Kallkällevägen

Alsike, Knivsta kommun Se på karta

1 695 000 kr

1 995 000 kr -15 %
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 218 m²

Välkommen till Kallkällevägen.

Här finns möjlighet att förverkliga din husdröm på en fastighet i ett uppvuxet område i barnvänliga och populära Alsike.
Tomten är delvis förberedd för byggnation och bygglov finns för ett större enplanshus med vidbyggt garage. Anslutningsavgift för vatten och avlopp är erlagd.
Ingen husleverantör är knuten till tomten vilken medför en större valfrihet men möjlighet finns att separat köpa det hus som säljaren sökt bygglov för.
Startbesked finns för den byggnationen och huset kan därför uppföras med ganska kort varsel om köparen önskar köpa hus och entreprenad.

Här bor du bekvämt i ett etablerat och uppvuxet bostadsområde med växlande bebyggelse på stora villatomter med närhet till naturen. Fastigheten ligger på bekvämt promenadavstånd till centrala Knivsta med service och mycket bra kommunikationsmöjligheter via tågstation och E4. Knivsta är en mycket expansiv kommun. Här finns bra skolor, aktivt föreningsliv och en härlig natur med badsjöar och strövområden. 29 minuter till Stockholm cityterminal, 8 min till Arlanda och 10 min till Uppsala.

Varmt välkommen att besöka fastigheten. Kontakta gärna mäklaren för mer info och för att träffas på plats.
Observera att fastigheten kan komma att säljas innan budgivning.
Ring mäklaren omgående vid intresse eller för att lägga bud.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Jimmy Moberg

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Jimmy Moberg, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
+46703074552