Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kristoffer Jansson

Kristoffer Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Knutstorpsvägen 90, Stora Mellby, Alingsås kommun

Knutstorpsvägen 90

Fritidshus
Stora Mellby, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
425 000 kr
67 + 12 m²
4 rum
1 832 m² tomt

Välkommen till Knutstorpsvägen 90 och det här fastigheten som är beläget längs landsvägen och med härliga utblick över det omgivande kulturlandskapet. Till huset hör även ett uthus av äldre karaktär och tomten som omger huset är 1.820 kvm vilket ger möjlighet till tex odlingar och växthus för den som önskar. Huset som är byggt under 1920-talet är behov av underhåll och renovering. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för kommande visningar!

Arrendegatan 259, Noltorp, Alingsås kommun

Arrendegatan 259

Villa
Noltorp, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
2 995 000 kr
71 + 12 m²
3 rum
152 m² tomt

Nu finns chansen att köpa detta mycket välskötta, välplanerade och friköpta radhus om 3 rum och kök med allt i ett plan, helt perfekt för den lilla familjen eller för er som planerar gå i pension eller helt enkelt bara vill ha ett enkelt och bra boende! Huset är helt nyrenoverat både utvändigt och invändigt och upplevs mycket fräscht och trevligt. Arrendegatan ligger i västra Noltorp i Alingsås med närhet till sjöar och skogar, ca 35 minuters pendeltåg till Göteborg. Det är kort gångavstånd till kollektivtrafik, gym, mataffär, handelsområde, förskolor, grundskolor, gymnasium, vårdcentral och apotek med mera. Man bor i detta praktiska enplans radhus med låga driftkostnader i ett väldigt barnvänligt och tryggt område som passar ung som gammal och med trevliga grannar. Ni har även ditt eget garage i länga samt ett isolerat förråd på tomten, tomten perfekt för dig som är intresserad av att plantera blommor men vill ha en underhållsfri tomt. Missa inte den här chansen, kontakta oss så hjälper vi dig att leva lättare i detta trevliga boende! Om du är intresserad av att ha en extra uterum eller inredda vinden kan ni ansöka om detta (bygglov krävs) Välkomna på visning!

Knektegårdsgatan 45B, Brogården/Solängen, Alingsås kommun

Knektegårdsgatan 45B

Lägenhet
Brogården/Solängen, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
1 595 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 819 kr/mån
24 351 kr/m²

Välplanerad och fin tvårummare på entréplan i trivsamma och välskötta Solängen. Här bor man med låg månadsavgift i en välskött förening. Ni finner naturen och goda kommunikationer alldeles utanför dörren samtidigt som ni når centrala Alingsås med dess stora utbud med en kort promenad. Bara ett stenkast bort finns närmaste livsmedelsbutik och bensinmack som är öppen dygnet runt.

  • Balkong
Prästerydsvägen 1, Tuvebo, Alingsås kommun

Prästerydsvägen 1

Övrigt
Tuvebo, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
1 875 000 kr
150 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett helhetskoncept av en väletablerad och omtyckt Napolitansk pizzeria i Alingsås. Beläget intill sjön Gerdsken ligger denna trevliga restauranglokal med sjöutsikt och lättillgängligt för besökare. Intill lokalen ligger en härlig uteservering med elektronisk markis med infravärme som fälls ut över hela serveringen, här är det framför allt uppskattat under sommarhalvåret att avnjuta en god måltid med härlig utsikt eller under fotbollsmatcherna som spelas intill. I serveringen finns det 24 platser samt uteserveringen med 32 platser. Restaurangen har en bra ventilation och maskinell utrustning. God förberedningsyta i köket och en diskavdelning/groventré finns längre in samt en toalett. I samband med försäljningen finns möjlighet att ta över Da Riccardos omtycka koncept med Napolitanska pizzor och namn, men det är också valfritt att etablera en restaurang/catering firma efter eget koncept. Upplåtelseformen är arrende och lokalen får endast användas för restaurang och cateringverksamhet. Restaurangen har inte haft öppet regelbundet de senaste åren. Vänligen respektera och inte störa personalen eller ägaren, all kontakt gällande försäljningen och bokning av visning går via mäklaren. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Hällnäsvägen 20A, Långared, Alingsås kommun

Hällnäsvägen 20A

Villa
Långared, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
4 750 000 kr
148 m²
6 rum
2 129 m² tomt

Välkomna till vackra Långared som ligger ca 15 minuter från Alingsås vid sjön Anten. Här erbjuds nu en tomt på 2 129 kvm omringad av naturskön omgivning med vacker utsikt. Här planeras det att byggas en 1-plansvilla på 148 kvm fördelat på ett stort och luftigt kök med öppen planlösning till vardagsrum där ryggåstaket tillsammans med stora fönster ger en härlig rymd. Villan erbjuder 5 sovrum i olika storlekar samt ett badrum och groventré/tvättstuga. Huset, som har en klassisk karaktär med modernt inslag, passar väl in i den omgivande miljön. Villan kommer vara nyckelfärdig och den skapas med omsorg av den av välrenommerade firman Ahlnings bygg. Huset är byggt av lösvirke vilket gör villan unik i sitt slag och med noggranna val av material och leverantörer skapar det en trygg känsla genom hela processen och även in i framtiden. Utöver det färdigplanerade förslaget av huset finns givetvis flera tillvalsmöjligheter vilket ger dig möjlighet att skapa just ditt drömhus, Ni är hjärtligt välkomna att själva åka till tomten när det passar för att titta, självklart kan vi även åka dit tillsammans på överenskommen tid. Varmt välkomna att höra av er till Kristoffer Jansson vid intresse av denna tomt!

  • Plus
Hemsjö Dalenvägen 29B, Hemsjö, Alingsås kommun

Hemsjö Dalenvägen 29B

Villa
Hemsjö, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
4 950 000 kr
132 m²
4 rum
2 249 m² tomt

Varmt välkomna till Hemsjö Dalenvägen som ligger belägen i en trivsam och fridfull miljö. Här erbjuds nu en tomt på 2 249 kvm omringad av naturskön omgivning med vacker utsikt strax utanför Alingsås. Här planeras det att byggas en 1-plansvilla på 132 kvm fördelat på, ett stort och luftigt kök med öppen planlösning till vardagsrum som är öppet i nock, 3 sovrum i olika storlek samt ett badrum och groventré. Huset har en klassisk lantlig karaktär med modernt inslag och stora fönster med spröjs vilket verkligen passar in i miljön. Villan kommer vara nyckelfärdig och skapas med omsorg av en av Alingsås ledande husleverantörer Alingsås Huspaket. Husen är byggda av lösvirke vilket gör varje hus unikt i sitt slag och med noggranna val av material och leverantörer skapar det en trygg känsla genom hela processen och framtiden. Utöver det färdigplanerade förslaget av huset finns givetvis mängder av tillvalsmöjligheter som skapar just ditt hus, du kan också ändra eller planera ett helt nytt hus efter dina önskemål tillsammans med Alingsås Huspaket. Processen går till genom Alingsås Huspaket som kommer att leverera huset och Byggbolaget i Alingsås AB som är ett av Alingsås mest välrenommerade byggföretag kommer att ta hand om hela entreprenaden, detta innebär att det är tryggt och smidigt för dig som köpare. Positivt förhandsbesked för en enfamiljsvilla med tillhörande garage och avstyckningen är klar, bygglovsansökan ingår i priset och Alingsås Huspaket hjälper till med ansökan. När man köper denna tomt är det bara att luta sig tillbaka och med spänning följa en rolig resa och uppleva varje steg till ett framtida dröm hem. Hemsjö är vackert naturnära område strax utanför Alingsås. Här bor du med bekvämt pendlingsavstånd på ca 10 minuter till Alingsås och 30 minuter Göteborg med bil. I Närheten ligger Hemsjö skola som har årskurs förskola till och med åk 6. Här finns både idrottshall och fotbollsklubb. Ingared som erbjuder, affär med pizzeria, skatepark, stor badplats, båtbrygga och ytterligare en skola ligger ca 3 minuter bort med bil. Vid frågor kring byggnationen, vänligen kontakta mäklaren eller Mattias Björkdahl på Alingsås Huspaket: Tel: 0322-229552 Mail: [email protected] Ni är jätte välkomna att själva åka till tomten när det passar och vi kan även åka dit tillsammans på överenskommen tid. Varmt välkomna att höra av er till Kristoffer Jansson vid intresse av denna tomt!

Visar alla 6