Nyproduktion

Blåmesgatan

Runnabäcken, Kungsörs kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
7 rum
Uteplats
Ja
Byggår
2022-2024
Avgift
4 972 kr/mån
Driftkostnad
14 808 kr/år
Nyproduktion

Nu finns chansen att förvärva nybyggda bostadsrättsparhus med generösa ytor och det lilla extra! Parhusen kommer att förses med solpaneler vilket gör dem både energieffektiva och klimatsmarta. Pris per kvadratmeter endast ca 19 700 kr. Bostäderna kommer att byggas i 1,5-plan om 142 kvm (19 660 kr/kvm) och 141 kvm (19 790 kr/kvm) boarea med putsade fasader och falsat grått plåttak. Väl valda material med HTH kök, ljus nyans på parkettgolven och planlösningen är genomgående luftig med öppna ytor. Bostadsrättsföreningen kommer att upplåta tomtmark som gör att man själv kan plantera och odla om man vill.

Entrén i bostaden är väldigt inbjudande med plats för hatthylla och i öppen planlösning till kök och vardagsrum. Köket levereras från HTH och är välutrustat med beige/gråa luckor eller vita efter eget val. Släta luckor, stenkomposit bänkskivor för en lyxigare känsla och en köksö som naturligt avgränsar kök och vardagsrum samtidigt som det ger en social yta för både familj och gäster. Vardagsrummet är luftigt med plats för både matgrupp och soffgrupp samt stora fönster i två väderstreck, på ena sidan har man även utgång till altanen.

På entréplan finns även två sovrum och ett rymligt badrum som dekoreras med stora granit-/marmorliknande klinker- och kakelplattor. I badrummet finns tvättmaskin, torktumlare, värmepump, badkar, wc, kommod och spegel. Vidare upp på ovanvåningen finns ytterligare tre sovrum, sällskapsrum och badrum med dusch i samma stil som det andra badrummet.

Området är perfekt för barnfamiljer eller de som vill ha ett lugnt område som är nära till allt. Med en kort promenad når man skolor, fotbollsplan och vårdcentral. På ungefär en kilometers radie når man Kungsörs centrum och promenaden där det finns elljusspår. Kungsörs centrum erbjuder restauranger, pizzerior, café, bank och matbutiker.

I närheten finns även Himmelsberga café som är beläget intill Arbogaån och Mälaren, här har man möjlighet att köpa nybakt bröd och bakelser samt sitta ned för en mysig lunch eller fika. Kungsör är en attraktiv och växande stad och med bil tar det ca 15 min till Eskilstuna, 40 min till Örebro, 45 min till Västerås och 1h 20 min till Stockholm. Det finns även utmärkta kommunikationer med buss och tåg. Tåget från Kungsör station direkt till Stockholm central tar endast ca 1h 10 min.
Inflyttning från sep/okt 2022 till dec 2024.

I denna interaktiva länk: https://ecohouses.se/projekt/bostadsvaljare.html
kan ni se mycket bra information om respektive bostad och tillgängligheten.

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Köping

Kontakt

Maria Hellström

Mäklarhuset Köping
0768582022