Mäklare Fredrica Glatstein

Fredrica Glatstein

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Radarvägen 1, Hägernäs, Täby kommun

Radarvägen 1

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
HusmanHagberg Täby
1 900 000 kr
57 m²
2 rum
vån 9/10
3 788 kr/mån
33 333 kr/m²

Accepterat pris 1900 000 kr. Denna lägenhet är en välskött och charmig 2-rumslägenhet belägen i en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening. Lägenheten ligger på våning 9 av 10, vilket ger den en imponerande utsikt och med en lugn boendemiljö högt upp i byggnaden. Hissen är nyrenoverad och rymlig, vilket gör det enkelt att ta sig upp till lägenheten. På den insynsskyddade balkongen har du en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge. Balkongen ger också en känsla av privatliv och avskildhet. Invändigt har lägenheten renoverade ytskikt som har utförts av en professionell firma. Golvet pryds av vacker ekparkett, och väggarna är släta och i en neutral färgton, vilket ger en modern och stilren atmosfär. Föreningen har genomfört stambyte och installerat 3-glasfönster, vilket ger en förbättrad energieffektivitet och ljudisolering. Det är ett utmärkt exempel på att föreningen tar hand om fastigheten på ett ansvarsfullt sätt. Lägenheten har även gott om förvaringsmöjligheter, med en praktisk klädkammare samt ett förråd. Det är lätt att hålla ordning och organisera dina tillhörigheter. Läget är mycket fördelaktigt, med närhet till Hägernäs centrum där du hittar en nyrenoverad mataffär, pizzeria och andra bekvämligheter. Roslagsbanan finns inom bekvämt avstånd och tar dig snabbt och smidigt till Stockholm Östra på cirka 20 minuter. För naturälskare finns det vackra naturområden runt hörnet, inklusive Rönningesjön och Värtan med strandbad, lekpark och fina promenadstråk. Du kan också ta en trevlig promenad till restauranger vid Hägernäs strand och njuta av utsikten över vattnet. Det finns också bra bussförbindelser i närheten, vilket gör det enkelt att ta sig till andra delar av staden med bland annat buss till Mörby centrum och Danderyds sjukhus, där du har tunnelbanans röda linje direkt in till Stockholms central. Sammantaget är detta en lägenhet som erbjuder både bekvämt boende och en livsstil som passar den som uppskattar både stadens bekvämligheter och naturens skönhet.

  • Balkong
  • Hiss
Radarvägen 16, Hägernäs, Täby kommun

Radarvägen 16

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
HusmanHagberg Täby
2 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 5/5
4 482 kr/mån
39 569 kr/m²

Här är en helt magisk lägenhet med känsla rakt igenom. Släta, matta väggar i underbara kulörer, nyare kök och genomtänkta materialval. Hallen har optimal förvaring i garderober samt klädkammare. Bostaden ligger högst upp på våning 5 med rymlig hiss. Gott om fönster och på gavel med utsikt över Värtan samt en inglasad och trälagd balkong i fint solläge. Bra planerad med luftig planlösning, halvöppet mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet är så pass stort att det går att möblera med såväl soffgrupp som extra matgrupp. Helkaklat duschrum med golvvärme och extra förvaring i källarförråd. Bara flytta rakt in och trivas! Föreningen har genomgått alla större renoveringar och egen parkering är på väg att byggas. Hägernäs ligger på en underbar plats mellan Värtan och Rönningesjön. Här finns ett centrum med nyrenoverad och utbyggd matbutik, Roslagsbanan och bussar runt knuten samt fantastisk natur och ändå närhet till Täby centrum. I närheten finns också pizzeria, frisör, restauranger och fina promenadstråk. Föreningen har också fin uteplats utanför entrén. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Koltrastvägen 1, Näsbypark - Norskogen, Täby kommun
  • Budgivning pågår

Koltrastvägen 1

Lägenhet
Näsbypark - Norskogen, Täby kommun
HusmanHagberg Täby
2 395 000 kr
56,2 m²
2 rum
vån 2/2
3 250 kr/mån
42 616 kr/m²

Tycker du om Näsby Park och dess område med härlig natur, vattnet och närhet till såväl kommunikationer samt butiker? Då har du hamnat rätt! Här finns en fin bostad i insynsskyddat läge. Balkong mot luftigt skogsparti i härligt sydvästläge. Köket är renoverat i vitt med plats för matbord. Badrummet är kaklat i vitt med badkar. Väl tilltaget vardagsrum samt sovrum med ingång till en klädkammare. Riktigt stor och bra planerad tvåa i populärt område! Föreningen är stabil och har nyligen installerat ny bergvärmepump, ny varmvattenberedare, nya fönster och element genomgående i fastigheten. I föreningen finns också gemensam tvättstuga belägen i källarplan. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkrum och mangel. I källaren finns ett stort förråd som hör till bostaden och även ett separat cykelrum. På föreningens gård finns utemöbler och grillmöjligheter för alla att nyttja. Fiber finns installerat där boende kan välja fritt vilken leverantör som önskas. Parkeringsplats ingår i avgiften. Föreningen har även installerat sex stycken laddstolpar för laddning av elbil. Gästparkeringsplatser finns också. Här bor du med närhet till ypperlig service. Näsby Park erbjuder ett trevligt centrum med bland annat butiker, bank, husläkare, tandläkare, apotek samt caféer. Goda kommunikationer med både buss och Roslagsbana som tar dig in till Östra station på ca 20 min. Runt hörnet från bostaden har du härliga promenadstråk vid Norskogen och dess bad, lekplatser med mera. Du har även Värtan med Näsa Äng, slottet, hamnen, klipp- och strandbad. Välkommen att göra en intresseanmälan till Fredrica Glatstein, HusmanHagberg, 0790-661662 och välkommen på visning!

  • Balkong
Gläntastigen 81, Uthamra, Vallentuna kommun

Gläntastigen 81

Radhus
Uthamra, Vallentuna kommun
HusmanHagberg Vallentuna
4 675 000 kr
113 m²
5 rum
5 737 kr/mån
41 372 kr/m²

Varmt välkommen till ett särskilt välskött och fint renoverat parhus i Uthamra. Boendet har fyra sovrum varav ett ligger enskilt på den nyinredda vinden med egen dörr och rejäl trappa upp. Väl tilltaget och ljust vardagsrum med anslutande uteplats på framsidan mot sydväst. Huset ligger i högt fritt och insynsskyddat läge med altan på baksidan som vetter mot lummigt skogsparti. Två renoverade badrum, separat tvättstuga och ett modernt kök. Ytskikten är genomgående uppdaterade med moderna kulörer, nya golv och innerdörrar. Här är det bara flytta rakt in! Bilen parkeras tryggt och enkelt i tillhörande carport som ansluter till entrén. Husets läge erbjuder en enkel vardag med direkt närhet till goda kommunikationsförbindelser, välrekommenderade Lovisedalsskolan, flera förskolor och fina naturområden med bad i Vallentunasjön. Området är populärt för barnfamiljer då det ligger lugnt nära Täbygränsen. Välkommen på visning eller att kontakta ansvarig mäklare Fredrica Glatstein, HusmanHagberg 0790-661662.

  • Uteplats

Visar alla 4