Kommande

Näs-Bärsta 32

Uppsala Näs, Uppsala kommun Se på karta

5 494 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
134,2 m²
Tomtarea
590 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Driftkostnad
30 500 kr/år
Kommande

Välkommen till ett fantastiskt boende i underbara natursköna omgivningar i Näs-Bärsta, med mindre än 8 km fågelvägen in till centrala Uppsala. Grip nu för all del chansen att bli första bostadsägare till ett nybyggt parhus med golvvärme i bottenplattan och exklusiva tillval som kök från Ballingslöv med vituvaror från Miele, två helkaklade badrum varav det ena har exklusiv carerramarmor på väggar, tjusiga profildörrar rakt igenom och mycket mer. Bostaden fördelar sig på två plan där man på entréplan har en rymlig hall med ett trapphusförråd, ett generöst vardagsrum, praktiskt arbetskök i öppen anslutning mot altan och matplats, ett badrum med dusch och tvättstuga med groventré samt ett rymligt rum som kan nyttjas som salong, sovrum eller arbetsrum. På övre planet finns tre sovrum och ett allrum eller alternativt fyra sovrum varav det större har en klädkammare. Här finns också bostadens andra badrum. Den rymliga tomten erbjuder fina ytor i bästa solläge, möjlighet till en stor trädgård med odling, pool och på husets framsida finns även plats för garage om så önskas.

Vissa materialval invändigt kan påverkas i mån av möjlighet, det beror lite på när i processen man förvärvar fastigheten. Möjlighet till tillval som skorsten, altanytor mm finns. Kontakta mäklaren för mer information. Möjlig inflytt är beräknat hösten 2022.

I Näs-dalen bor man med Hågadalen-Nåsten naturreservat som närmsta granne och kan således cykla genom naturen hela vägen in till city. Bostaden är omgiven av vacker natur och med närhet till Hammarskog med badplats, Ekoln, Söderby golfbana, ridanläggningar och förskolor. På vägen precis utanför bostadsområdet finns busshållsplats som trafikeras av buss 108 och skolbuss. Vid huvudleden 55:an har man Enköpingsbussen som går varje halvtimme. Helt enkelt mycket goda kommunikationer.

Välkommen hem.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Uppsala

Kontakta mäklaren

Mikael Blom

SkandiaMäklarna Uppsala
Mäklare Mikael Blom, SkandiaMäklarna Uppsala
073-530 00 96

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.