Bernsborgsstigen 9

Blåsbo, Västerås kommun Se på karta

6 300 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
148 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
262 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
53 800 kr/år
Antal besök
11 597
Dagar på Hemnet
26

- Friköpt hörntomt med bästa solläge
- Genomgående renoverat skick
- Eget garage med elbiladdare
- Populärt och lugnt område

Välkomna in till detta attraktiva radhus om hela 148+60 kvm på friköpt tomt belägen på fantastiska Blåsbo! Här har man låtit renovera huset in i minsta detalj och optimerat ytorna till dess fördel.

På entréplan möts Ni av en suverän öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Ett gediget och fullutrustat kök med granitbänkskiva och en köksö lämnar inget till övers att önska. Intill köket har man låtit bygga ett förvaringsutrymme som erbjuder all tänkbar förvaring. Den öppna planlösningen sätter prägel på våningsplanet som i övrigt karaktäriseras av genomgående smakfulla ytskikt bestående av ljusa väggar och en fin kontrasterande ekparkett. Här återfinns även ett sovrum i bra storlek, en gäst-wc, en välkomnade hall gott om klädförvaring samt utgången till den generösa altanen.

Övre plan bjuder in till ett minst sagt rymligt allrum med öppen spis och utgång till balkongen, samt två sovrum varav det i ena återfinns en walk-in-closet. Badrummet på övre plan håller likt resterande våtutrymmen hög standard och lämpar sig utmärkt för den större familjen.
På källarplan återfinns utmärkta biytor i form ett stor gillestuga/ytterligare sovrum med öppen spis, nyrenoverad tvättstuga, förråd samt en utsökt spaavdelning med bastu och massagebadkar. Ett luftigt trapphus som genererar ett härligt ljusflöde binder ihop våningsplanen.

Bo på högst eftertraktade Blåsbo med dess utmärkta läge en kort promenad ifrån Västerås city. Perfekt för barnfamiljen med dess lugna kvarter och närhet till såväl förskolor, skolor samt kommunikationer. Ett tillfälle som sällan erbjuds att förvärva ett synnerligen trevligt boende, varmt välkomna att anmäla er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020