Edsåsvägen 42A

Hemsjö, Alingsås kommun Se på karta

1 375 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 375 m²

Välkomna till Hemsjö, här erbjuds den sista lättbyggda tomten i detta område. Tomten ligger i en västersluttning omgivet av gärdsgårdar och natur.

Hemsjö är ett vackert naturnära område strax utanför Alingsås. Här bor du med bekvämt pendlingsavstånd på ca 10 minuter till Alingsås och ca 30 minuter Göteborg med bil. En kort promenad där barnen inte behöver ta sig ut på vägen ligger Hemsjö skola som har från årskurs förskola till och med årskurs 6. Här finns både idrottshall och fotbollsklubb. På cykelavstånd ligger Ingared som erbjuder, affär med pizzeria, skatepark, stor badplats, båtbrygga och ytterligare en skola.

Tomten är 1 375 m² och ligger på ett högt västerläge med fin utsikt och härlig kvällssol, omringat av en idyllisk omgivning av skog. Positivt förhandsbesked för ett enfamiljshus med tillhörande garage. I priset ingår vatten och avlopp och el indraget till tomtgräns.

Tomten är fri fån husfabrikanter vilket innebär att köparen själv väljer hus.

Välkomna att själva åka till tomten när det passar för att känna in platsen och önskar ni visning av mäklaren så bokar vi en tid.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

Kontakta mäklaren

Amanda Bergman.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
Mäklare Amanda Bergman., Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
0701491000