Almunge-Gränby 12:14

Almunge, Uppsala kommun Se på karta

575 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 006 m²

Byggplaner? Här erbjuds en tomt om 2006 kvm i ett lugnt läge med närhet till goda kommunikationer och endast ca 500 m till busshållplats. Naturtomt med en blandning av skogsträd och en gräsyta. Det är fritt att välja husleverantör eftersom tomten inte är knuten till någon specifik. Det finns även positivt förhandsbesked och tomten är belägen utanför detaljplanerat område. För mer information se under dokument & länkar.

Härligt rofyllt område med lagom avstånd från väg 282, vilket ger ett ostört läge samtidigt som bekvämligheten att snabbt ta sig ut på vägen finns och gångavstånd till buss 809 som trafikerar sträckan mellan Uppsala och Knutby. Vill man svalka sig en solig sommardag är det cykelavstånd till den populära kommunala badplatsen i Södersjön ca 3 km från fastigheten.

Fastigheten är belägen strax utanför Almunge som tillhandahåller all tänkbar service som bland annat förskolor, skola (F-9), matbutiker, vårdcentral, bensinmack, restaurang och vackra omgivningar med golfbanor och sjöar.

Välkommen att visa intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Elsa Johansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Elsa Johansson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala