Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Valthornsvägen 20, Kavlås, Alingsås kommun
  • Kommande

Valthornsvägen 20

Villa
Kavlås, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
3 250 000 kr
69 + 69 m²
578 m² tomt

Med utmärkt och fint läge finner ni detta lättskötta och praktiska friköpta hus i Kavlås! Huset är på totalt 138 kvm (boarea+biarea) huset är fördelat på två plan, entréplan som inrymmer hall, kök, 2 sovrum, ljust vardagsrum med utgång till inglasad veranda och ett badrum som renoverades 2022. En trappa ner kommer man till källaren som ger en mycket bra känsla i form av takhöjd och ljusinsläpp, här finns en rymlig hall, två rum i olika storlek som kan fungera som sovrum/allrum eller kontor, det finns dessutom flera förråd/skafferi i källaren och en stor tvättstuga. Här finns det även en separat källardörr så man enkelt kan nå källaren utifrån, detta gör att det också skulle kunna vara möjligt att göra källaren till en separat uthyrningsdel om man önskar. På fastigheten finns dessutom ett stort garage samt ett växthus. Välkommen att ringa eller maila vid intresse!

  • Plus
Låkåsvägen 2, null, Alingsås kommun
  • Kommande

Låkåsvägen 2

Gård/Skog
Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
3 775 000 kr
55 + 55 m²
4 rum
3 ha tomt

Söker du en gård för mindre djurhållning eller kanske odling för husbehov? En bit in på Låkåsvägen i princip högst uppe på en höjd med milsvid utsikt finner vi denna charmiga och mycket välhållna gård. Fastigheten som är om ca 3,2 ha med hagar och betesmarker i anslutning till gården har ett trevligt gårdscentra med boningshus om fyra rum och kök med ett isolerat förråd intill bostaden med mera. Därutöver finns en rejäl maskinhall med en hall-/verkstadsdel samt isolerad förrådsdel, en lösdrift för får, ett före detta hönshus/förrådsbyggnad samt en jordkällare i dagsläget utan överbyggnad. Perfekt gård att kombinera den egna firman eller annan verksamhet. Här är det cykelavstånd till busshållplats och Lygnareds camping med bad med mera. Skolbussen går ca 100 m från gården och med bil tar man sig till fastigheten på ca 10 minuter från Alingsås centrum och ca 45 min Göteborg. Välkommen på visning!

Kvinnestad Ekhöjden, null, Vårgårda kommun
  • Kommande

Kvinnestad Ekhöjden

Gård/Skog
Vårgårda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
2 500 000 kr
63 m²
4 rum
5 ha tomt

Välkommen till Kvinnestad och denna lilla pittoreska hästgård om ca 5 hektar med gångavstånd till Kvinnestasjön. Gårdens byggnader uppfördes 2006 med stall om ca 130 m² med fyra boxar, foderförråd samt sadelkammare. Bostaden är ca 63 m² och utrustad med kök, toalett sovrum samt vardagsrum. Markerna runt gården är välskötta och perfekt bete för hästar eller andra djur. Paddocken ligger i anslutning till stallet. Förutom boningshus och stall så finns här ett garage samt en carport för traktor eller andra redskap. Visningar är planerade under sommar/höst 2024 men anmäl redan idag ditt intresse för gården.

Stussbäckevägen 5, Gräfsnäs, Alingsås kommun
  • Kommande

Stussbäckevägen 5

Gård/Skog
Gräfsnäs, Alingsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
4 250 000 kr
102 + 10 m²
5 rum
2 ha tomt

Välkomna till en mycket fin hästgård strax utanför Gräfsnäs, 2 mil från Alingsås. Här finner ni ett charmfullt hus i äldre stil med nytt kök, stor altan och vackra detaljer samt både järnspis och bevarad rörspis. Stallet byggdes 2013, och är mycket fint, med 4 boxar, sadelkammare, förråd, loge, toalett och ett vinterbonat sovrum samt ett isolerat rum på loftet. I vinkel till stallet ligger ett isolerat förråd/verkstad, hönshus, carport och vedeldad bastu med altan och badtunna. I anslutning till stallet finns det en paddock om ca 18x56 meter, med belysning. I övrigt finns det både växthus och ytterligare en gäststuga. Från huset är det endast ca 250 meter till bad i sjön Anten där man har fiskerätt. Kommunikationerna är utmärkta, med busshållplats alldeles vid infartsvägen och nyligen gjord cykelväg in till Gräfsnäs. Välkomna att anmäla ert intresse till fastighetsmäklare Martin André

Hol Berget 2, Hol, Vårgårda kommun
  • Kommande

Hol Berget 2

Gård/Skog
Hol, Vårgårda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
4 250 000 kr
130 m²
5 rum

Här finner ni en fin hästgård med härligt läge i det öppna åkerlandskapet i Hol, mitt emellan Alingsås och Vårgårda. Beteshagarna ligger fint samlade runt gårdscentrat och här finns det också en fin paddock om ca 25 x 55 meter som är dränerad, med grusunderlag och toppskikt med stenmjöl. Ekonomibyggnaderna består av en större ladugård, där det finns 4 boxar, silos, havrekross samt både verkstadsutrymme och ett 22 meters garage. Här finns det även en enklare garagebyggnad med verkstadsdel. Två lägre byggnader inrymmer totalt 20 uthyrningsförråd, som kan inbringa ca 120.000 kr/år. På baksidan av en av dessa finns det dessutom fyra uteboxar. Bostadshuset har på senare år renoverats både på utsidan och i hela entréplanet, där det finns ett stort kök, vardagsrum, sovrum, badrum och tvättstuga. En trappa upp finns det en rymlig hall med dörr till sidovind/förrådsutrymme, ett utrymme som förberetts för toalett, samt två fina sovrum, med snedtak. Av renoveringarna kan nämnas att all el är utbytt, huset har byggts till och tilläggsisolerats, fönster utbytta till 3-glas, bjälklaget har tagits upp och ersatts med gjuten platta med golvvärme som värms via jordvärmepump. Runt två av sidorna på huset är det en gjuten altan som förberetts för golvvärme. Välkomna att anmäla ert intresse för visning till fastighetsmäklare Martin André

Visar alla 5