhet ligger en trappa upp där du välkomnas av en balkong på framsidan. Planlösningen är fördelad över två plan med tre rum och kök på 89 kvm. Entréplan har en social planlösning med kök och vardagsrum i anslutning till varandra. Här får man ett härligt ljusinsläpp från stora fönster och tack vare den generösa takhöjden känns rummet stort och luftigt. På detta plan finns också ett sovrum med utgång till balkongen och ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin. En trappa upp finns två sovrum och ännu ett helkaklat badrum. Alla lägenheter har tillgång till eget utomhusförråd. Utöver detta finns det gemensamma sopstationer. På den mysiga innergården finns en pergola med grillmöjligheter. En perfekt plats där du kan umgås med familj och vänner. Fresta Parks lägenheter är attraktivt belägna i ett av Upplands Väsbys mest eftertraktade områden med naturen som närmaste granne. Även allmänna fotbollsplaner, lekplatser och mysiga promenadstråk som toppas av ett nybyggd utegym ligger inom områdets gränser.

 • Plus
 • Balkong
Väsbyvägen 26 B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande

Väsbyvägen 26 B

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 550 000 kr
32 m²
1 rum
2 174 kr/mån
48 438 kr/m²

Välkommen till denna smarta etta om 32 kvm centralt belägen i ett hus byggt 2016. Trevligt ljusinsläpp från ett stort fönster och altandörr i glas som leder ut till din egna uteplats som känns som en naturlig förlängning av rummet och erbjuder extra kvadratmeter under sommarhalvåret. Det komplett utrustade arbetsköket ligger i öppen planlösning med rummet, men är ändå separerat i egen liten alkov. I rummet får du plats med både soffa och säng. Hallen är väl tilltagen och bjuder på gott om förvaring i flera garderober. Det helkaklade badrummet erbjuder även tvättmaskin och väggskåp. Här kommer ni att bo i ett lugnt och trevligt område nära naturen. Lägenheten är centralt belägen i Upplands Väsby med gångavstånd till busshållplats, Väsby Centrum, bowlinghall, Medleybadet med bland annat äventyrsbad och gym, Väsby station med bussar samt tåg och pendeltåg mot bl.a Stockholms central, Uppsala och Arlanda. Både Uppsala och Stockholm C når du på bara 28 minuter.

 • Uteplats
 • Hiss
Bryggerivägen 1B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande

Bryggerivägen 1B

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån 3/5
3 318 kr/mån
46 702 kr/m²

Välkommen till denna genomgående mycket fina och välplanerade tvåa med balkong i söder. Här kommer du att bo bekvämt i en modern fastighet endast ett fåtal minuter från Väsby station. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger ett luftigt och ljust intryck tack vare fönster med härligt ljusinsläpp. En perfekt plats för social samvaro. Från vardagsrummet når du den trevliga balkongen med ett rakt söderläge. Det stora sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och här finns även en rymlig garderobsvägg. I det helkaklade badrummet finns tillgång till tvättmaskin under praktisk arbetsbänk. Detta är ett bekymmersfritt boende för dig som inte vill bo så högt upp och vill ha bekvämligheterna med att slippa ta dig till tvättstuga. På Bryggerivägen kommer du att bo med ett bekvämt gångavstånd till det mesta - restauranger, caféer, matbutiker, gym och Väsby Centrum med ett stort utbud av butiker och service. Ett stenkast bort ligger Väsby Station med bussar och pendeltåg till såväl Stockholm som Arlanda och Uppsala.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Rialagränd 12, Skälby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande

Rialagränd 12

Radhus
Skälby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 795 000 kr
135 + 16 m²
4 rum
330 m² tomt

Med ett lugnt läge på denna trevliga återvändsgränd ligger detta genomgående trevliga och välplanerade enplanshus. På framsidan i anslutning till entrén möts du av en trädäckad altan där du kan njuta av morgonkaffet. När du kliver in i hallen välkomnas du av den optimala planlösningen med sociala ytor rakt fram och till höger ligger sovrummen avskilda och ostörda. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning där det stora fönsterpartiet ger ett helt underbart ljusinsläpp. Härifrån kommer du även ut på uteplatsen på baksidan samt innergården med anslutning till allmänningen på baksidan. I den separata avdelningen med sovrum finns tre sovrum, två stora och luftiga och ett lite mindre. Behövs det ytterligare ett till två sovrum går det enkelt att dela av det stora sovrummet. Och vissa har även delat av det stora vardagsrummet och på så sätt fått ytterligare två sovrum. Det finns också ett helkaklat badrum med bastu samt en separat gäst wc. Tvättstugan har utgång till uteplatsen på baksidan. Skälby är ett trevligt villaområde som består av enplanshus med naturen runt husknuten. Flertal lekparker i området och gångavstånd till både skola och förskola. Busshållplats i området som tar dig till Väsby C för att därifrån ta sig vidare med pendeltåget till Stockholm C eller Arlanda/Uppsala. På ca 16-18 minuter promenerar man till Vilundabadet och Väsby C.

 • Plus
Centralvägen 13, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande

Centralvägen 13

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 495 000 kr
87,5 m²
4 rum
vån 4/4
5 293 kr/mån
39 943 kr/m²

Välkommen högst upp i huset till denna fräscha lägenhet med ett drömläge med högt i tak. Här kommer du att bo med utsikt över takåsarna samt med en känsla av privatbostad då det endast är två lägenheter högst upp. Du välkomnas in i den öppna och luftiga lägenheten som ger en härlig känsla av ljus och rymd tack vare den generösa takhöjden på fyra meter med öppet upp till nock. Tack vare takfönster över köksdelen får du här ett magiskt ljusinsläpp. Här har man även valt att öppna upp mellan kök och vardagsrum vilket ger en öppen social planlösning. Via vardagsrummet kliver du ut på den stora inglasade balkongen som blir ett extra rum långt in på säsongen. Här kan man skjuta undan alla fönster åt sidan och på ett enkelt sätt få en öppen balkong. Lägenheten erbjuder tre bra sovrum och ett helkaklat badrum med tillgång till tvättmöjligheter. Utöver detta finns det gott om förvaring i två inredda klädkammare, garderober samt separat lägenhetsförråd. Här bor du centralt med allt du behöver utanför knuten. På gatan finns flertalet restauranger och butiker och med en kort promenad når du Väsby Centrum med all tänkbar service. Väsby Station ligger ett fåtal minuter bort och där du bl a kan kliva på tåget såväl till Stockholm som Uppsala.

 • Balkong
 • Hiss
Hagvägen 6A, Runby, Upplands Väsby kommun
 • Kommande

Hagvägen 6A

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 195 000 kr
18 m²
1 rum
vån 3/3
1 469 kr/mån
66 389 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lilla 1:a om nyrenoverade 18 kvm. Här bor du bara några få minuters promenad från pendeltåget. Rummet har pentry och plats för matbord och säng eller bäddsoffa. I hallen finns inbyggda garderober och plats för avhängning. Det helkaklade badrummet är stambytt och ljust och fräscht. Husen är byggda med genomtänkt arkitektur med fönster ut mot gatan i fritt läge utan insyn. Möjlighet till snabb inflytt! I närheten av ditt nya hem finns fina naturområden för den som gillar att åka skidor eller nyttja motionsspår till löpning under sommartid. På cykelavstånd ligger badplats vid Mälaren. Bostaden ligger en kort promenad från pendeltågstationen där du tar dig vidare till Stockholm C eller Arlanda, Uppsala och Gävle.

Borgarfjordsgatan 21A, Kista, Stockholms kommun
 • Kommande

Borgarfjordsgatan 21A

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Bjurfors Upplands Väsby
Pris saknas
84 m²
3 rum
vån 18/36
5 681 kr/mån

Välkommen till denna trevliga lägenhet på 18:e våningen med en magnifik utsikt över Stockholms norra förorter. Genomgående hög standard med parkettgolv, exklusiva vitvaror och smakfull modern inredning. Här har man ändrat planlösningen från tre rum och kök till en gigantiskt tvåa. Detta är ett härligt socialt boende med öppen luftig planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier med härlig utsikt där delar är skjutbara vilket ger en härlig utomhuskontakt. Generös storlek på alla rum och ett fint helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Bättre än såhär blir det inte. Bostaden har ett mycket centralt, lugnt och naturnära läge. Precis runt husknuten finns Kista Galleria som erbjuder 180 butiker och restauranger, Filmstaden Kista och O´Learys Bowling. För den som uppskattar promenadstråk och natur finns Igelbäckens naturreservat och Järvafältet i närområdet.

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 16