Mäklare Fredrica Glatstein

Fredrica Glatstein

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Jarlavägen 22, Ormstalund, Vallentuna kommun

Jarlavägen 22

Radhus
Ormstalund, Vallentuna kommun
HusmanHagberg Vallentuna

4 995 000 kr

142,8 m²

7 rum

6 176 kr/mån

34 979 kr/m²

Ring mäklaren för att boka privatvisning. Varmt välkommen till ett av det största, bäst belägna gavelkedjehusen på populära Jarlavägen i övre Ormsta! Här erbjuds ett lättskött och modernt boende nära till goda kommunikationer och populära Hagaskolan. Entréplanet är husets sociala yta med öppen och luftig planlösning mellan vardagsrum, matplats och det vackra nyrenoverade köket. Entréplanet har utöver den öppna sociala ytan tre stycken fullstora sovrum och två badrum varav det ena huserar tvättstation med tvättmaskin och torktumlare. Från entréplanet når man de två trädäckade uteplatserna med gott om plats för matgrupp, loungegrupp och solstolar. På baksidan finns även ett spabad. På övre plan finns idag två sovrum och en stor klädkammare/förråd samt ett rum som många gör om till badrum. Här finner vi även det stora mysiga allrummet som rymmer kontorshörna, stor soffgrupp och möbler. Ormstalund erbjuder en enkel vardag med närhet till förskolor, skolor, Vallentunta IP och goda kommunikationer via både buss och Roslagsbana. Bilarna parkeras tryggt och bekvämt i tillhörande i carport-plats och uppfart.

  • Uteplats
Finkvägen 11, Näsbypark - Norskogen, Täby kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 5 feb kl 13:00

Finkvägen 11

Radhus
Näsbypark - Norskogen, Täby kommun
HusmanHagberg Täby

7 995 000 kr

168 m²

9 rum

485 m² tomt

På gavel med en stor trädgård i bästa solläget ligger detta väl tilltagna radhus på 168 kvm. Insynsskyddat med plan gräsmatta och soliga uteplatser som rymmer såväl loungedel, solstolar och grillplats. Stenlagd uppfart med plats för två bilar. Bostaden har tre allrum och matrum som går göra om till extra sovrum. Vackert vardagsrum med eldstad och utgång till trädgården och uteplatsen. Nyrenoverat kök (2021) och matplats invid fönster i två väderstreck. Hall, kök och det nyrenoverade, gigantiska duschrummet har golvvärme. Nya maskiner i tvättstugan. Två nya luftvärmepumpar har installerats i november 2022. Övre plan rymmer fyra sovrum och ett allrum som är perfekt som tv-rum. Här finns också ett fint badrum med golvvärme som renoverades 2012. Genomgående fina materialval och ytskikt. Området är minst sagt populärt med närhet till flertalet skolor och förskolor. Nuvarande ägare har bott här i tio år och trivts super i det lugna området och med en fin granngemenskap. Näsby park har Roslagsbana och ett eget centrum. Norskogsbadet är populärt för barnfamiljer och i närheten finns också fina naturområden, lekparker samt tennisbana. Ner mot Värtan finns otroligt fina bad, nyöppnat gym, restaurang och småbåtshamn. En dröm för en familj!

  • Plus
Svartsjövägen 105, null, Vallentuna kommun

Svartsjövägen 105

Fritidshus
Vallentuna kommun
HusmanHagberg Vallentuna

1 895 000 kr

32 m²

2 rum

300 m² tomt

Sänkt accepterat pris. Visning söndag 5/2. Kontakta mäklaren för kod till bommen. Minivilla med härlig trädgård och två uteplatser i bästa solläge med närhet till Arninge! - Friköpt hörntomt. - Dusch, vattentoalett och tvättmaskin. Åretrunt vatten och avlopp via samfälligheten. - Låga driftskostnader med luftvärmepump och braskamin! - Bland annat rengjort taket, nya skjutdörrspartier, målad panel och nya uteplatser. - Blomstrande tomt om 300 kvm längst upp i området med sol hela dagen! - Separat byggnad som kan inredas som gästhus. - Närhet till E18. - 10 min gångavstånd till buss 629 (Lövsättra vägskäl) som går till Danderyds sjukhus. - Ca 25 km till Sthlm innerstad. - Ca 5 km till Arninge Centrum. - Närhet till Ullnasjön och Ullna GK. Med alla dessa faciliteter finns det knappast något kvar att önska!

Hägernäsvägen 2, Hägernäs, Täby kommun

Hägernäsvägen 2

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
HusmanHagberg Täby

2 295 000 kr

58 m²

2 rum

3 142 kr/mån

39 569 kr/m²

Ring mäklaren för privatvisning. Mycket fin och ljus bostad! Tack vare den öppna planlösningen och att den är på gavel med extra ljusinsläpp får du solen med dig hela dagen. Härlig balkong i ett insynsskyddat och fint läge mot väster. Lägenheten har ett kök med bra förvaring i vita skåp och lådor, en köksö samt plats för matgrupp. Vardagsrummet binder ihop lägenheten fint och det finns även ett bra sovrum med extra förvaring i vita, inbyggda garderober. Hallen är uppdelad i inre och yttre hall med vackert marmorgolv och parkett, förvaring i vita garderober och plats för avhängning av ytterkläder. Duschrummet är helkaklat, stambytt 2005 och utrustat med allt ifrån golvvärme till handukstork och tvättmaskin. Mycket bra och stabil förening med trevliga gemensamhetsytor, övernattningsrum, parkeringar, eget garage och där flera av de tunga posterna är gjorda såsom fönster, bergvärme och ventilation. Närhet till såväl badplatser, mataffär, Roslagsbanan, bussar, centrum som skolor och en förskola precis nedanför lägenheten!

  • Balkong

Visar alla 4