Edeby Ängsväg 23

Vassunda, Knivsta Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
138 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
786 m²
Byggår
1993
Driftkostnad
41 492 kr/år
Antal besök
987
Dagar på Hemnet
2

Välkomna till detta trivsamma och rymliga parhus i två plan ypperligt beläget intill allmänning! Området är lugnt och barnvänligt men ändå med närhet till kommunikationer, skolor och service. Här får ni det bästa av två världar!

Det trevliga parhuset i två plan erbjuder en bottenvåning med hall, rymligt kök, stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matmöbler samt utgång till rymlig altan med härlig kvällssol. På denna våning finns också ett duschrum, en tvättstuga, gästrum och förråd. På övre plan finner ni fyra sovrum, det ena med utgång till balkong och med ännu vackrare utsikt än från altanen samt ett badrum och en stor möblerbar hall. Parhuset har också en uteplats på entrésidan med morgonsol och som omges av buskar och träd. På uppfarten finns gott om plats för två bilar. Intill tomten finns en allmänning med lekplats, lekstuga och bänkar. Här firas traditionsenligt områdets kräftskiva. I området finns också en fotbollsplan och grillplats.

Från Edeby har ni goda kommunikationsmöjligheter. Vid vägen intill området finns busshållplats för buss 183 och 101 som tar er till Knivsta, Uppsala och Arlanda. Det finns även en fin cykelväg in till Knivsta.

Förskola och skolor finns i Vassunda och i Knivsta där det också finns sporthallar för idrott.

Här bor ni trivsamt i rogivande miljö men ändå med närhet till kommunikationer, skolor och service.

Välkomna till Edeby Ängsväg 23!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.