Mäklare Mikael Blom

Mikael Blom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ålands-Västerby 321, Vänge, Uppsala kommun

Ålands-Västerby 321

Villa
Vänge, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
3 975 000 kr
158 m²
6 rum
9 295 m² tomt

Välkommen till en helt fantastisk villa med skog och natur som närmsta granne. Fastigheten rymmer både bostadshus, stort isolerat dubbelgarage med separat uthyrningsdel med trinettkök och duschrum, ett stall/loge med isolerad snickarverkstad samt sadelkammare och en mycket fint uppvuxen trädgård. När man kommer in i huset möts man av en ljus och välkomnande hall som sedan tar dig vidare till ett öppet allrum med braskamin, ett rymligt kök samt ett stort vardagsrum med fantastiskt ljusinläpp. Vidare finns 3 sovrum, två badrum och tvättstuga. Det erbjuds även en stor altan som är delvis under tak där man kan avnjuta trevliga grillkvällar tillsammans med familj och vänner. Bostaden har genomgående ljusa och fräscha ytskikt samt parkettgolv. Den ljuvliga trädgården har flertalet fruktträd, bärbuskar samt stora odlingsytor för den med ett trädgårdsintresse. Trädgården är även inramad av häcktuja. 4000 kvm betesmark varav ungefär 1000 kvm idag är inhängnad. Det finns även en belyst ridbana ca 20x30 meter, Gården är lantligt belägen i vackra omgivningar med brutet kultur landskap i familjevänliga byn Ålands-Västerby. I närmaste omgivningarna finns stora skogs- och strövområden med fina möjligheter till bär- och svampplockning. Geografiskt är fastigheten belägen ca 2 mil väster om centrala Uppsala. Det tar cirka 15 minuter med bil till Stenhagens centrum som har utvecklats till en stor handelsplats med flertal butiker, ICA, Willys, Systembolag, Apotek, Vårdcentral, Bibliotek och övrig service. . I Vänge finns även skola (1-6), förskola, närhet till flera stall med ridhus, idrottsföreningen Hagunda IF som erbjuder flera aktiviteter och sporter för barn och unga, såsom innebandy, friidrott, skidor mm. med ett avstånd på 9 km. Förskolor och skolor upp till årskurs 6 finns även i Järlåsa som ligger 5 km bort.

  • Uteplats
Fyrislundsgatan 32, Årsta, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 12:30
Fyrislundsgatan 32, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Fyrislundsgatan 32, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Fyrislundsgatan 32

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 695 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/6
3 948 kr/mån
26 693 kr/m²

Välkommen till en mycket fin gaveltvåa på andra våningsplanet med hiss i huset, genomgående fina ytskikt och en stor balkong i fint sydvästligt solläge. Bostaden har en mycket smidig planlösning med en stor social yta i delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, som präglas av en stor öppning i form av ett bågad fönster mellan rummen. Det stora sovrummet har gott om plats för både säng och förvaring och i det helkaklade badrummet finns dusch och tvättmaskin. En bostad med såväl mycket känsla och charm som goda praktiska lösningar. Ett hem att stortrivas i på alla sätt och vis! På Fyrislundsgatan 32 bor ni i en stor och välordnad förening med god ekonomi och där både TV och bredband ingår i avgiften. Föreningen har mycket låg belåningsgrad och fastigheterna är väl underhållna och erbjuder en samlingslokal, en bastu, två tvättstugor samt ett hobbyrum. Utöver detta finns flertal grillplatser och lekplatser i den härliga gröna miljön runtom husen. Detta är ett attraktivt område pga sitt stadsnära läge med goda kommunikationer och endast ett stenkast från Årsta centrum där det erbjuds allt från vårdcentral, tandläkare, flertal förskolor, ICA Supermarket, apotek och en hel del andra serviceutbud. Precis i anslutning till bostadsområdet finns en trevlig grönskande park och bortanför den finnes den stora Årstaparken med enorma grönytor, löparspår, fotbollsplaner mm. Utanför bostaden har man goda bussförbindelser och till Resecentrum tar det ca 10 minuter samtidigt som bilpendlaren snabbt och enkelt når E4:an via både den norra och södra påfarten. Ett läge att trivas på! Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brunnsgatan 2, Tierp, Tierps kommun

Brunnsgatan 2

Villa
Tierp, Tierps kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
5 995 000 kr
500 + 210 m²
10 rum
2 325 m² tomt

Välkommen till denna mycket vackra herrgård på hela 500 kvm med 10 rok samt 210 kvm biyta. Perfekt pendlingsläge vid stationen, endast 25 min tågpendling till centrala Uppsala. Mycket billig uppvärmning, bergvärme och 5 eldstäder, varav flera kakelugnar och en braskamin. Denna vackra och utsmyckade herrgård är ritad av den berömda arkitekten som även ritade PUBs varuhus på hötorget i Stockholm. Huset har under senare år genomgått renoveringar och moderniseringar i varsamt utförande för att behålla husets charm och tidsanda. Charmiga höga fönster med spröjs samt genomgående hög takhöjd vilket ger en härlig känsla av rymd. Huset har en möjlig uthyrningsdel med egen ingång samt ett annex som även det kan hyras ut, vilket kan ge låg boendekostnad. Husen omges av en stor, praktfull parkliknande tomt med grusade gångar, odlingslåda 20 kvm, uteplats med syrenhäck träd och buskar. Perfekt för hundfamiljen då trädgården är helt inhägnad. En oas av grönskande växter och gräsytor i praktfullt utförande och en stor stenlagd altan med sol hela dagen. Ett par minuters promenad och man är på centralstationen med tågförbindelse till Uppsala och Gävle på ca 25 min samt med snabbtåget i Stockholm på ca 1 timme. Man kan knappast bo bättre. Tierp är en större tätort mitt mellan Uppsala och Gävle med goda kommunikationer även in till huvudstaden. Samhället här erbjuder ett rikt föreningsliv med idrottsförening för fotboll, innebandy, hockey, volleyboll såväl som ridhus, tennis-och paddelbanor. Strax utanför orten ligger den magnifika Trollsjön som en exotisk badplats dit folk från både norr och söder vallfärdar sommartid. Tierp har allt vad man kan önska sett till skolor och förskolor, matbutiker, bygghandel och andra detaljhandelsbutiker. Staden omger stationshuset med ett charmigt centrum med restauranger och butiker i vilket denna gedigna fastighet befinner sig mitt i centrum av. Helt enkelt ett ypperligt läge i ett mycket omtyckt samhälle.

  • Balkong
  • Uteplats
Molngatan 10, Vädergatorna, Uppsala kommun
  • Ons 24 apr kl 17:30

Molngatan 10

Lägenhet
Vädergatorna, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 195 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 842 kr/mån
28 323 kr/m²

Ljus och trevlig gaveltrea med balkong i populärt sydvästläge, med utsikt över en vacker och välskött innergård. Mycket smakfullt badrum. I månadsavgiften ingår ca 20 tv-kanaler, bredband 1000/1000 Mbit/s, värme, kall-och varmvatten och bostadsrättstillägg. Ett gemensamt elavtal för hela föreningen gör att elkostnaden mycket förmånlig. Parkeringsavgift för en P-plats ligger på 202kr med laddstolpe mot en extra kostnad. Föreningen har en mycket god ekonomi och en låg skuldsättning. Praktiskt belägen på andra våningen hittar ni denna trevliga gaveltrea med fönster åt tre håll, balkong i bästa sydvästläge mot stor och grön innergård, fräsch och mycket smakfullt badrum, extra wc, stort kök med rejäl matplats, nytt golv i vardagsrum och stora sovrummet. Nya garderober i både sovrummen. Bostaden har både en yttre hall samt en inre hall som erbjuder gott om förvaring tack vare stora garderober. Vidare in kommer man till ett mycket generöst vardagsrum med utgång till balkongen i bästa solläge och utsikt över den vackra och välskötta innergården. Köket är välutrustat och här finns naturlig plats för matbord. I den andra delen av bostaden finns två väl anpassade sovrum med gott om plats för både sängar och förvaringsmöbel för kläder. Det finns även ett fräscht badrum och en separat gästtoalett. Bostaden är generöst utrustad med flertalet inbyggda garderober med gott om plats för förvaring. En genomgående trivsam bostad i lugna kvarter! Till bostaden hör även ett källarförråd. På Molngatan 10 bor ni i en stabil och uppskattad förening med en mysig och grönskande innergård med lekplats och grillmöjligheter. Lägenheten är belägen på Vädergatorna som är en attraktiv och expansiv stadsdel i Uppsala. I närområdet finns Gränbystaden med all tänkbar service som ICA-butik, restauranger, Biograf etc. På Molngatan bor ni även med ett utmärkt pendlingsläge med smidig åtkomst till E4:an, närhet till bussar samt cykelavstånd till Uppsala City. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Bergsbrunna villaväg 3A, Bergsbrunna, Uppsala kommun

Bergsbrunna villaväg 3A

Radhus
Bergsbrunna, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
5 795 000 kr
181 m²
7 rum
464 m² tomt

Välkommen till detta fantastiskt härliga och rymliga parhus med fin trädgård i idylliska omgivningar i populära Bergsbrunna. Huset uppfördes 1988 och har under underhållits kontinuerligt både in- och utvändigt och det tidigare garaget har byggts om till ett mindre hus som idag är en separat uthyrningsdel vilket bidrar till god bostadsekonomi. Huvudbyggnaden består av två plan där man på entréplan har man en hall med öppen planlösning mot kök, stort vardagsrum med matsal, tvättstuga samt toalett. På övre planet finns ett allrum, ett stort och rymligt badrum samt tre stycken sovrum. Vid ingången till bostaden har man en stor altan med plats för utemöbler och större sällskap. På tomtens baksida finns en ytterligare altan som angränsar till bostadens trädgård där det finns gott om plats för odlingar och planteringar för den trädgårdsintresserade. På tomten ett mindre bostadshus med uthyrningsdel på uppfarten och även en friggebod i trädgården. Bergsbrunna är ett mycket populärt villaområde med fantastisk natur och miljö och med närhet till det mesta. Bostaden ligger precis intill Lunsenskogen där man kan plocka svamp, ta en joggingtur eller bara ta en härlig promenad i uppfriskande natur. Bergsbrunna villaväg erbjuder ett lugn utöver det vanliga, det är en mycket trevlig gata där man trivs med trevliga grannar och härlig atmosfär, den känslan får man redan på vägen in till adressen. ICA-butik ligger belägen mellan Bergsbrunna och Nåntuna. Många som arbetar i Uppsala tar antingen cykeln eller stadsbussen. Med cykel tar det ca 25 min till city och med stadsbuss ca 17 min med hållplats ett stenkast bort. Bergsbrunna är även aktuell i kommunens planering med ny hållplats för tåget mellan Uppsala och Stockholm. Välkommen hem.

  • Uteplats
Onslunda 112, Vattholma, Uppsala kommun
Onslunda 112, Vattholma, Uppsala kommun, bild 2
Onslunda 112, Vattholma, Uppsala kommun, bild 3

Onslunda 112

Villa
Vattholma, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
3 995 000 kr
129 + 40 m²
5 rum
1 717 m² tomt

Välkommen till en mycket charmig enplansvilla byggd 2019, perfekt belägen i vackra omgivningar med härliga vyer. Det generösa och mycket välplanerade hemmet sträcker sig över 129 kvadratmeter, fördelat på ett ljust vardagsrum med eldstad, ett modernt kök och hela fyra sovrum varav det största har en walk-in-closet. Stora fönster fyller rummen med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Vidare finns det ett väl tilltaget badrum och även en extra toalett. På husets baksida har man en stor altan i fantastiskt solläge med utgång från både vardagsrum och föräldrasovrum. Huset är beläget nästan längst in på återvändsgata. Tomten består av friköpta 1717 kvm + 675 kvm tomt med arrende som hör till fastigheten, vilket ger gott om utrymme för uteliv och grönytorna är välplanerade. En av höjdpunkterna på denna fastigheten är växthuset, ypperligt för odling eller avkoppling i trädgården på den välskötta tomten samt fina staket i traditionell stuk som sträcker sig kring delar av trädgården. Ett 40 kvadratmeter stort dubbelgarage erbjuder gott om plats för fordon och förvaring samt framför garaget finns uppfart med plats för flertal bilar, perfekt när man får gäster på besök. Onslunda 112 ligger i en avslappnad och naturskön miljö som lockar till ett harmoniskt boende i fina omgivningar och utan störande trafik. Helt klart en fantastisk möjlighet att äga en fräsch och fin villa i ett område som andas lugn och natur. Välkommen hem.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Sockergatan 6, Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun

Sockergatan 6

Lägenhet
Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
4 895 000 kr
114 m²
5 rum
vån 2/6
7 549 kr/mån
42 939 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket stilrena och rymliga 5:a om hela 114 kvm med två separata ingångar som ger möjlighet till att skapa en egen uthyrningsdel om så önskas! Letar ni efter ett generöst och centralt boende i Kungsängen med det lilla extra så är detta absolut bostaden för er. Bostaden som är belägen på våning 2 nås bekvämt med hiss från markplan. Bostaden har en optimal planlösning med stora sociala ytor och genomgående goda förvaringsmöjligheter i såväl hall, inre hall, sovrum som, övriga rum. Bostaden omges av stora fönster som tillför ett otroligt härligt ljusflöde genom hela bostaden. Kom och upplev denna eleganta bostad på plats! Kungsängen är en ny levande stadsdel med närhet till både natur och grönska. Det centrala läget bidrar till Kungsängen/Industristadens stora popularitet. Här bor du med mataffär, restauranger, salonger och butiker precis utanför dörren i ett ypperligt pendlarläge och med en kort promenad till stadskärnan och strövområden i stadsparken. I närområdet finns vackra gamla hus, fina båtar och flera restauranger/uteserveringar vid Islandsfallet. På sommaren kan du ta en klassisk räk-kryssning ut på Mälaren. Promenad på bryggor leder in till Uppsalas stadskärna. Ta den lilla bron över Fyrisån så är du i Stadsträdgården och Studenternas idrottsplats. Flertalet gym finns även i området. Välkommen hem.

  • Balkong
  • Hiss
Kungsängsesplanaden 10A, Kungsängen, Uppsala kommun

Kungsängsesplanaden 10A

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/7
5 604 kr/mån
37 911 kr/m²

Välkommen till denna vackra trea med en genomtänkt och praktisk planlösning. När du öppnar ytterdörren möts du av en rymlig och välordnad hall med skjutdörrsgarderob som erbjuder gott om plats för dina kläder. Går du vidare till vardagsrummet så upptäcker du att det är ljust och luftigt tack vare det generösa ljusinsläppet från det stora fönsterpartiet som även tar dig till bostadens ena balkong där du kan njuta av fint sydligt solläge. I nära anslutning till vardagsrummet finner du köket som håller en hög standard och är välutrustat med bl. a. kyl/frys, diskmaskin, stora arbetsytor, häll, ugn, micro och goda förvaringsmöjligheter i över och underskåp samt plats för ett rejält matbord med tillhörande stolar. Det stora sovrummet är utrustat med skjutdörrsgarderob för smidig förvaring av kläder och det finns gott om plats för säng och annat som måste önskas. Det andra sovrummet är också väl anpassat, lämpligt som sovrum, barnrum eller arbetsrum efter önskemål. Badrummet i bostaden är helkaklat och erbjuder tvättmaskin och torktumlare samt skåp för förvaring av hygienartiklar. Här på Kungsängsesplanden bor du i attraktiva Kungsängen med närhet till allt som staden har att erbjuda. I området har du mataffär, apotek, gym, frisörsalonger samt restauranger runt hörnet. Du har även ett bra pendlarläge med endast några minuters promenadväg till centralstationen och citykärnan där du kan ta del av Uppsalas utbud av shopping och butiker. Om du istället vill ut till naturen och grönskan så är Stadsträdgården bara en promenad bort. Välkommen hem.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Uppsala-Näs Lilla Bärsta 34, Näs-Bärsta, Uppsala kommun
Uppsala-Näs Lilla Bärsta 34, Näs-Bärsta, Uppsala kommun, bild 2
Uppsala-Näs Lilla Bärsta 34, Näs-Bärsta, Uppsala kommun, bild 3

Uppsala-Näs Lilla Bärsta 34

Radhus
Näs-Bärsta, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
4 495 000 kr
134,2 m²
5 rum
590 m² tomt

Välkommen till ett fantastiskt boende i underbara natursköna omgivningar i Näs-Bärsta, med mindre än 8 km fågelvägen in till centrala Uppsala. Grip nu för all del chansen att bli första bostadsägare till ett nybyggt parhus med golvvärme i bottenplattan och exklusiva tillval som kök från Ballingslöv med vituvaror från Miele, två helkaklade badrum varav det med tvättstuga, tjusiga profildörrar, genomgående parkettgolv och mycket mer. Bostaden fördelar sig på två plan där man på entréplan har en rymlig hall med ett trapphusförråd, ett generöst vardagsrum, praktiskt arbetskök i öppen anslutning mot altandörr och matplats, ett badrum med dusch och tvättstuga med groventré samt ett rymligt rum som kan nyttjas som salong, sovrum eller arbetsrum. På övre planet finns tre sovrum och ett allrum eller alternativt fyra sovrum varav det större har en klädkammare. Här finns också bostadens andra badrum. Den rymliga tomten erbjuder fina ytor i bästa solläge, en stor trädgård med möjlighet till odling, pool och på husets framsida finns även plats för garage om så önskas. Fiber indraget. Huset står färdigbyggt och omgående tillträde är möjligt. I Näs-dalen bor man med Hågadalen-Nåsten naturreservat som närmsta granne och kan således cykla genom naturen hela vägen in till city. Bostaden är omgiven av vacker natur och med närhet till Hammarskog med badplats, Ekoln, Söderby golfbana, ridanläggningar och förskolor. På vägen precis utanför bostadsområdet finns busshållsplats som trafikeras av buss 108 och skolbuss. Vid huvudleden 55:an har man Enköpingsbussen som går varje halvtimme. Helt enkelt mycket goda kommunikationer. Välkommen hem.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 9