Västra gatan 51E

Västra Gatan, Kungälvs kommun Se på karta

6 695 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
163 m²
Biarea
37 m²
Tomtarea
196 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
37 050 kr/år

Mitt i de centrala och genuina delarna av Kungälv, längs Västra Gatans kullerstenslagda gemytliga slingrande väg hittar du denna bostad belägen med ett förstklassigt gavelläge i en välskött radhuslänga. På innergården finns gräsmatta och lekplats i en skyddad miljö. Till huset hör två parkeringar varav en med elbilsladdare belägen i direkt anslutning till bostaden samt garage i länga.

Bostaden är fördelad på tre plan där entréplanet är fokuserat på sällskapsytor, ovanvåningen är en privat del med sovrum och badrum medan bottenplan bjuder på ett extra allrum, badrum och förvaring. Planlösningen har en flexibilitet där det går att skapa ytterligare sovrum om så önskas. Ett välrenoverat kök och vardagsrum med både eldstad och tillgång till uteplats skapar fina förutsättningar tillsammans med tidlösa materialval kryddat med accentfärg.

Här bor du i mitt i brytpunkten mellan den gamla stadskärnan och det som i detta nu håller på att bli Kungälvs nyaste område med inflyttning 2023. På kort promenadavstånd finner du både samhällsservice, bra shopping kombinerat med ett levande restaurangliv och den gamla stadens delar där det ligger charmiga trähus och Bohus fästning som ger en fin förankring i historien. Längs älvbrinken finns fina promenadstråk som passerar Stadsparken och på kort avstånd når du Fontin med vacker natur.

Kungälv bjuder på ett rikt föreningsliv med kort avstånd till såväl isbana som till utesimbad samt cykelavstånd till ett flertal andra aktiviteter och gym. Inom några minuters promenad från ytterdörren når du också fina bussförbindelser med direktbuss till Göteborg C som avgår kontinuerligt.

Mer information kommer inom kort!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Matilda Lindström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Matilda  Lindström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0761761212