Skvaltagatan 6D

Fresta, Upplands Väsby kommun Se på karta

4 650 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
7 rum
Boarea
151 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Trädgårdsslingan
Om föreningen
Avgift
4 950 kr/mån
Driftkostnad
31 800 kr/år
Pris/m²
30 795 kr/m²

Har du drömt och letat efter ett stort och välplanerat radhus med härlig altan och spabad till familjen? Nu är väntan över.

Nu säljs ett spektakulärt och rymligt hus med byggår 2020 i populära Fresta där du bor i ett barnvänligt villaområde med närhet till det mesta. Det här huset har föreningens absolut bästa läge med plan och fri gräsmatta på baksidan av huset. Stort hus om totalt 151 kvm fördelat över tre plan med solig och skyddad altan/tomt mot grönområde, spabad, bilplats med laddbox för elbil vid huset och förråd på baksidan. Invändigt kan ni njuta av en fantastisk planlösning med stora sociala ytor och många sovrum/allrum, kök med öppen planlösning mot vardagsrum, hela 6 st sovrum, 2 st våtutrymmen - allt givetvis i toppskick. Braskamin. Ansluten med fiber till Upplands Väsby stadsnät. Observera att bostaden enligt utdrag ur lägenhetsförteckning är 6 rum och kök.

I Fresta By utanför Upplands Väsby växer ett attraktivt bostadsområde fram. Här bor du med naturen som granne i ett lugnt bostadsområde där lekplatser, skolor, förskolor finns på nära håll och bra pendlingsmöjligheter. Fresta som område ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - här har du nära till i princip allt - förskolor, skolor, kommunikationer (buss till pendeltåg som tar er till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Upplands Väsby

Kontakta mäklaren

Lars Steneryd

SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Mäklare Lars Steneryd, SkandiaMäklarna Upplands Väsby
070-160 00 89