Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kristoffer Jansson

Kristoffer Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kärrbogata, Hemsjö, Alingsås kommun
Kärrbogata, Hemsjö, Alingsås kommun, bild 2
Kärrbogata, Hemsjö, Alingsås kommun, bild 3

Kärrbogata

Villa
Hemsjö, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
4 935 000 kr
130 m²
2 556 m² tomt

Varmt välkomna till Hemsjö och Kärrbogata som är belägen i en trivsam och fridfull miljö men med närheten till Alingsås och Göteborg. Här erbjuds nu en friköpt tomt på hela 2556 kvm omgiven av vackert kulturlandskap strax utanför Alingsås. Här planeras det att byggas en enplansvilla i vinkel om ca 130 kvadratmeter. Huset inrymmer ett trivsamt kök och vardagsrum med öppen planlösning och med ryggåstak vilket ger de sociala ytorna en mycket härlig rymdkänsla. Här finns även 4 sovrum, groventré, två badrum och ett allrum, det perfekta boendet. Tomten som omger huset är grovplanerad. Villan kommer vara nyckelfärdig och byggas i lösvirke samt skapas med omsorg av en av Alingsås ledande husleverantörer, Alingsås Huspaket. Att husen är byggda i lösvirke gör varje hus unikt i sitt slag samt med noggranna val av material och leverantörer skapar det en trygg känsla genom hela processen och framtiden. Utöver det färdigplanerade förslaget av huset finns givetvis mängder av tillvalsmöjligheter som skapar just ditt hus, du kan också ändra eller planera ett helt nytt hus efter dina önskemål tillsammans med Alingsås Huspaket. Processen går till genom Alingsås Huspaket som kommer att leverera huset och någon av deras välrenommerade samarbetspartner kommer ta hand om hela entreprenaden, eller så väljer ni som köpare vem som bygger, ni bestämmer. Oavsett innebär detta att det är mycket tryggt och smidigt för dig som köpare. Positivt förhandsbesked för en enfamiljsvilla med tillhörande garage och avstyckningen är klar, bygglovsansökan ingår i priset och Alingsås Huspaket hjälper till med ansökan. När man köper denna tomt är det bara att luta sig tillbaka och med spänning följa en rolig resa och uppleva varje steg till ett framtida drömhem. Hemsjö är vackert naturnära område strax utanför Alingsås. Här bor du med bekvämt pendlingsavstånd på ca 10 minuter till Alingsås och 30 minuter Göteborg med bil. I Närheten ligger Hemsjö skola som har årskurs förskola till och med åk 6. Här finns både idrottshall och fotbollsklubb. Bara en promenad bort ligger Ingared som erbjuder affär med pizzeria, skatepark, stor badplats, båtbrygga och ytterligare en skola.. Vid frågor, vänligen kontakta mäklare Kristoffer Jansson 0706-168551 eller Mattias Björkdahl på Alingsås Huspaket: Tel: 0322-229552 Mail: [email protected] Mail: [email protected] Ni är varmt välkomna att själva åka till tomten när det passar och vi kan även åka dit tillsammans på överenskommen tid. Varmt välkomna att höra av er till Kristoffer Jansson vid intresse av denna tomt och mer information

  • Premium
Hällnäsvägen 20A, Långared, Alingsås kommun

Hällnäsvägen 20A

Villa
Långared, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
4 750 000 kr
148 m²
6 rum
2 129 m² tomt

Välkomna till vackra Långared som ligger ca 15 minuter från Alingsås vid sjön Anten. Här erbjuds nu en tomt på 2 129 kvm omringad av naturskön omgivning med vacker utsikt. Här planeras det att byggas en 1-plansvilla på 148 kvm fördelat på ett stort och luftigt kök med öppen planlösning till vardagsrum där ryggåstaket tillsammans med stora fönster ger en härlig rymd. Villan erbjuder 5 sovrum i olika storlekar samt ett badrum och groventré/tvättstuga. Huset, som har en klassisk karaktär med modernt inslag, passar väl in i den omgivande miljön. Villan kommer vara nyckelfärdig och den skapas med omsorg av den av välrenommerade firman Ahlnings bygg. Huset är byggt av lösvirke vilket gör villan unik i sitt slag och med noggranna val av material och leverantörer skapar det en trygg känsla genom hela processen och även in i framtiden. Utöver det färdigplanerade förslaget av huset finns givetvis flera tillvalsmöjligheter vilket ger dig möjlighet att skapa just ditt drömhus, Ni är hjärtligt välkomna att själva åka till tomten när det passar för att titta, självklart kan vi även åka dit tillsammans på överenskommen tid. Varmt välkomna att höra av er till Kristoffer Jansson vid intresse av denna tomt!

  • Plus
Hemsjö Dalenvägen 29B, Hemsjö, Alingsås kommun

Hemsjö Dalenvägen 29B

Villa
Hemsjö, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
4 950 000 kr
132 m²
4 rum
2 249 m² tomt

Varmt välkomna till Hemsjö Dalenvägen som ligger belägen i en trivsam och fridfull miljö. Här erbjuds nu en tomt på 2 249 kvm omringad av naturskön omgivning med vacker utsikt strax utanför Alingsås. Här planeras det att byggas en 1-plansvilla på 132 kvm fördelat på, ett stort och luftigt kök med öppen planlösning till vardagsrum som är öppet i nock, 3 sovrum i olika storlek samt ett badrum och groventré. Huset har en klassisk lantlig karaktär med modernt inslag och stora fönster med spröjs vilket verkligen passar in i miljön. Villan kommer vara nyckelfärdig och skapas med omsorg av en av Alingsås ledande husleverantörer Alingsås Huspaket. Husen är byggda av lösvirke vilket gör varje hus unikt i sitt slag och med noggranna val av material och leverantörer skapar det en trygg känsla genom hela processen och framtiden. Utöver det färdigplanerade förslaget av huset finns givetvis mängder av tillvalsmöjligheter som skapar just ditt hus, du kan också ändra eller planera ett helt nytt hus efter dina önskemål tillsammans med Alingsås Huspaket. Processen går till genom Alingsås Huspaket som kommer att leverera huset och Byggbolaget i Alingsås AB som är ett av Alingsås mest välrenommerade byggföretag kommer att ta hand om hela entreprenaden, detta innebär att det är tryggt och smidigt för dig som köpare. Positivt förhandsbesked för en enfamiljsvilla med tillhörande garage och avstyckningen är klar, bygglovsansökan ingår i priset och Alingsås Huspaket hjälper till med ansökan. När man köper denna tomt är det bara att luta sig tillbaka och med spänning följa en rolig resa och uppleva varje steg till ett framtida dröm hem. Hemsjö är vackert naturnära område strax utanför Alingsås. Här bor du med bekvämt pendlingsavstånd på ca 10 minuter till Alingsås och 30 minuter Göteborg med bil. I Närheten ligger Hemsjö skola som har årskurs förskola till och med åk 6. Här finns både idrottshall och fotbollsklubb. Ingared som erbjuder, affär med pizzeria, skatepark, stor badplats, båtbrygga och ytterligare en skola ligger ca 3 minuter bort med bil. Vid frågor kring byggnationen, vänligen kontakta mäklaren eller Mattias Björkdahl på Alingsås Huspaket: Tel: 0322-229552 Mail: [email protected] Ni är jätte välkomna att själva åka till tomten när det passar och vi kan även åka dit tillsammans på överenskommen tid. Varmt välkomna att höra av er till Kristoffer Jansson vid intresse av denna tomt!

Visar alla 3