Östermyckeläng 26:11

Älvdalen Se på karta

225 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 071 m²

Denna tomt är belägen precis söder om Älvdalens centrum. I området har det under senare år blivit populärt att bosätta sig, kanske är det närheten till Österdalälven som lockar. Denna fastighet är belägen endast etthundra meter från den porlande älven och närmaste restaurang ligger på andra sidan vägen. På denna tomt har du möjlighet att bygga ditt dröm hem.

Med fastigheten följer också jakt- och fiskerätt. Fiskerätten innebär att du har möjlighet att fiska för husbehov. Då fastigheten har samfälld i Älvdalens Besparingsskog s:1 har du som ägare möjlighet att bedriva jakt på småvilt i hela besparingsskogens område.

Älvdalen har mycket att erbjuda, bland annat fina vandringsleder, skoterspår, bärplockning, svampplockning. I byn ligger ett mycket populärt och eftertraktat naturbruksgymnasium, här finns även en ny skola från årskurs F-9 som ligger mitt i byn. Älvdalen är en levande by där ni hittar hotell, biograf, butiker, apotek, systembolag, caféer, vårdcentral, folktandvård, simhall, ishall och den ståtliga kyrkan.

Tomten ligger innanför detaljplan.
Tomten ligger inom Nodavas verksamhetsområde för vatten och spillvatten.

Skatteverket har kommit med ett nytt förslag gällande taxeringsvärdet för 2021, 96000 kronor.

För med information om jakträtten hänvisar vi till: http://www.besparingsskogen.se/alvdalen/verksamhet/jakt-fiske/

Läs mer hos mäklaren
Vix Fastighetsförmedling AB