Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Robin Almanakis

Robin Almanakis

Om mig

Mitt namn är Robin Almanakis och jag är registrerad fastighetsmäklare sedan 2009. Att arbeta som mäklare & få möjlighet att besöka alla fantastiska hem & dess ägare är ett drömjobb för mig. Jag ser det som en stor förmån att få hjälpa människor med en av sitt livs största affärer & gör alltid mitt yttersta för att överträffa kundens förväntningar. Jag beskrivs bäst som en mycket målinriktad & driven fastighetsmäklare, som genom mitt personliga engagemang i varje affär skapar trygga kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekdungsvägen 9, Lövekulle, Alingsås kommun
  • Sön 5 maj kl 16:30
Ekdungsvägen 9, Lövekulle, Alingsås kommun, bild 2
Ekdungsvägen 9, Lövekulle, Alingsås kommun, bild 3

Ekdungsvägen 9

Radhus
Lövekulle, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
3 875 000 kr
122 m²
5 rum
6 925 kr/mån
31 762 kr/m²

Ekdungsvägen erbjuder ett boende utöver det vanliga. Området är byggt med varsam anpassning till omgivande natur och med en genomtänkt gestaltning. Bebyggelsens utformning skapar en bykänsla med egnahemskaraktär och har fina kvaliteter från både modern och traditionell arkitektur. De slamfärgsröda husen slingrar sig längs den ekskogsbeklädda kullen, uppförda på plintar för minimal påverkan av platsens natur. Ett unikt sätt att bygga på. Ena sidan av husen har egna täppor utanför dörren och längs vägen finns lekplatser, grönytor, parkeringar och förråd. Andra sidan får dig att ostört uppleva naturen på mycket nära håll. För den friluftsintresserade är detta ett boende med mycket höga kvaliteter. På mindre än tio minuter promenerar du till vackra badvikar och längs Mjörns stränder finns flera härliga grillplatser, båthamnar och vandringsslingor i storslagen naturmiljö. Samtidigt är det mindre än 15 minuters cykelavstånd till trästaden Alingsås mysiga centrum som erbjuder ett komplett utbud av handel, restauranger, kultur och service. Bara några minuter bort finns också närcentrum Stadsskogen med livsmedelsbutik, förskolor, grundskola, vårdcentral mm. Smidigt läge för pendling till Göteborg antingen med bil eller tåg och busshållplats finns i direkt anslutning till området. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och bokning av visning!

  • Premium
  • Uteplats
Mejerivägen 9, null, Alingsås kommun

Mejerivägen 9

Villa
Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
1 200 000 kr
137 + 11 m²
5 rum
3 285 m² tomt

Nu finns chans att förvärva en del av bygdens anrika historia, då den byggnad som under stor del av 1900-talets början tjänade som Stora Mellbys stationshus nu är till salu. Huset låg längs med den tågsträcka som gick mellan Göteborg och Skara. Idag är huset helt ombyggt men bjuder på generösa ytor och tilltagen takhöjd. På entréplanet finner vi en stor och välkomnande entréhall, väl tilltaget kök, vardagsrum med utgång till trädgård, pannrum med tvättavdelning samt wc. Det övre våningsplanet inrymmer tre sovrum varav det största sovrummet har utgång till balkong, allrum, badrum samt riktigt bra med garderobsförvaring. På den parkliknande tomten står ett stort garage som inte lämnar något kvar att önska. På vardera sida om garaget finns rejäla vedmagasin. Förutom garaget så finns det även en fungerande jordkällare strax intill. Huset har en hel del förbättringsbehov men desto större potential att kunna förvandlas till ditt nästa drömhem. Här bor man bekvämt med direkt närhet till all service Sollebrunn har att erbjuda, så som F-6-skola, idrottsanläggning, matbutik, restaurang, pizzeria och vacker natur med fina motionsspår. Badar gör man i sjön Anten vid Gräfsnäs slottspark som endast ligger några kilometer bort. In till Alingsås och Trollhättan tar man sig på ca 25-30 minuter. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 2