Nyproduktion

Lovisedalsvägen 25E

Älta Lovisedal/Sigfridsborg, Nacka kommun Se på karta

9 495 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
145 m²
Tomtarea
180 m²
Uteplats
Ja
Planerat tillträde
Maj 2023
Nyproduktion

Friköpt nyproducerat radhus - Tillträde juni 2023 - Stor terrass - Låga driftskostnader - Exklusiva material - Arkitektritade - Var med och forma din egen bostad med personliga val - Parkeringsplatser & förråd - Gångavstånd till skola - Gångavstånd till flertalet naturområden och badsjöar - Kommunikation med buss till City - Beläget i expansiva Älta.

Välplanerat radhus på tvåplan om 145 kvm. Framsidan ligger i ett västligt läge med en del av gräs och en hårdgjord yta. Härifrån nås bostadens entré samt groventré. Hallen kommer ha möjlighet till avhängning och skoställ. Till vänster nås ett rum som kan användas till sovrum/gästrum eller kanske kontor. Till höger från entrén nås tvättstugan som också nås via groventrén. I fil med tvättstugan ligger entréplanets badrum. Mittemot badrummet nås trappen till det övreplanet. Kök och rejäl matplats med öppen planlösning. Från köket nås ett större vardagsrum. Detta rum kan också delas upp och nås från kontoret ifall så önskas. Vattenburen golvvärme på entréplanet och radiatorer på det övreplanet.

Det övreplanet har 3 eller 4 sovrum och ett allrum, beroende på ditt val av vägg. Ett av sovrummen har en skjutdörrsgarderob, där du som boende själv har möjlighet att inreda förvaringen anpassad efter dina behov. Badrummet ligger mellan sovrummen vilket gör det smidigt för alla boende. Terrassen nås från allrummet/tillvalda sovrummet. En klädkammare ger ytterligare förvaringsmöjligheter.

Se länkade dokument för planritning, sektionsritning och mer information. Kontakta mäklaren för visning. Materialprover finns tillgängliga!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Nacka

Kontakt

Tobias Widén

Fastighetsbyrån Nacka
Mäklare Tobias Widén, Fastighetsbyrån Nacka
0733-46 11 00