Viggholmsvägen 13

Vårberg, Stockholms kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
121 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Parklyckan vid Vårbergstoppen
Om föreningen
Avgift
6 561 kr/mån
Pris/m²
34 669 kr/m²

NYPRODUCERAT RADHUS MED TOMT MOT ALLMÄNNING PÅ POPULÄRA VÅRBERGSTOPPEN!

Här finner ni ett helt nytt och attraktivt radhus på nya Viggholmsvägen!
Genomgående snygga materialval och stora fönsterpartier som släpper in naturens skiftningar. Optimalt planerat med 4 sovrum, två badrum och två uteplatser.
Plats finns för två bilar på framsidan av huset. Här finns även förråd.
Husen är svanenmärkta (mindre el-kostnader).

Bara ett stenkast ifrån Vårbergstoppen utför Wästbygg våra hem 36 radhus. Här bor du mitt i hjärtat av naturen med allt du behöver i vardagen.
Här ligger fokus på familjeliv, grön områden, mycket fritidsaktiviteter etc.
Här är det nära till allt; en kort promenad bort väntar badbryggorna vid Johannesdal, motionsspår och ute gym längs Vårbergstoppen samt restauranger, butiker, förskolor och kommunikationer.
Med närhet till naturreservat, spår, bad, shoppingcenter, förskolor, skolor och kommunikationer. På cykelavstånd ligger Skärholmen Centrum med dess galleria som erbjuder ett 90-tal butiker samt flertalet restauranger och caféer. Här finns även flertalet förskolor och i närheten finns även Internationella Engelska skolan. Goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Med tunnelbanan tar du dig till Stockholm city på 20 min. Bussarna tar dig till Fruängen, Kungens kurva mm. På kort promenadavstånd når du Johannesdals badet som är perfekt för bad och lek under varma sommar dagar.

Området runt Parklyckan ingår i projekten Stockholm växer och Fokus Skärholmen. Gator och torg, idrott och gemensamhetsanläggningar rustas upp för ökad trygghet och ett socialt grannskap.En av de större satsningarna är Vårbergstoppen som får ny stadspark. Här finner du avdelningar för alla åldrar, som Äventyret och Sagoskogen med Stockholms längsta rutschkana och ett torn för fågelskådning där du kan se nästan hälften av alla Sveriges fågelarter. Ett säkert vårtecken är när svanarna flyger in över Vårbergstoppen och Parklyckans grannskap.

Ring ansvarig mäklare Ninos Simonsson 0709 16 66 65 för mer information och frågor.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Kontakta mäklaren

Ninos Simonsson

Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
Mäklare Ninos Simonsson, Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
070-9166665

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.