Kommande

Finkvägen 11

Näsbypark - Norskogen, Täby kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
168 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
485 m²
Byggår
1958
Kommande

På gavel med en stor trädgård i bästa solläget ligger detta väl tilltagna radhus på 168 kvm. Insynsskyddat med plan gräsmatta och soliga uteplatser som rymmer såväl loungedel, solstolar och grillplats. Stenlagd uppfart med plats för två bilar.
Bostaden har tre allrum och matrum som går göra om till extra sovrum. Vackert vardagsrum med eldstad och utgång till trädgården och uteplatsen. Nyrenoverat kök (2021) och matplats invid fönster i två väderstreck. Hall, kök och det nyrenoverade, gigantiska duschrummet har golvvärme. Nya maskiner i tvättstugan.
Övre plan rymmer fyra sovrum och ett allrum som är perfekt som tv-rum. Här finns också ett fint badrum med golvvärme som renoverades 2012. Genomgående fina materialval och ytskikt.
Området är minst sagt populärt med närhet till flertalet skolor och förskolor. Näsby park har Roslagsbana och ett eget centrum. Norskogsbadet är populärt för barnfamiljer och i närheten finns också fina naturområden, lekparker samt tennisbana. Ner mot Värtan finns fina bad, nyöppnat gym, restaurang och småbåtshamn.
Välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Täby

Kontakta mäklaren

Fredrica Glatstein

HusmanHagberg Täby
Mäklare Fredrica Glatstein, HusmanHagberg Täby
0790661662

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.