Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

Mäklare

Lindekullegatan 57C, Ingared, Alingsås kommun

Lindekullegatan 57C

Lägenhet
Ingared, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

2 710 000 kr

83 m²

4 rum

5 317 kr/mån

32 651 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade öppna fyra. Här bor du med vacker natur och promenadstigar direkt utanför dörren. I ett nybyggt blomstrande område i barnvänliga Ingared. Lägenheten är välplanerad med mycket ljusinsläpp av stora fönster och generösa öppna ytor mellan kök och vardagsrum, vilket ger en social sfär. Den inrymmer också ett stort badrum, tre bra sovrum och goda förvaringsytor i from av en stor klädkammare och inbyggda garderober gör det optimalt för en familj eller den som är i mån av mycket plats. Hela bostaden har golvvärme och här har man också installerat det populära Plejd systemet som styr bostadsrättens spottar och lampor via telefonen. Bostaden har även en altan, delvis under tak i söderläge vars rymliga storlek ger dig möjligheten att skapa en oas med växter och gedigna utemöbler. Det finns också gräsmatta som sträcker sig runt om bostadsrätten. Lägenheten har mot en månadskostnad tillgång till parkeringsplats precis nedanför samt ett förråd precis intill vilket underlättar vardagen. Bara fem minuter promenad bort ligger både affär, pizzeria, skola och fritidsgård. Tio minuters promenad finns en stor badplats, skatepark, volleybollplan samt båtbrygga. Från bostaden tar det cirka två minuters promenad till busshållplats som har regelbundna bussar till Alingsås och Norsesunds tågstation som ligger ca 2,5 km bort. Här når man Göteborg med bil och tåg på 30 minuter Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Uteplats
Skogsgatan 19, Vårgårda, Vårgårda kommun

Skogsgatan 19

Villa
Vårgårda, Vårgårda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

2 650 000 kr

105 m²

5 rum

752 m² tomt

Varmt välkomna till Skogsgatan 19 och denna ombonade villa! Med endast ett par minuters gångväg från centrum ligger denna välskötta enplansvilla med gedigen och praktisk källare. Bostaden ligger i ett lugnt område med återvändsgata. Här finns det gott om plats för hela familjen då bostadens yta är ca 105 m² + 105 m². Entréplan inrymmer stora sociala ytor då kök, matsal och vardagsrum ligger i fil och på detta våningsplan finner vi samtliga tre sovrum samt ett badrum som renoverades 2017. Källarplan som har genomgått en stor uppfräschning de senaste två åren har bland annat fått ett nytt helkaklat badrum. I källaren finner vi tvättstuga, hobbyrum, ett rymligt garage samt förvaringsutrymmen. Välkomna med er intresseanmälan!

Alboga Älvastorp 5, null, Herrljunga kommun

Alboga Älvastorp 5

Gård/Skog
Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

1 175 000 kr

10 000 m² tomt

Hönseri för äggproduktion i Alboga mellan Ulricehamn och Herrljunga. Byggnaden är om ca 1600 m² med en takhöjd på ca 2 m och 70 cm fördelar sig på två st produktionshallar, äggpackningsrum, kylrum, personalutrymme samt asfalterad gårdsplan. Hönseriets två avdelningar har tillstånd för 10 000 höns i vardera avdelning. Försäljningspriset avses om fastigheten försäljs utrymd och grovstädad, säljs den komplett med värpreden och packningsmaskiner sker ett tillägg på 500 000 kr. Välkommen att boka tid för visning!

Färgenäsvägen 46, null, Alingsås kommun

Färgenäsvägen 46

Gård/Skog
Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

14 500 000 kr

180 m²

11 rum

36 ha tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva en helt unik fastighet söder om Alingsås, på ca 36 hektar, med strandlinje utmed sjön Stora Färgen och med två mindre öar som ingår i fastigheten. Gårdscentrat har ett högt och vackert läge och vid sjön nedanför husen har man en egen badplats med sandbotten. Strandlinjen är mycket vacker och utsikten över sjön och de båda öarna som ingår i fastigheten är fantastisk. På ena sidan av huset sträcker sig markerna genom vacker lövskog runt Näset där det också finns betesmarker som går ända ned till sjön och vackra stengärdsgårdar. På andra sidan är det mestadels granskog men även här med lövskogsområde närmast gårdscentrat. Huvudbyggnaden har bevarad äldre stil med vackra eldstäder och 11 rum och kök. Från övre plan är det utgång till en stor terrassbalkong med enorm utsikt över sjön. På fastigheten finns det dessutom två hus till, vardera med 3 rum och kök, varav det ena huset nyligen renoverats. Den andra flygelbyggnaden har äldre stil med bland annat bevarad kakelugn. Huvudbyggnaden är troligen uppförd 1830 och har många bevarade detaljer som vackra innerdörrar, fasta skåp, eldstäder, tak- och väggmålningar. Både huvudbyggnaden och sidoflygeln har stort renoveringsbehov men kan för rätt köpare verkligen bli ett drömboende. Huvudbyggnaden är förbesiktigad och omfattas av säljaransvarsförsäkring för dolda fel. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. I anslutning till husen finns det två ladugårdar. Den ena ladugården inrymmer både ett mindre stall med sadelkammare, garage, loge samt flera förrådsutrymmen. Den andra ladugården har även den ett flertal utrymmen som vagnslider, äldre djurdel, loge med loft och en äldre bostadsdel. Varmt välkomna till Färgenäsvägen 46

Opalgatan 24, Hedvigsberg, Alingsås kommun
Opalgatan 24, Hedvigsberg, Alingsås kommun, bild 2
Opalgatan 24, Hedvigsberg, Alingsås kommun, bild 3

Opalgatan 24

Tomt
Hedvigsberg, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

1 650 000 kr

662 m² tomt

På Opalgatan 24 har vi nöjet att förmedla en tomt mitt i ett etablerat villaområde i populära Stadsskogen, nära Alingsås centrum. Här har man möjlighet att bygga sitt eget drömhus då tomten inte är bunden till någon husleverantör. Tomten ligger i ett soligt och ljust läge, förslagsvis anlägger man trädgård och uteplats i söderläge. En vacker stengärdesgård avgränsar tomten mot öster. Detaljplanen ger utrymme för hus med byggnadsarea om 170 kvm, vilket kan ge ytterligare bostadsarea om man bygger i fler plan. Här bor man med närhet till fina promenadvägar i Stadsskogen och dess vackra omgivningar. Grundskola finns i närheten, dit är det cykelbana hela vägen. Flera förskolor finns i området. Mataffär, vårdcentral och restaurang finns några hundra meter bort. Sjön Mjörn med dess många badplatser finns i närheten. Alingsås stadskärna når man på ett par minuter och till Göteborg och Vårgårda tar man sig lätt både med bil och tåg. Det går bra att själva åka till tomten och titta. Varmt välkomna att höra av er till mäklare Karin Bredegård med er intresseanmälan!

  • Premium
Edsåsvägen 42A, null, Alingsås kommun
Edsåsvägen 42A, null, Alingsås kommun, bild 2
Edsåsvägen 42A, null, Alingsås kommun, bild 3

Edsåsvägen 42A

Tomt
Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

1 375 000 kr

1 375 m² tomt

Välkomna till Hemsjö, här erbjuds den sista lättbyggda tomten i detta område. Tomten ligger i en västersluttning omgivet av gärdsgårdar och natur. Hemsjö är ett vackert naturnära område strax utanför Alingsås. Här bor du med bekvämt pendlingsavstånd på ca 10 minuter till Alingsås och ca 30 minuter Göteborg med bil. En kort promenad där barnen inte behöver ta sig ut på vägen ligger Hemsjö skola som har från årskurs förskola till och med årskurs 6. Här finns både idrottshall och fotbollsklubb. På cykelavstånd ligger Ingared som erbjuder, affär med pizzeria, skatepark, stor badplats, båtbrygga och ytterligare en skola. Tomten är 1 375 m² och ligger på ett högt västerläge med fin utsikt och härlig kvällssol, omringat av en idyllisk omgivning av skog. Positivt förhandsbesked för ett enfamiljshus med tillhörande garage. I priset ingår vatten och avlopp och el indraget till tomtgräns. Tomten är fri fån husfabrikanter vilket innebär att köparen själv väljer hus. Välkomna att själva åka till tomten när det passar för att känna in platsen och önskar ni visning av mäklaren så bokar vi en tid.

  • Premium
Kungsereds ängsväg 11, Stora Mellby, Alingsås kommun

Kungsereds ängsväg 11

Gård/Skog
Stora Mellby, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

2 250 000 kr

14,5 ha tomt

Nu har ni möjligheten att köpa ett markområde med lösdriftshall som fram till idag använts för köttdjur samt med en mindre byggnad med kylrum och cateringkök. Markområdet omfattar en blivande avstyckning om ca 14,5 Ha på gränsen mellan Alingsås och Trollhättans kommun. Marken består av ca 8 Ha åker/betesmark, 5,5 Ha skogsmark och övrig mark 1 Ha. Försäljningen avser en del av en fastighet, utan bostadsbyggnad, vilket innebär att tillträdet sker efter det att ny fastighet bildats eller sammanlagts med befintlig lantbruksfastighet. Jakt ingår ej. Visning efter överenskommelse med mäklaren. Visning sker på egen hand eller via tidsbokning med mäklaren.

Laggarebacken 20, null, Alingsås kommun
  • Budgivning pågår

Laggarebacken 20

Övrigt
Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

5 900 000 kr

1,1 ha tomt

Civilförsvarets nedlagda skyddsrum strax norr om Alingsås är till försäljning. Bergsrummet som är om ca 1 000 m² är ombyggt till en helt unik konferensanläggning i två plan med restaurang, samlingslokal, aktivitetsrum, ca 50 sovplatser, kök, helkaklade badrum och toaletter samt mycket mer. Mycket speciell fastighet som kan ha massor av användningsområden endast fantasin får sätta gränser. Förutom att fastigheten ligger högt och naturskönt med gångavstånd till badsjö och gott om strövområde så tar man sig på 5 min till Alingsås järnvägsstation. För mer information och tidsbokning för visning, kontakta mäklaren.

Visar alla 8