Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Mäklare Anna Nilsson

Anna Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Öster Mälarstrands allé 121, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
Öster Mälarstrands allé 121, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Öster Mälarstrands allé 121, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Öster Mälarstrands allé 121

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
3 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/4
5 116 kr/mån
40 443 kr/m²

- Högst upp med balkonger i två väderstreck - Stilrena och fräscha ytskikt - Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare - Populärt område med närhet till vattnet Nu erbjuds chansen att förvärva denna trevliga 3:a om 79 väldisponerade kvadratmeter högst upp i huset! Här möts du av kök och vardagsrum i öppen planlösning som utgör perfekt yta för sociala sammankomster. Rogivande master bedroom med exemplariska förvaringsmöjligheter via rymlig klädkammare och utgång till balkong, i anslutning återfinns helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. I motsatt riktning återfinns ytterligares ett sovrum som lämpar sig ypperligt som arbetsrum/gästrum. Hallen är väl utrustad med goda förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober. Sist med inte minst ytterligares en stor balkong med gott om plats för matgrupp till ett skymt av Mälaren! Här bor du med hög standard och tidlösa ytskikt - det är bara att flytta in och trivas! Välskött och stabil förening med fastigheter i toppskick. Rogivande innergård, övernattningslägenhet, litet gym samt garage för sina medlemmar. Attraktivt belägen på populära Öster Mälarstrand med härliga promenadstråk intill Mälaren, grönområden och caféer. Här bor ni bekvämt med närhet till det mesta så som skola, närservice och allmänna kommunikationer. Västerås city nås på behagligt cykelavstånd samtidigt som ni har lyxen att bo granne med Mälaren och det omåttligt populära Steam Hotel. Till lägenheten ingår ett förråd i källaren. Bredband 100/100 Mbit/s, IP-telefoni samt kabel-TV ingår i avgiften. Varmt välkommen att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Furugatan 3B, Haga, Västerås kommun

Furugatan 3B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
950 000 kr
43,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 844 kr/mån
21 689 kr/m²

- Renoverat badrum - Stor balkong med grönskande utsikt - Bredband och Tv ingår - Lågt skuldsatt förening Varmt välkomna till Furugatan 3B och denna välplanerade 2:a med optimal planlösning på attraktiv adress. Här bor Ni med grön och lummig utsikt samt balkong i härligt sydvästläge. Lägenheten håller genomgående gott skick med tilltalande materialval. Boendet präglas av ett trevligt kök med full maskinell utrustning, helkalklat renoverat badrum och ett väl tilltaget vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp. Vidare återfinns ett sovrum med möjlighet till förvarings via garderober, från hallen nås en rymlig klädkammare. Stor och välskött förening med stora renoveringarna gjorda och god ekonomi. Attraktivt belägen på populära Haga med ca 7 min cykelavstånd till såväl city som Mälardalens högskola. Här bor Ni även med närhet till grönområden, livsmedelsaffär och allmänna kommunikationer inom gångavstånd. Missa inte visningen av denna fantastiska bostad! Varmt välkomna att anmäla er till visning.

  • Balkong
Fyrtornsgatan 5B, Lillåudden, Västerås kommun
Fyrtornsgatan 5B, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Fyrtornsgatan 5B, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Fyrtornsgatan 5B

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
1 850 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/5
3 835 kr/mån
42 045 kr/m²

Varmt välkomna till denna utsökta 2:a om 44 välplanerade kvadratmeter på eftersökta Lillåudden i nyproducerade Brf Sjömärket. Bli först med att flytta in i denna kvadratsmarta minitvåa. Här påträffas stillfullt kök från Marbodal som erbjuder full maskinell utrustning och öppen planlösning mot vardagsrum. Här ryms svål soffgrupp som matbord och ljuset silar in genom det stora fönsterpartiet som leder vidare ut till den rymliga balkongen. Sovrummet rymmer plats för säng och sängbord samt förvaring via platsbyggda garderober. Från hallen nås det helkaklade badrummet med vita väggar och grått klinkergolv, utrustat med kombinerad tvätt & tork samt gott om förvaring i kommod, spegelskåp och väggskåp. Mitt emot återfinns en praktisk klädkammare i anslutning till entrén. Bostaden ligger attraktivt belägen på populära Lillåudden. Njut av utsikten över Mälaren och lugnet ute på udden med dess fina promenadstråk och grönområden samtidigt som du genom en kort promenad når city med brett utbud av shopping, restauranger och caféer samt centralstation. Välkommen att anmäla er till visning eller visa ditt intresse till ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3